Samsung 40J5200 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Nu putem spune că există foarte multe alternative bune atunci când sunte în căutarea unui Smart TV decent care să vină la un preț cât de cât accesibil, în unele cazuri fiind făcute destul de multe compormisuri astfel încât prețul să fie menținut mai jos.

Totuși, nu este cazul atunci când vorbim despre Samsung 40J5200, excelentul televizor inteligent despre care îți vom vorbi în cadrul acestui review, marea majoritate a celor care l-au achizițoonat având doar păreri bune despre el.

Samsung 40J5200

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 40J5200 reușește să puncteze foarte bine acolo unde alte televizoare mai accesibile ca preț nu o pot face, și anume menținerea compromisurilor la minimul posibil.

Putem spune chiar faptul că Samsung 40J5200 este un televizor care ne oferă toate opțiunile și performanțele de care avem nevoie la cel mai bun preț posibil, fără a ne face să  facem nici măcar un compromis, așadar suntem avantajați din toate punctele de vedere.

Ecranul în jurul căruia este construit acest televizor măsoară 101 centimetri în diagonală, iar alături de rezoluția Full HD (de 1920 x 1080 pixeli) pe care o poate afișa oferă combinația perfectă care ne permite să avem parte de imagini clare și de calitate. Ce îți poți dori mai mult de la un televizor, mai ales dacă pui accent pe partea de experiență vizuală?

Desigur, fiind vorba despre un model de televizor Samsung avem parte de multe dintre tehnologiile pe care aceștia le utilizează pe multe dintre televizoarele acestora (vezi Samsung 32J5200), iar aici ne referim în special la HyperReal Engine, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support.

Este un Smart TV de calitate, la cel mai bun preț!

Ceea ce apreciem foarte mult la Samsung 40J5200 este faptul că acesta este un televizor inteligent, ceea ce la o primă vedere nu ar părea, mai ales dacă ne uităm la prețul pe care îl listează majoritatea magazinelor de la noi. Avem așadar prin intermediul acestui televizor acces ușor la internet și la întreg conținutul multimedia disponibil online.

Samsung 40J5200 (1)

Noul televizor Samsung 40J5200 stă foarte bine și la capitolul aspect, reușind să vină cu un design simplu, dar reușit, care îl scoate puțin în evidență față de alte modele aflate în momentul de față pe piața de televizoare din România.

Apreciem foarte mult și ceea ce vedem pe partea de audio, fiind prezente două difuzoare de 10 W fiecare, acestea fiind capabile să livreze sunete de calitate, destul de puternice (pentru un televizor) și suficient de clare. Desigur, pentru ca experiența acustică să fie una îmbunătățită regăsim și tehnologiile marca Dolby, fiind vorba mai exact despre DTS Studio Sound și DTS Premium sound.

CONCLUZII

Samsung 40J5200 este un televizor care se dovedește a fi foarte bun, aproape perfect putem spune, în mare parte datorită performanțelor sale raportate la prețul la care este comercializat.

Modelul de față îl recomandăm tuturor celor care doresc să primească ceva de calitate la un preț foarte bun, care să nu depășească suma de 2000 lei. O altă alegere excelentă este și Samsung 32J5100, în cazul în care vrei ceva și mai ieftin.

 

PRO: CONTRA:
 prețul  nimic
 este un bun Smart TV
calitatea imaginilor
Nu putem spune că există foarte multe alternative bune atunci când sunte în căutarea unui Smart TV decent care să vină la un preț cât de cât accesibil, în unele cazuri fiind făcute destul de multe compormisuri astfel încât prețul să fie menținut mai jos. Totuși, nu este cazul atunci când vorbim despre Samsung 40J5200, excelentul televizor inteligent despre care îți vom vorbi în cadrul acestui review, marea majoritate a celor care l-au achizițoonat având doar păreri bune despre el. Vezi ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8
Design
8

1 Comentariu
  1. Raspunde gino

    Ma gandeam ca aici se gasesc informatii mult mai exacte sau mai tehnice.Spre exemplu,puterea procesorului,ramii,etc.Adica ceea ce nu se afiseaza pe siteurile unde este pus la vanzare.
    Nu am inteles de aici decat ca e bun si ieftin.Dar in ce e bun?

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61