Samsung 32J5600 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Este imposibil să nu remarcăm faptul că sud-coreenii de la compania Samsung trag foarte tare pentru a fi prezenți pe toate segmentele de piață, iar aici includem inclusiv pe cele ale televizoarelor ieftine.

Pe lângă mult mai scumpele modele premium, aceștia au în portofoliul lor o serie impresionantă de televizoare de buget, perfecte pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare, făcând astfel mult mai accesibilă noua tehnologie.

Un astfel de televizor este și Samsung 32J5600, al cărui review o să vi-l prezint astăzi, acesta fiind un model din gama de mijloc care vine la un preț foarte bun.

Samsung 32J5600

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32J5600 este creat în jurul unui panel de foarte bună calitate, iar diagonala ecranului este de 80 de centimetri și suportă o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli.

Televizorul este dotat cu caracteristicile superioare de imagine cele mai comune (dar și cele mai necesare), iar dintre acestea remarcăm HyperReal, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support.

După cum cred că v-ați dat deja seama, am scris cu litere îngroșate tehnologiile pe care echipa aflată în spatele acestei platforme de review le consideră cele mai importante.

O să încep prin a vi le prezenta pe scurt pe acestea, astfel încât să vă facei o idee cât mai exactă despre ce este vorba. Așadar, Wide Colour Enhancer are rolul de a aduce îmbunătățiri în ceea ce privește calitatea imaginilor și a culorilor în special, acestea având cu ajutorul acestuia nuanțele cât mai exacte.

PQI 400. O valoare cât mai mare a acestuia înseamnă o imagine de o calitate cât mai perfectă, în special în cadrul scenelor de acțiune, cu imagini derulate rapid, unde se poate observa o mult mai bună fluiditate și naturalețe a mișcărilor.

Un televizor inteligent la cel mai bun preț!

Pentru ca totul să fie perfect, Samsung 32J5600 este și un Smart TV, care pe lângă funțiile inteligente vine și cu o interfață faorte prietenoasă cu utilizatorul, oferind astfel o experiență de utilizare foarte plăcută chiar și în cazul începătorilor.

Meniul televizorului este foarte intuitiv, iar toate opțiunile și funcțiile se află la îndemână,a stfel încât tu să le poți accesa rapid și ușor. Întreg conținutul multimedia online îți stă la dispoziție, astfel încât să ai parte de cele mai relaxante clipe alături de acest televizor. De acest tip de interfață se bucură și televizorul LG 50LF652V.

Samsung 32J5600 (1)

 

La baza lui Samsung 32J5600 se află un procesor puternic, capabil să ofere performanțe superioare și capabilități de multitasking, astfel încât să nu ai parte de timpi de așteptare ori lag la navigarea prin meniu/internet. Procesorul este unul Quad-Core, de ultimă generație.

Datorită dotărilor de pe partea de coectivitate, Samsung 32J5600 poate oferi o experiență multmedia completă deoarece prin intermediul conectorilor prezenți putem extinde capabilitățile sale în nenumărate moduri. Avem așadar trei porturi HDMI și două porturi USB 2.0, o intrare component și o ieșire audio digitală (optică).

Pentru ca accesul la televiziunea digitală și High Definition să se facă foarte ușor și rapid, Samsung 32J5600 este dota de asemenea și cu un tuner digital DVB-T/C, împreună cu nelipsitul slot CI+.

Acest televizoru este unul foarte bun și sunt convins că pe mulți dintre voi a reușit să-i cucerească, însă dacă sunt și persoane care nu se simt atrase de acest model, atunci le recomandăm să arunce o privire și peste Samsung 40H6200, poate acest televizor este mai potrivit pentru ei.

CONCLUZII

Samsung 32J5600 este un adevărat centru multimedia, iar faptul că vine la un preț extrem de mic reprezintă cel mai mare plus al acestuia. De asemenea, fiind un model al anului 2015, garanția calității tehnologiilor prezente este garantată.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un televizor inteligent
Este imposibil să nu remarcăm faptul că sud-coreenii de la compania Samsung trag foarte tare pentru a fi prezenți pe toate segmentele de piață, iar aici includem inclusiv pe cele ale televizoarelor ieftine. Pe lângă mult mai scumpele modele premium, aceștia au în portofoliul lor o serie impresionantă de televizoare de buget, perfecte pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare, făcând astfel mult mai accesibilă noua tehnologie. Un astfel de televizor este și Samsung 32J5600, al ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61