Samsung 40H6200 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Prin redacția noastră de această dată a trecut Samsung 40H6200, un LED Smart TV 3D care reușește să impresioneze prin dotările sale de top, dar în special prin design-ul foarte elegant și cu personalitate.

Samsung 40H6200 este de fapt fratele mai mare al lui Samsung 32H6200, având așadar aproape aceleași dotări ca și acesta, excepție făcând diagonala ecranului și dimensiunile televizorului (bineînțeles și greutatea împreună cu prețul).

Samsung 40H6200

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 40H6200 îți permite să ai acces la noul standard Full HD, care îți aduce cea mai bună experiență cinematografică direct la tine în sufragerie.

Televizorul are un ecran de tip IPS cu diagonala de 101 cm, așadar este perfectă dacă doriți să îl folosiți în camere nu foarte mari, iar imaginile au o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli.

Vă pot garanta faptul că din testele obișnuite la care l-am supus a reușit să ofere unul dintre cele mai înalte grade de calitate pe care site-ul nostru le oferă (A+) fiind așadar o opțiune perfectă pentru aceia dintre voi care sunt mari amatori de filme.

De precizat că toate filmele sunt excelent redate pe ecranul televizorului, inclusiv cele de acțiune, ușorul efect de agățare sau blur lipsind aproape total.

Din cele câteva filme pe care am apucat să le vizionez înainte să trimit televizorul înapoi au reușit să-mi ridice nivelul adrenalinei la cote maxime. Așadar Samsung 40H6200 este un adevărat maestru când vine vorba de relaxare.

Aceste performanțe se datorează tehnologiei Clear Motion Rate 200, care reușește să elimine aproape complet neclaritățile datorate mișcărilor rapide, așadar televizorul este unul perfect și pentru suporterii înfocați, oferind o adevărată atmosferă de stadion prin sunetul puternic și imaginile extrem de reale și bogate în detalii.

Samsung 40H6200 dispune și de modul Fotbal care aduce întregul entuziasm din tribune și de pe teren la tine acasă, astfel încât să-ți poți susține echipe preferată exact așa cum se cuvine. Iarba verde a gazonului, tribunele viu colorate și sunetul puternic surround sunt garanția unor experiențe de neuitat demne de orice fan al sportului rege.

Fii un adevărat suporter cu ajutorul lui Samsung 40H6200!

În plus, odată activată această funcție televizorul va începe să înregistreze în mod automat meciul astfel încât tu să poți reveni oricând dorești pentru a revedea cele mai tari sau controversate faze.

Pe Samsung 40H6200 mai este prezență și aplicația actualizată Smart View, care are rolul de a ne ajuta să conectăm televizorul și toate dispozitivele noastre în doar câțiva pași. Nu a fost niciodată mai simplu ca acum să vezi direct pe ecranul mare al televizorului filmările cu smartphone-ul din vacanța de vis din care tocmai te-ai întors.

Samsung 40H6200 (1)

În ceea ce privește sunetul, acesta este asigurat de cele două difuzoare aflate în dotarea acestuia, care au o putere de 10 W fiecare. Tipic majorității televizoarelor Samsung este sistemul audio de tipul Down Firing + Full Range, care asigură o calitate înaltă a sunetelor redate, acestea fiind puternice și clare.

Regăsim de asemenea și tehnologii precum Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound sau Auto Volume Leveler.

Pe partea de conectivitate găsim o mulțime de opțiuni care ne ajută să obținem și mai multe posibilități de petrecere a timpului liber. Avem așadar la dispoziție patru porturi HDMI (foarte multe!) și trei intrări USB 2.0. De asemenea găsim și o intrare video composite și una component, o intrare Scart, precum și o ieșire audio digitală (optică).

De pe listă specificațiilor nu lipsesc bineînțeles nici tunerul digital DVB-T, DVB-C și slotul CI+. Avem deci acces la cel mai nou standard al televiziunii digitale și HD fără a mai avea nevoie de un decodor extern care, să fim serioși, mai mult încurca.

CONCLUZII

Samsung 40H6200 reușește să ofere încăperii unde îl folosim un plus de personalitate, precum și un plus de eleganță care o să scoată și mai mult în evidență modul în care am decorat living-ul, de exemplu.

Desigur, nu doar prin design reușete să impresioneze televizorul Samsung 40H6200, un alt lucru fiind modul excelent în care redă imaginile redate rapid, care sunt lipsite de blur. Un alt aspect care mă face să îl recomand este calitatea sunetului, care este suficient de puternic pentru a nu fi nevoie să folosim un sistem audio extern.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor si a sunetelor  nimic
 este un Smart TV
Prin redacția noastră de această dată a trecut Samsung 40H6200, un LED Smart TV 3D care reușește să impresioneze prin dotările sale de top, dar în special prin design-ul foarte elegant și cu personalitate. Samsung 40H6200 este de fapt fratele mai mare al lui Samsung 32H6200, având așadar aproape aceleași dotări ca și acesta, excepție făcând diagonala ecranului și dimensiunile televizorului (bineînțeles și greutatea împreună cu prețul). Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanțe
8.5
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61