Samsung 40H6240 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Cei de la Samsung nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare, aceștia fiind arhicunoscuți. Cred că nu există persoană în România care să nu fi auzit de acest brand, fie că vorbim de televizoare, DVD Playere, smartphone-uri, tablete și lista poate continua.

Pe partea de televizoare aceștia excelează, având în portofoliu produse care se pliază pe nevoile fiecărei persoane, precum și pe toate nivelele de buget. Samsung 40H6240 este un astfel de model, acesta venind cu funcții și tehnologii care îl fac perfect pentru cei pasionați de cinematografie, dar și pentru cei care doresc să mai arunce o privire peste activitate prietenilor de pe Facebook sau Twitter, să-și verifice email-ul sau să acceseze serviciile de streaming online (precum HBO Go), totul de pe un ecran generos.

Samsung 40H6240

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 40H6240 este varianta cu diagonala de 101 cm a seriei H6240 și se remarcă prin faptul că este un televizor inteligent, capabil să redea conținut 3D, iar calitatea imaginilor este una foarte bună.

Așa cum ne-au obișnuit sud-coreenii, acest model este echipat cu un procesor puternic, Quad-Core, care asigură performanțe superioare pe partea de Smart, oferind o interfață fluidă, fără întârzieri.

Browserul web integrat se descură bine în navigarea pe internet, aceasta fiind una cursivă.

Avem posibiltatea să citim cele mai noi știri, să vizionăm milioanele de clipuri disponibile pe YouTube sau alte servicii de streaming, să vedem ce au mai făcut prietenii noștri de pe rețelele de socializare, precum și să accesăm și să ne bucurăm de conținutul de pe smartphone sau PC direct pe ecranul mare al televizorului.

Experiența cinematografică, dar și cea tridimensională (da, televizorul este unul 3D) este una de neuitat, nivelul de realism fiind foarte ridicat. Profunzimea imaginilor este evidentă, iar singurul minus este reprezentat de faptul că nu primim la pachet ochelarii 3D, fiind necesară achiziționarea separată a acestora.

Samsung 40H6240 (1)

Samsung 40H6240 are un design care îl scoate în evidență, marginile ecranului fiind înguste, iar aspectul slim dă un plus de eleganță încăperii. Materialele folosite dau impresia de calitate, pe măsura renumelui companiei.

Trecând la partea de imagine și sunet, trebuie să spunem că am fost foarte mulțumiți de rezultat. Sud-coreenii au produs ceva care chiar merită, capabil să redea totul la superlativ. Negrul este negru, contrastul este unul excelent, iar culorile sunt vii și naturale, nefiind amplificate artificial.

Rezoluția FullHD, de 1920 x 1080, face casă bună cu diagonala de 101 cm, oferind imagini de o foarte mare calitate, asta dacă distanța de vizionare este cea optimă. Scenele cu mișcare rapidă sunt redate fluid, lipsite de blur, astfel încât să simțiți din plin adrenalina din filmele de acțiune. Printre caracteristicile superioare de imagine cu care este echipat Samsung 40H6240 se numără HyperReal 3D Engine, Clear Motion Rate 200 și Film Mode.Samsung 40H6240 (4)

Calitatea sunetului o asigură cele două difuzoare de 10 W fiecare, împreună cu tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1. Experiența acustică este bună, cu sunete clare și puternice, nefiind neapărat nevoie de un sistem audio extern.

Multiple opțiuni de conectivitate!

Un plus al acestui televizor este faptul că vine echipat cu WiFi integrat. Pe partea de conectivitate mai găsim și patru porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare SCART, una component și o intrare video composite. De asemenea găsim și nelipsitul tuner digital DVB-T, DVB-C și slotul CI+, care în prezent reprezintă un must-have pentru fiecare televizor, indiferent de categoria de preț din care face parte.

Ce fac mai exact acestea? Tuner-ul digital DVB-T, DVB-C ne permite să avem acces la canalele digitale și HD, precum și la posturile de radio transmise liber de operatorul de cablu, iar slotul CI+ asigură accesul la canalele codate, simplu și ușor, fără a fi nevoie de un decodor extern care să ocupă spațiu în plus. Singurul lucru de care aveți nevoie este de cartela Smart pe care o puteți cere de la operatorul de cablu.

Player-ul multimedia este și el prezent, acesta asigurând redarea fișierelor multimedia de pe un stick USB sau hard disk extern, fără a fi nevoie de un player extern. A redat fără probleme cele mai folosite formate, inclusiv subtitrările, acolo unde a fost cazul.

CONCLUZII

Samsung 40H6240 vine cu un raport calitate-preț foarte bun, oferind toate necesitățile pe partea de home entertainment, printre plusurile acestuia numărându-se calitatea imaginilor și sunetelor redate, precum și funcțiile inteligente cu care acesta este echipat.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV 3D
 design-ul elegant
Cei de la Samsung nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare, aceștia fiind arhicunoscuți. Cred că nu există persoană în România care să nu fi auzit de acest brand, fie că vorbim de televizoare, DVD Playere, smartphone-uri, tablete și lista poate continua. Pe partea de televizoare aceștia excelează, având în portofoliu produse care se pliază pe nevoile fiecărei persoane, precum și pe toate nivelele de buget. Samsung 40H6240 este un astfel de model, acesta venind cu funcții și tehnologii ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61