Samsung 40H5203 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.8

Samsung 40H5203 este un model de televizor inteligent accesibil, care vine cu un raport calitate preț bun, care vă permite să beneficiați de divertismentul de calitate direct la domiciliu și la cel mai mic preț.

În cele mai multe cazuri, televizoarele din această categorie de preț fac anumite compromisuri atunci când vine vorba de calitate, acest lucru datorându-se faptului că se încearcă menținerea prețului cât mai jos. Modelul 40H5203 al sud-coreenilor reprezintă excepția de la regulă.

Samsung 40H5203

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 40H5203 face parte din gama de televizoare ieftine lansată în anul 2014, acesta venind cu cele mai noi tehnologii pentru a asigura o experiență de vizionare excelentă.

Televizorul are o diagonala de 101 centimetri, iar rezoluția este una Full HD (de 1920 x 1080 pixeli), aspectul imaginii fiind cel clasic, de 16:9.

Printre caracteristicile superioare de imagine cu care este echipat acest model se numără Motor HyperReal, Clear Motion Rate 100, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support, fiecare jucând un rol important în redarea cât mai clară și reală a imaginilor.

Pentru cei care nu știu, Clear Motion Rate 100 se ocupă cu reducerea blurului care apare în scenele cu mișcare rapidă, specifice filmelor de acțiune și competițiilor sportive, astfel încât să asigure o redare cât mai fluidă și clară a acestor scene.

Scenele de acțiune sunt redate foarte bine și reprezintă o adevărată plăcere să le vizionezi, însă la vizionarea unor meciuri de fotbal, în special la fazele mai importante și foarte rapide, apărea un ușor efect de blur, dar nu foarte deranjant, mai ales dacă distanța de vizionare este una optimă.

Imagini de calitate, la un preț inteligent!

Și că tot veni vorba de sportul rege, Samsung 40H5203 vine echipat cu modul Fotbal, pentru ca tot entuziasmul din stadion să vină direct în sufragerie. Ce face mai exact acesta? Reglează automat culorile și luminozitatea, astfel încât iarba să fie de un verde viu, iar multitudinea de culori care animează tribunele sunt de cea mai mare calitate (cu toate că uneori am avut impresia că sunt puțin amplificate artificial culorile la activarea acestui mod).

Calitatea imaginilor per total este foarte bună, în standardele celor de la Samsung, în general televizoarele acestora fiind capabile să redea printre cele mai bune imagini de pe piață. Iar dacă reușește să facă acest lucru și la un preț de invidiat, atunci înseamnă că ei chiar se pricep.

Pe partea de sunet modelul vine cu două difuzoare care au o putere de 10 W fiecare, acestea fiind ajutate de mai multe tehnologii, și anume Dolby MS10, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1. Pentru un televizor, sunetul este foarte bun, puternic și clar, însă pentru o experiență cinematografică de neuitat recomand și folosirea unui sistem audio extern.

Samsung 40H5203 (4)

Design-ul lui Samsung 40H5203 este unul elegant și modern, de altfel specific televizoarelor producătorului sud-coreean. Dimensiunile acestuia sunt de 905.2 x 525.4 x 91.1 – fără stand -, respectiv de 905.2 x 562.3 x 196.4 mm, prin includerea stand-ului.

La fel ca toate televizoarele celor de la Samsung, și acesta beneficiază de tehnologia ConnectShare Movie. Poți accesa o întreagă gamă de fișiere multimedia direct prin conectarea unui stick USB sau a unui hard disk extern și sunteți pregătiți să vă relaxați vizionând filmul preferat. Player-ul multimedia integrat este capabil să redea cele mai cunoscute formate de fișiere, din testele noastre rulând cu succes fișiere .mkv la 1080p cu tot cu subtitrare.

Fiind un televizor inteligent, acesta este echipat cu un browser web, care ne permite să navigăm pe internet, să accesăm rețelele de socializare sau viziona clipuri online. Singurul minus pe această parte este faptul cp nu dispune de WiFi integrat, fiind necesară achiziționarea separată pentru a putea conecta televizorul la rețeaua wireless de acasă.

În ceea ce privește conectivitatea, ni se pun la dispoziție două porturi HDMI, o intrare USB 2.0, o intrare Scart (RGB) și o ieșire audio digitală. Găsim de asemenea și un tuner digital DVB-T, DVB-C, precum și un slot CI+.

CONCLUZII

Samsung 40H5203 vine cu un raport calitate-preț bun, oferind tot ce ai nevoie pe partea de divertisment, printre punctele forte ale acestuia numărându-se calitatea imaginilor, sunetului și faptul că este un televizor inteligent.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu are WiFi integrat
 este un Smart TV
Samsung 40H5203 este un model de televizor inteligent accesibil, care vine cu un raport calitate preț bun, care vă permite să beneficiați de divertismentul de calitate direct la domiciliu și la cel mai mic preț. În cele mai multe cazuri, televizoarele din această categorie de preț fac anumite compromisuri atunci când vine vorba de calitate, acest lucru datorându-se faptului că se încearcă menținerea prețului cât mai jos. Modelul 40H5203 al sud-coreenilor reprezintă excepția de la regulă. ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61