Samsung 40JU6000 - Review, pret si pareri

Samsung 40JU6000
OFERTĂ Samsung 40JU6000

Samsung 40JU6000 este o alegere excelentă din categoria de televizoare premium, reușind să ofere performanță de top la un preț foarte bun. Recomandăm!

8.3

Trebuie să recunoaștem că am fost puțin surprinși când am observat care este prețul la care poate fi achiziționat acest excelent televizor (alte modele de televizoare vezi aici), în această perioadă având aplicat un discount destul de generos – de precizat că această oferta este una care nu va dura foarte mult, așadar nu știm în cât timp va expira.

Totuși, chiar și prețul întreg este unul destul de realist, mai ales dacă aruncăm o privire peste fișa tehnică și observ dotările cu care vine Samsung 40JU6000, iar printre cele mai notabile se numără rezoluția Ultra HD 4K, oferă acces către o experiență TV mai inteligentă, precum și un sistem audio performant, care să completeze imaginile excelent redate din punct de vedere calitativ.

Samsung 40JU6000
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ecranul din dotarea lui Samsung 40JU6000 este unul cu diagonala de 101 centimetri, iar rezoluția Ultra HD 4K este cea care se ocupă de oferirea unei experiențe cinematografice greu de uitat.

Desigur, noi am spus în repetate rânduri faptul că acest tip de rezoluție nu prea își are locul pe televizoarele cu ecrane sub 120 cm, dar la fel ca în cazul lui LG 43UF6907 o să observi încă din primele secunde faptul că este superior modelelor Full HD, așadar merită atenția ta chiar și în aceste condiții.

Oricum, pentru majoritatea apartamentelor de la noi un astfel de televizor cu dimensiuni de 931.2 x 596.1 x 201.4 mm (incluzând și stand-ul bineînțeles) este ideal. În cazul în care îți dorești un model mai mare, o altă recomandare a noastră este acest televizor de la Sony.

Un televizor care oferă culori realiste și precise!

Pe lângă rezoluția Ultra HD 4K, ce oferă de patru ori mai multe detalii decât cea Full HD (care este actualul standard, regăsit și pe televizorul LG 42LF561V), modelul de față vine și cu un contrast greu de egalat de alte televizore aflate pe piață, culorile fiind și ele unele foarte precise și realiste, lucru care îți va permite să te poți bucura de unele dintre cele mai bune experiențe cinematografice posibile.

După cum cred că era de așteptat, nu doar imaginea este foarte bine susținută de tehnologiile alese de compania sud-coreeană Samsung, ci și partea de audio, unde avem difuzoare cu o putere de 10 W fiecare, precum și tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Multiroom Link, Wallmount Sound Mode și HD Audio. Samsung 40JU6000 oferă un sunet clar, precis, toate notele fiind atinse cu succes, chiar și cele înalte, lucru perfect în cazul în care obișnuiești să asculți muzică la televizor.

Samsung 40JU6000 (1)

Experiența de utilizare, mai ales în ceea ce privește consumul de conținut multimedia, este susținută și de faptul că Samsung 40JU6000 este un Smart TV cu un procesor puternic, capabil să ofere performanțe foarte bune, mai ales datorită browser-ului web integrat.

Pe partea de conectivitate Samsung 40JU6000 are în dotarea sa un set complet de conectori, iar aici amintim în special cele trei porturi HDMI și doua intrări USB 2.0, tunerul digital și slotul CI+ reușind să facă o treabă excelentă în ceea ce privește oferirea accesului la televiziunea digitală.

CONCLUZII

Pentru categoria de preț din care face parte teleizorul Samsung 40JU6000 în momentul de față, după aplicarea discountului, oferind la această sumă de bani nu doar o rezoluție Ultra HD 4K, noul standard al calității imaginilor, ci și numeroase funcții Smart care să te facă să poți profita la maxim de procesorul puternic care stă la baza televizorului.

Recomandăm în special celor care doresc să aibă parte de experiențe cinematografice de top, amatorii de conținut multimedia fiind cei care vor aprecia la adevărata sa valoare acest televizor al companiei din Coreea de Sud, binecunoscută pentru produsele sale foarte bune din punct de vedere calitativ.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 rezoluția Ultra HD 4K
Trebuie să recunoaștem că am fost puțin surprinși când am observat care este prețul la care poate fi achiziționat acest excelent televizor (alte modele de televizoare vezi aici), în această perioadă având aplicat un discount destul de generos - de precizat că această oferta este una care nu va dura foarte mult, așadar nu știm în cât timp va expira. Totuși, chiar și prețul întreg este unul destul de realist, mai ales dacă aruncăm o privire peste fișa tehnică și observ dotările cu care ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
8

5 Comentarii
 1. Raspunde misu

  Trebuie apreciat faptul ca are un procesor quad core care face din acest televizor unul foarte rapid, mai ales ca este vorba despre un smart tv, acel procesor era strict necesar. Sunt multumit de el, imi place ca e performant si am o parere laudabila despre el.

 2. Raspunde caliman ionut

  televizorul vine dotat cu multe aplicatii utile care fac experienta utilizarii televizorului una foarte placuta. de asemenea are si un pret foarte bun la astfel de specificatii

 3. Raspunde lorelai

  Imi place foarte mult faptul ca are o diagonala mare dar si rezolutii de inalta calitate, lucru ce merita apreciat la un televizor despre care am auzit numai opinii bune.

 4. Raspunde marcela

  Usor de folosit, design placut, dotari de top, pret emag bun. ce poti sa-i mai ceri acestui televizor ?

  • Raspunde lorelai

   bani :))). Glumesc, este un televizor superb, intr-adevar, si il poti gasi deseori la reducere.

Spune-ti parerea !