Samsung 46H7000 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.8

Este un SmartTV 3D Interactiv cu o diagonală generoasă, de 116 cm, cu un preț destul de ridicat care nu îl recomandă persoanelor care caută ceva mai de buget. Dacă doriți un televizor ieftin de calitate și sunteți dispuși să plătiți ceva bani în plus pentru aceasta, atunci modelul acesta este unul care merită băgat în seamă.

SAMSUNG 32H6410

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Cei de la Samsung când au creat acest televizor au acordat o atenție sporită nu doar tehnologiilor integrate, ci și în ceea ce privește design-ul, Samsung 46H7000 remarcându-se prin eleganța care îl scoate foarte mult în evidență.

Procesorul puternic de tip Quad-Core (cu patru nuclee) asigură performanțe sporite în utilizarea televizorului, prezența lag-ului fiind aproape inexistentă. Se poate observa fluiditatea atunci când interacționăm cu interfața acestuia, iar accesul conținutului se face foarte rapid, fără timpi de așteptare mari. Datorită funcției Instant On televizorul pornește într-un timp record, de doar 2 secunde (aici fiind peste modelul mai vechi, din anul 2013).

De asemenea, procesorul performant susține foarte bine multitaking-ul, experiența fiind una foarte plăcută, acest lucru datorându-se și funcției Multi-Link Screen a celor de la Samsung care ne permite să vizualizăm mai multe ecrane în același timp. Așadar, în timp ce urmăriți emisiunea preferată, puteți accesa internetul sau verifica rețelele de socializare, ambele pe același ecran, astfel încăt tu nu o să pierzi nimic important din emisiune.

Controlează televizorul doar prin intermediul gesturilor!

Samsung -gesturi

Experiența de utilizare a televizorului este foarte mult îmbunătățită, fiind mult mai intuitivă, controlul realizându-se foarte ușor prin intermediul touchpad-ului sau a gesturilor. Este prezentă și cea mai nouă tehnologie a sud-coreenilor, Motion Control. Acum poți controla televizorul doar prin gesturi realizate cu mâna sau cu degetele. Aici trebuie precizat că pentru a putea utiliza Motion Control este necesară prezența unei camere TV, care se vinde separat, iar eficiența acestuia depinde foarte mult de nivelul de luminozitate a camerei/spațiului unde este amplasat televizorul.

ESTE UN SMART TV CARE ADUCE LUMEA DIVERTISMENTULUI LA TINE ACASĂ!

Samsung 46H7000 este un televizor Smart, astfel încât tu să te poți bucura de tot conținutul disponibil prin intermediul internetului, poți accesa rețelele de socializare, citi cele mai noi știri sau viziona cele mia noi videoclipuri, filme sau seriale accesibile prin intermediul aplicațiilor și a browser-ului web. Funcția 3D ne asigura accesul la o nouă dimensiune a divertismentului, putând viziona emisiuni sau filme 3D. Fiind uul dintre cele mai bune televizoare 3d, vine la pachet cu 2 perechi de ochelari 3D SSG-5100GB.

Samsung 46H7000 (2)

În ceea ce privește calitatea imaginii, putem spune că aceasta este una foarte bună, cu excepția prezenței clouding-ului destul de vizibil în scenele foarte întunecate, dar trebuie să ținem cont de faptul că multe televizoare LED “suferă” de această problemă.

Samsung 46H7000 are rezoluție FullHD (1920 x 1080), formatul imaginii este de 16:9, iar tehnologiile folosite pentru îmbunătățirea imaginilor redate sunt: Clear Motion Rate 800, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Natural Mode Support, Micro Dimming Pro.

Clear Motion Rate 800 (CMR) asigură claritatea și fluiditatea scenelor cu mișcare rapidă, specifice filmelor de acțiune sau competițiilor sportive. Cum face acest lucru? Pe scurt, se folosește de numărul de cadre pe secundă, pe care le combină cu rata de refresh a televizorului.

Wide Color Enhancer (Plus) reușește să amplifice tonurile de culoare și să redea culorile cât mai exact, astfel încăt indiferent de scenă să vedeți cât mai multe detalii. Pentru îmbunătățirea luminozității – rezultând în imagini mult mai realiste – televizorul se folosește de Natural Mode Support, iar pentru reglarea automată a contrastului, astfel încât să nu fie vizibilă o diferență excesivă între cel mai luminos punct afișabil pe un ecran și cel mai întunecat, avem Mega DCR (Mega Dynamic Contrast Ratio).

Samsung 46H7000 (1)

La fel ca majoritatea televizoarelor Samsung, și acest model aduce tot entuziasmul unui meci de fotbal direct la tine în sufragerie, prin modul Fotbal prezent. Prin activarea modului Fotbal, iarba devine mult mai evidențiată, având culori vii, culorile stadionului devenind și ele mult mai realiste. Odată activat, va începe în mod automat înregistrarea meciului (în cazul în care aveți conectat un HDD extern la TV).

Experiența acustică este și ea una care face toți banii, partea de sunet fiind asigurată de cele două difuzoare de 10W fiecare, Down Firing și prin prezența următoarelor caracteristici superioare de sunet: Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler.

În ceea ce privește conectivitatea, avem destul de multe posibilități, fiind prezente patru porturi HDMI, trei intrări USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare video composite, o intrare component și o intrare Scart (RGB). Pe listă se mai adaugă și un tuner digital DVB-T/C/S2, precum și un Slot CI+.

CONCLUZII

Samsung 46H7000 este un televizor al cărui preț nu-l face accesibil tuturor, dar care oferă o experiență de utilizare foarte bună. Singurele minusuri sunt reprezentate de prezența clouding-ul vizibil la scenele întunecate, iar calitatea imaginii care, la acești bani, ar fi putut fi ceva mai bună.

 

PRO: CONTRA:
 este SmartTV 3D  clouding destul de vizibil
 sunet clar  prețul
 design modern
Este un SmartTV 3D Interactiv cu o diagonală generoasă, de 116 cm, cu un preț destul de ridicat care nu îl recomandă persoanelor care caută ceva mai de buget. Dacă doriți un televizor ieftin de calitate și sunteți dispuși să plătiți ceva bani în plus pentru aceasta, atunci modelul acesta este unul care merită băgat în seamă. Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completă ! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Cei de la Samsung când au creat acest televizor au acordat o atenție sporită nu ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
7
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61