Samsung 40J5100 - Review, pret si pareri

Samsung 40J5100
OFERTĂ Samsung 32J4100

Samsung 32J4100 este televizorul perfect în condițiile în care ești în căutarea unui model cu diagonală mai mare, dar al cărui preț să fie destul de scăzut.

8.5

Samsung 40J5100 este un televizor care merită toată atenția ta în cazul în care îți dorești un model care să vină cu un super raport calitate-preț, neobligându-te să faci prea multe compromisuri.

Modelul de față face parte din gama de televizoare lansată în acest an de companie (serie în care îl regăsim și pe Samsung 32J5100), lucru care înseamnă tehnologii noi și respectarea celor mai noi standarde ale calității televizoarelor Samsung.

Samsung 40J5100
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul Samsung 40J5100 este creat în jurul unui ecran a cărui diagonală de 101 centimetri îl fac perfect pentru majoritatea apartamentelor românești, modelul de față venind cu dimensiuni potrivite, așadar nici prea mari, dar nici foarte mici.

Pe lângă diagonala de 101 cm, un alt lucru care face din Samsung 40J5100 o alegere excelentă este capabilitatea acestuia de a livra imagini la o rezoluție Full HD, așadar de 1920 x 1080 pixeli, astfel încât tu să te poți bucura de cele mai impresionante detalii, cu un nivel al contrastului foarte bun și culori vii, naturale.

După cum ne-au obișnuit deja sud-coreenii de la Samsung, atunci când vine vorba de televizoarele lor aleg să încorporeze diferite tehnologii, care să ofere îmbunătățiri semnificative pe parte de imagine și sunet, mai ales în comparație cu competiția. În privința imaginii, subiectul acestui review vine cu PQI, 200 Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) si Film Mode.

Te poți bucura de un nou standard al calității imaginilor!

Remarcăm în special prezența funcției Wide Colour Enhancer, care este dezvoltată de către cei de la Samsung și care are rolul de a aduce îmbunătățiri pe partea de afișare a culorilor, acestea fiind unele mult mai vii (aici trebuie scos în evidență faptul că nu sunt amplificate artificial).

Rămânem tot pe partea de tehnologii, doar că trecem de data această la sistemul audio, unde avem parte de unul tip Down Firing + Base Reflex (pe care îl regăsim și la televizorul Samsung 32J5500), ajutat de tehnologiile marca Dolby, și anume Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, dar și Wallmount Sound Mode. De asemenea trebuie precizat că puterea celor două difuzoare este de 20 W, așadar suficient de puternice pentru categoria din care face parte.

Samsung 40J5100 (2)

Partea de conectivitate este exact așa cum ne așteptam, și anume bine reprezentată, cu opțiuni diverse puse la dispoziție. Avem parte nu doar de tunerul digital DVB-T,DVB-C, împreună cu slotul CI+, ci experiența multimedia este una completă datorită prezenței celor două porturi HDMI, intrării USB 2.0, intrării component, Scart (RGB), precum și a ieșirii audio digitale (optică).

Bineînțeles că din ecuație nu putea lipsi nici player-ul multimedia integrat, cel care ne permite să urmărim filme direct de pe USB, la acesta putând fi conectat atât un stick USB, cât și un HDD extern, astfel încât să ai acces la toată colecția ta filme fără prea multe bătăi de cap. Foarte tare, nu-i așa?

CONCLUZII

În opinia noastră Samsung 40J5100 este alegerea perfectă pentru cei care nu sunt dispuși să cheltuiască o sumă foarte mare pe un televizor, modelul prezentat în acest review fiind capabil să îți satisfacă toate cerintele pe partea de multimedia.

Cu o diagonală destul de mare, o calitate a imaginilor bună și un sunet puternic și clar, Samsung 40J5100 este capabil să îți ofere niște experiențe cinematrografice excelente, totul la un preț extrem de bun și prietenos cu portofelul tău!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Smart TV
 player-ul multimedia integrat
Samsung 40J5100 este un televizor care merită toată atenția ta în cazul în care îți dorești un model care să vină cu un super raport calitate-preț, neobligându-te să faci prea multe compromisuri. Modelul de față face parte din gama de televizoare lansată în acest an de companie (serie în care îl regăsim și pe Samsung 32J5100), lucru care înseamnă tehnologii noi și respectarea celor mai noi standarde ale calității televizoarelor Samsung. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

3 Comentarii
 1. Raspunde florin mihai

  Sunt un mare fan Samsung! Pot declara asta fara prea multe retineri. De aceea majoritatea dispozitivelor pe care le cumpar, sunt marca Samsung pentru ca am numai pareri bune despre ei. Pe langa asta, au si un pret bun dar si specificatii de ultima ora, motive numai bune pentru a apela la acest brand de fiecare data cand fac cumparaturi.

  • Raspunde bogdanel marin

   Și eu tot fan Samsung sunt. M-au cucerit inițial cu telefoanele lor Galaxy foarte mișto și așa am ajuns să am o părere bună și despre televizoare. De aceea dețin chiar acest model din review și sunt foarte mulțumit de el.

 2. Raspunde mariana irina

  Tot o detinatoare a acestui televizor ma declar și eu și pot să zic că-s mai mult decât mulțumită. Am fost încurajată de numărul mare de opinii bune precum și de faptul că l-am găsit la ofertă.

Spune-ti parerea !