Samsung 32J6200 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Oferit la un preț foarte bun, Samsung 32J6200 este cu siguranță televizorul pe care trebuie să îl cumperi dacă te afli în situația în care ești în căutarea unui nou model Smart care să ofere un excelent raport calitate-preț.

Acest televizor este capabil să îți permită să te poți bucura de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț, iar de acest lucru o să te convingi și singur în urma citirii acestui review, precum și a părerilor noastre de la final.

ORION PIF40-DLED-S

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32J6200 are la baza sa un procesor grafic foarte performant, tehnologia avansată fiind cea care analizează fiecare scenă în parte, astfel încât să primești pe ecranul de 80 de centimetri al televizorului cele mai clare imagini, cu un excelent nivel al contrastului.

Apreciem faptul că acesta vine cu un design plăcut, fiind foarte asemănător cu cel pe care îl găsim și la alte televizoare ale companiei Samsung, unele dintre acestea având chiar un preț mai ridicat decât modelul de față.

Făcând parte din gama de televizoare a anului 2015, Samsung 32J6200 oferă imagini la o rezoluție Full HD (la fel ca și modelul Samsung 48J5510), nivelul de detalii afișate pe ecranul decent din punct de vedere al mărimii fiind unul ridicat.

Trebuie remarcat faptul că tonurile de negru sunt unele intense, lucru care va spori și mai mult experiența de vizualizare, scenele devenind unele mult mai de calitate, intervenind aici și un ușor efect de adâncime. Chiar dacă este mai mult o iluzie, rezultatul final este unul mai mult decât satisfăcător.

Sunetul livrat este unul foarte bun!

În cazul lui Samsung 32J6200 avem în față un sistem audio de tip Down Firing + Base Reflex, cu o putere de 20 W, iar acest lucru înseamnă că vom avea parte de o reproducere foarte bună a sunetelor, chiar și a celor înalte. Aici intervin și tehnologiile marca Dolby ce se regăsesc în dotarea televizorului (ca de exemplu Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound sau DTS Premium Sound 5.1), dar și HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect sau BT Headset Support.

Samsung 32J6200 (2)

Samsung 32J6200 este echipat și cu tuner digital DVB-T/C, respectiv un slot CI+ (compatibil cu RCS-RDS și UPC România), ceea ce înseamnă că vei putea urmări canalele TV preferate la o calitate HD sau digitală, iar lista pe partea de conectivitate o completează cele patru porutri HDMI, alături de trei porturi USB 2.0, intrarea component, minijack-ul pentru căști și ieșirea audio digitală.

Am spus la început faptul că Samsung 32J6200 este un televizor Smart (alte modele inteligente găsești aici). Așa este, acesta venind cu Wi-Fi integrat, care permite accesul într-un mod foarte ușor și rapid la internet, iar browser-ul web integrat este unul foarte bine optimizat, astfel încât să nu avem parte de timpi de așteptare sau lag. Un alt lucru pe care îl apreciem este și bara de meniu a televizorului Smart TV care este usor de utilizat si are rolul de a oferi acces mai rapid la toate opțiunile pe care le ai la dispoziție în ceea ce privește divertismentul de calitate.

CONCLUZII

Noul televizor Samsung 32J6200 este unul care merită luat în considerare de către tine, mai ales datorită excelentului raport calitate-preț pe care îl oferă, performanțele sale fiind unele care fac să merite întreaga sumă de bani oferită pentru acesta.

 

PRO: CONTRA:
 este un Smart TV  nimic
 prețul
 design-ul
Oferit la un preț foarte bun, Samsung 32J6200 este cu siguranță televizorul pe care trebuie să îl cumperi dacă te afli în situația în care ești în căutarea unui nou model Smart care să ofere un excelent raport calitate-preț. Acest televizor este capabil să îți permită să te poți bucura de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț, iar de acest lucru o să te convingi și singur în urma citirii acestui review, precum și a părerilor noastre de la final. Vezi mai multe detalii si informatii ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61