Samsung 40JU6400 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Cine nu își dorește în ziua de azi un televizor la un preț foarte bun și cu dotări de calitate? Cred că marea majoritate dintre noi când se hotărăsc să achiziționeze un nou televizor pleacă la drum cu gândul de a face o achiziție de durată și care să nu le facă o gaură foarte mare în buget.

Tocmai pentru astfel de persoane a fost creat televizorul Samsung 40JU6400, care pe lângă rezoluția Ultra HD oferă și funcții inteligente, precum navigarea pe internet, instalarea de diferite aplicații ori accesarea serviciilor de streaming.

Samsung 40JU6400

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 40JU6400 face parte din noua gamă de televizoare lansată pe piață de câtre sud-coreenii de la Samsung, iar faptul că face parte din seria 6, care întotdeauna a fost compusă din modele cu un raport  calitate-prețexcelent, este de asemenea un plus.

Ca design Samsung 40JU6400 vine cu un look foarte modern, fiind un televizor foarte subțire, iar deși este construit dintr-un material de plastic, acesta nu pare de loc așa, oferind un aspect foarte plăcut și pot spune chiar premium.

În comparație cu alte modele de televizoare, precum este Venga 32DTV3, acesta are o ramă care înconjoară ecranul foarte subțire, iar faptul că iluminarea spate este de tip Direct LED face ca per total televizorul să fie unul foarte subțire.

Televizorul vine cu un procesor quad-core foarte rapid, astfel încât totul să ruleze impecabil, majoritatea aplicațiilor comportându-se foarte bine, fiind lipsite de lag.

După cum știți deja, Samsung 40JU6400 este un televizor Ultra HD, spre deosebire de modelele seriei lansate anul trecut, iar asta înseamnă că are un consum de energie ușor mai ridicat, de 147W, însă chiar și așa face parte din clasa A de eficiență energetică.

Rezoluția 4K oferă cel mai ridicat standard al calității vizuale

În acest moment cel mai probabil vă întrebați dacă este necesar ca un televizor cu diagonala de 101 cm să dispune de o rezoluție maximă a imaignii de 3840 x 2160 pixeli, iar răspunsul cred că este unul așteptat: Nu. Deși se poate observa o calitate mult mai bună a imaginilor, diferențele sunt aproape insesizabile la o diagonală sub 130 cm, iar tocmai de aceea, recomandăm acest televizor dacă vreți să aveți un TV care să profite la maxim de noul standard 4K.

 

Samsung 40JU6400 (3)

 

Samsung 40JU6400 este un televizor tipic pentru sud-coreeni, acesta oferind nivele foarte bune de negru, un lag aproape insesizabil, fiind perfect pentru gameri, iar acuratețea culorilor (în special în cazul în care este selectat modul Film) este foarte bună.

Unghiurile de vizionare nu sunt printre cele mai largi, fiind evidente modificările de contrast după depășirea unghiului de 45 de grade, așadar acest aspect poate reprezenta un minus pentru cei care nu au posibilitatea să așeze televizorul în încăpere astfel încât să privează perpendicular la acesta.

Sistemul de Smart TV al celor de la Samsung a suferit modificări ample odată cu anul 2015, în prezent fiind bazat pe sistemul de operare open-source Tizen, acesta fiind integrat foarte bine în televizor, oferind o experiență de utilizare foarte bună.

O să ai posibilitatea de a accesa diferite servicii de streaming (precum HBO GO), iar accesul la aplicații include și YouTube, Skype, Facebook, Twitter, precum și numeroase jocuri puse la dispoziție pentru relaxare, după cum întâlnim și la modelul 55UF8507 al celor de la LG, care de asemenea fac o treabă excelentă când vine vorba de televizoare Smart.

CONCLUZII

Pentru serile în familie, când se vizionează filmele și emisiunile preferate, Samsung 40JU6400 reprezintă o suluție foarte bună, acesta oferind o calitate foarte bună a imaginilor și sunetului pentru un televizor mid-range.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor/rezoluția UHD  diagonala mică
 este Smart TV
Cine nu își dorește în ziua de azi un televizor la un preț foarte bun și cu dotări de calitate? Cred că marea majoritate dintre noi când se hotărăsc să achiziționeze un nou televizor pleacă la drum cu gândul de a face o achiziție de durată și care să nu le facă o gaură foarte mare în buget. Tocmai pentru astfel de persoane a fost creat televizorul Samsung 40JU6400, care pe lângă rezoluția Ultra HD oferă și funcții inteligente, precum navigarea pe internet, instalarea de diferite aplicații ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

3 Comentarii
 1. Raspunde florin ghita

  Am un apartament destul de mic așa că nu îmi permiteam un televizor prea mare. În review scrie că diagonala mică e un defect, eu îl privesc însă ca pe un avantaj. Să mai zic că are niște specificații mai mult decât ok pentru prețul său? Eu sunt foarte mulțumit.

  • Raspunde mihael

   eu am luat televizorul pentru sufragerie ca nu aveam unul acolo si cum stau cea mai mare parte din zi acolo, am zis sa iau un tv. rezolutia m-a uimit si nu ma asteptam ca acest review sa fie chiar atat de adevarat. chiar e un televizor bun

   • Raspunde bogdan frunza

    nu ai zis nimic de unghiul de vizualizare care a adunat foarte multe opinii si pareri ok pe internet. chiar reprezinta un mare avantaj al acestui televizor astfel incat poti vizualiza filme in niste conditii mai mult decat bune.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61