Samsung 43J5500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

După mai multe probleme avute de sud-coreeni cu gama de Smart TV-uri lansată în anul 2014, pentru 2015 au trecut din nou la masă și au încercat să dezvolte noi soluții care să îmbunătățească experiența de utilizare.

Oare au reușit să facă aces lucru, în special în cazul modelului Samsung 43J5500? O să vedeți în detaliu opiniile noastre în acest review.

Samsung 43J5500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Soluția găsită de Samsung pentru noile sale televizoare inteligente din 2015 a fost de a apela la un nou sistem de operare, și astfel au ajuns la sistemul open source Tizen, care din câte am observat este unul mult mai bun decât predecesorul, acesta oferind o experiență mult mai aerisită.

Putem spune că au reușit să se apropie foarte mult de conceptul webOS-ului celor de la LG, ca de exemplu cel prezent pe modelul LG 49UF8507, iar acest lucru ne bucura, deoarece concurența înseamnă că cel câștigat va fi consumatorul final.

Samsung 43J5500 oferă așadar un meniu foarte prietenos, iar per total experiența de utilizare este una foarte bună, astfel încât să nu-i sperie pe începători.

După cum puteți vedea și în imaginea de mai jos, noul sistem de operare ales de Samsung este unul care arată foarte bine, iar performanțele sale, care se datorează procesorului puternic, sunt unele bune. Spun simplu bune deoarece în anumite privința se putea lucra puțin mai mult la optimizare, însă tind să cred că se vor remedia ușoarele probleme existente printr-un update viitor.

În ceea ce privește partea de imagine, Samsung 43J5500 oferă același grad înalt al calității după cum ne-au obișnuit de-a lungul timpului cei de la Samsung, care întotdeauna au știut să facă televizoarele astfel încât să reproducă foarte bine negru, să ofere un nivel al contrastului înalt și nuanțe de culori foarte realiste.

Imagini de calitate la un preț foarte bun!

Samsung 43J5500 este echipat cu un ecran care are diagonala de 109 centimetri și suportă o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, așadar calitatea imaginilor fiind garantată.

Avem pe partea de tehnologii/caracteristici superioare pe cele deja consacrate, omniprezente pe televizoarele sud-coreenilor din această gamă de preț. Aici facem referire la HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support.

 

Samsung 43J5500 (3)

 

La fel ca și în cazul lui Samsung 40HU6900, acest model oferă în completarea imaginii și un sunet pe măsură, astfel încât să avem parte de experiențe cinematografice complete.

Samsung 43J5500 are în dotarea sa un sistem audio de tip Down Firing + Base Reflex, iar acesta este ajutat cu succes de tehnologiile marca Dolby, pe care le consider a fi indispensabile când vine vorba de orice dispozitiv, indiferent de gama de preț din care face parte acesta.

Prețul lui Samsung 43J5500 este unul foarte bun, însă de foarte multe ori dacă aveți noroc puteți găsi acest televizor la ofertă, iar asta îl face și mai atrăgător pentru cei care caută ceva mai de buget. De exemplu, în acest moment observ că are un parte de un discount de 400 lei, prețul venind foarte aproape de pragul de 2.000 lei, iar pentru ceea ce oferă acesta reprezintă o adevărată afacere.

CONCLUZII

În momentul de față Samsung 43J5500 este un Smart TV foarte bun, care are printre punctele sale forte și sistemul de operare Tizen, prin care putem observa faptul că cei de la Samsung au învățat din propriile greșeli și au știut să ofere de această dată o experiență de utilizare cu mult îmbunătățită. Aici este de apreciat modul în care sud-coreenii au ținut cont de feedback-ul oferit de fani.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 gama anului 2015
După mai multe probleme avute de sud-coreeni cu gama de Smart TV-uri lansată în anul 2014, pentru 2015 au trecut din nou la masă și au încercat să dezvolte noi soluții care să îmbunătățească experiența de utilizare. Oare au reușit să facă aces lucru, în special în cazul modelului Samsung 43J5500? O să vedeți în detaliu opiniile noastre în acest review. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Soluția găsită de Samsung pentru noile sale ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

3 Comentarii
  1. Raspunde daniela cretu

    detin televizorul asta de cateva zile si, sincera sa fiu, cred ca nu as mai putea sa stau fara el :D. Imagini superbe iar faptul ca este un smart tv, ma faace sa am numai pareri bune despre el.

  2. Raspunde geanina

    Eu am televizorul asta cam de o saptamana asa ca ma simt foarte norocoasa ca l-am ales tocmai pe asta. M-a ajutat enorm si acest review asa ca va multumesc din suflet.

  3. Raspunde ionut dinescu

    Vad ca nu numai eu am o parere buna despre televizorul meu :D. il detin de ceva timp si ma face sa ma simt mai bine de fiecare data cand urmaresc un film.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61