Samsung 48HU7500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Grandiosul 48HU7500 este un LED UHD Smart TV 3D care îți oferă o experiență de neuitat, la cele mai înalte standarde, însă la un preț nu chiar atât de accesibil. Totuși, putem spune că merită toți banii!

Televizorul plusează la toate capitolele, în special în ceea ce privește calitatea imaginii, sunetului și a aspectului modern și elegant.

Samsung 48HU7500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să încep direct prin a spune că imaginile pe care le poate reda Samsung 48HU7500 sunt excelente, la cel mai înalt nivel, acesta fiind un televizor cu rezoluție Ultra HD (3840 x 2160). Așadar, o experiență spectaculoasă și foarte realistă te așteaptă în puținul tău timp liber pe care îl ai.

Numeroasele tehnologii și funcții folosite pentru îmbunătățirea clarității și a realismului imaginilor fac o treabă foarte bună, dintre acestea amintindu-le pe următoarele: Color Brilliance, Ultra Clear Panel, Clear Motion Rate 1000, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus) și exemplele pot continua.

Clear Motion Rate 1000 reduce la minim neclaritățile cauzate de scenele cu mișcare rapidă, astfel încât vizionarea celor mai importante competiții sportive sau a filmelor favorite să fie o adevărată plăcere, rezultând o claritate a acestora peste medie. În plus, amplificarea tonurilor de culoare și redarea foarte exactă a culorilor care se datorează tehnologiei Wide Color Enhancer (Plus), imaginile realiste ca urmare  îmbunătățirii luminozității datorate funcției Natural Mode Support, precum și lipsa unei diferențe excesive între cel mai luminos punct afișabil pe un ecran și cel mai întunecat,  ca urmare a folosirii Mega DCR, sunt garanția că vei avea parte de cea mai plăcută și de neuitat experiență direct la tine acasă.

Rezoluția 4K Ultra HD asigură claritatea chiar și în cazul celor mai mici detalii!

Rezoluția UltraHD (3840 x 2160) oferă de patru ori numărul pixelilor prezenți pe un televizor FullHD, ceea ce înseamnă că puteți vedea pe ecran și cele mai mici detalii, iar motorul grafic UHD al celor de la Samsung se asigură că indiferent de sursa conținutului multimedia (chiar dacă nu este UHD, ci 1080p sau 720p) calitatea scenelor rămâne foarte bună.

Al doilea cel mai important lucru în alegerea unui televizor (după imagine) este calitatea sunetului. Aici Samsung 48HU7500 stă foarte bine, sistemul audio fiind unul de tip Front Firing + New Waveguide, cu difuzoare a căror putere este de 60 W. Acest lucru, împreună cu caracteristicile superioare de sunet – Dolby MS11, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler, Woofer – vă asigură una dintre cele mai bune experiențe acustice, astfel încât să fie o adevărată plăcerea vizionarea unui film.

Samsung 48HU7500 (2)

AI TOT DIVERTISMENTUL LA TINE ACASĂ PRIN FUNCȚIILE SMART ALE TELEVIZORULUI!

Da, Samsung 48HU7500 este un televizor Smart și 3D, ceea ce înseamnă că aveți setul complet pentru a vă putea bucura la maxim de tot divertismentul disponibil online, prin intermediul aplicațiilor sau a browser-ului web, iar funcția 3D asigură noi dimensiuni filmelor sau emisiunilor tale preferate!

Samsung 48HU7500 poate fi controlat prin cele două telecomenzi (una standard și cealaltă smart), prin intermediul touchpad-ului sau chiar a gesturilor, fiind prezentă cea mai nouă tehnologie a celor de la Samsung, Motion Control.

Putem conecta toate dispozitivele noastre la televizor prin intermediul aplicației Smart View, astfel încât putem viziona conținutul de pe acestea direct pe ecranul televizorului!

Samsung 48HU7500 (2)

În privința conectivității avem numai cuvinte de laudă, fiind prezente patru porturi HDMI 2.0 (care suportă transmisia UHD la 50/60 Hz), 3 intrări USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare video composite, o intrare component și o intrare Scart (RGB). Bineînțeles că pe listă se regăsește și un tuner digital DVB-T/C/S2, un slot CI+, precum și un player multimedia integrat.

Pe partea de design Samsung 48HU7500 impresioneză; este unul atrăgător, eleganța acestuia fiind scoasă în evidență de piciorul metalic și marginile subțiri.

CONCLUZII

În cazul în care ai un buget generos, Samsung 48HU7500 se dovedește a fi perfect, plusând în ceea ce privește calitatea imaginii și a sunetului, precum și prin design-ul acestuia.

 

PRO: CONTRA:
 imaginile clare și culorile naturale  nimic
 sunetul puternic și clar
✔ este SmartTV 3D
 rezoluția UltraHD
Grandiosul 48HU7500 este un LED UHD Smart TV 3D care îți oferă o experiență de neuitat, la cele mai înalte standarde, însă la un preț nu chiar atât de accesibil. Totuși, putem spune că merită toți banii! Televizorul plusează la toate capitolele, în special în ceea ce privește calitatea imaginii, sunetului și a aspectului modern și elegant. Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completă ! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII O să încep direct prin a spune că imaginile pe care le poate ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
7.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61