Samsung 40HU6900 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Astăzi o să vi-l prezint pe Samsung 40HU6900, unul dintre acele televizoare Ultra HD care reușesc să te impresioneze prin calitatea imaginilor redate de acestea, precum și prin multitudinea de tehnologii care se regăsesc în dotarea lor.

Un alt aspect important este legat de faptul că televizorul este și unul inteligent, așadar avem parte de un model complet, care ne oferă o multidunide de modalități de distracție și relaxare. O să vedeți în rândurile acestui review de ce este în stare Samsung 40HU6900.

Samsung 40HU6900

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 40HU6900 este un televizor care are un ecran de 101 cm și o rezoluție a imaginii de 3840 x 2160 pixeli.

Ce înseamnă acest lucru? Faptul că este un model Ultra HD capabil să redea imagini de o calitate mai mult decât excelentă.

Acest lucru se datorează faptului că rezoluția Ultra HD oferă de patru ori mai multe detalii decât este capabilă cea Full HD. Așadar, cele mai mici detalii sunt acum vizibile pe ecran, noii find capabili să observăm lucru care în mod obișnuit ne-ar fi scăpat.

Un alt plus pentru Samsung 40HU6900 este faptul că reușește să redea culorile foarte exact și realiste. Prin intermediul acestuia o să ai practic parte de o adevărată experiență care va reuși să te uimească de fiecare dată când vei porni televizorul.

În urma mai multor teste am observat faptul că Samsung 40HU6900 reușește să se descurce foarte bine atunci când vine vorba de redarea filmelor de acțiune (adică cele cu imagini redate rapid) lipsa blur-ului fiind o adevărată binecuvântare, deoarece foarte puține televizoare se pot lăuda cu acest lucru.

Calitatea Ultra HD direct la tine acasă!

Cum reușesc televizoarele Samsung să obțină acest lucru? Foarte simplu, și anume prin intermediul tehnologiei Clear Motion Rate, care în cazul lui Samsung 40HU6900 are o valoare de 200 Hz. Ce face mai exact aceasta? Oferă o rată de reîmrpospătare cu mult îmbunătățită, la fel fiind și viteza procesorului de imagine. Un rol important în această ecuație o joacă și iluminarea de fundal, acest trio fiind practic responsabil de aceste performanțe de invidiat (desigur, prețul este unul pe măsură).

Samsung 40HU6900 este motorizat de un procesor puternic Quad-Core care oferă capabilităâi de multitasking remarcabile, lipsite de lag și timpi de așteptare. În plus, sud-coreenii ne oferă Multi-Link Screen (Dual), adică o funcție extrem de utilă care ne permite pe același ecran să urmărim, de exemplu, emisiunea preferată precum și videoclipuri legate de această ori să căutăm informații în timp real! Foarte tare, nu-i așa?

 

Samsung 40HU6900 (3)

 

În plus, procesorul puternic permite și o experiență de navigare pe internet excelentă, rapidă și fără întârzieri. Ai acces ușor la toate site-urile tale preferate, precum și la o gamă variată de filme, seriale și alte videoclipuri prin intermediul serviciilor de streaming sau a platformei YouTube. Este practic un adevărat centru multimedia! Un alt model pe care îl recomand este Samsung 40H7000.

Trecem ușor spre sfârșitul acestui review, așadar a venit timpul să vă spun și câteva cuvinte legate de sunetul pe care Samsung 40HU6900 îl livrează. Acest televizor are în dotarea sa două difuzoare de 10 W fiecare (sincer la acești bani ar fi putut să pună măcar unele de 15 W), iar sistemul audio este unul tip Down Firing. Regăsim de asemenea și tehnologiile Dolby MS11, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1.

Experiența acustică pe care Samsung 40HU6900 o oferă  pot spune că a fost una de calitate, reușind să completeze perfect imaginile excelente redate pe ecran. Totuși, pentru ca experiența cinematografică să fie una perfectă, atunci recomand achiziționarea unui sistem audio separat, de preferat unul tip 5.1, care să îți ofere într-adevăr cele mai realiste filme!

CONCLUZII

Samsung 40HU6900 este un televizor LED Ultra HD de cea mai bună calitate, care îți va oferi o experiență cinematografică de neuitat, reușind să te uimească de fiecare dată prin claritatea imaginilor, culorile vii și extrem de reale, contrastul excelent și o luminozitate pe măsură.

Reprezintă pur și simplu o opțiune excelentă pentru toți cei care pun preț foarte mult pe calitate și nu neapărat pe preț. Dacă dispui de bugetul necesar, atunci Samsung 40HU6900 este clar o alegere pe care nu ai cum să o regreți.

De precizat este că un alt model asemănător cu acesta este Samsung 50HU6900, care vine în plus cu un ecran mai mare.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 rezoluția Ultra HD
 este un Smart TV
Astăzi o să vi-l prezint pe Samsung 40HU6900, unul dintre acele televizoare Ultra HD care reușesc să te impresioneze prin calitatea imaginilor redate de acestea, precum și prin multitudinea de tehnologii care se regăsesc în dotarea lor. Un alt aspect important este legat de faptul că televizorul este și unul inteligent, așadar avem parte de un model complet, care ne oferă o multidunide de modalități de distracție și relaxare. O să vedeți în rândurile acestui review de ce este în stare ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanțe
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61