Samsung 48J5500 - Review, pret si pareri

Samsung 48J5500
OFERTĂ Samsung 48J5500

Samsung 48J5500 este o opțiune foarte bună pentru cei care doresc un televizor cu diagonală generoasă și funcții Smart. Comandă-l chiar acum!

8.5

Seria J5500 a sud-coreenilor este una din care fac parte televizoare din gama de mijloc, care oferă un raport calitate-preț foarte bun, cu prețuri acceptabile dacă ținem cont de dotările acestora.

Samsung 48J5500 este unul dintre aceste modele, televizorul fiind fratele mai mare al lui 32J5500, ceea ce înseamnă că oferă aceleași performanțe de top, dar simțitor îmbunătățite datorită ecranului mai mare.

Samsung 48J5500
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Făcând parte din gama de televizoare lansată în acest an, Samsung 48J5500 oferă toate dotările de care un consumator obișnuit are nevoie pentru a putea să se relaxeze în fața televizorului.

Acesta oferă o experiență de utilizare foarte plăcută, cu timpi de așteptare aproape de 0, lucru care se datorează procesorului puternic cu 4 nuclee care se află în dotarea acestuia.

Procesorul de tip quad-core oferă lui Samsung 48J5500 capabilități de multitasking, dar și o interacțiune mult mai cursivă cu televizorul. Aceste lucruri se traduc printr-o experiență mult mai plăcută de utilizare a televizorului, accentul fiind pus pe divertismentul de calitate.

Experiența multimedia oferită de Samsung 48J5500 este una foarte bună, asemănătoare cu cea întâlnită pe Samsung 43J5500, iar aceasta este asigurată de numărul suficient de mare de intrări care fac posibilă extinderea capabilităților acesteia.

Ni se pun așadar la dispoziție trei porturi High Definition Multimedia Interface (HDMI), care ne va transforma living-ul într-un adevărat centru multimedia, iar prezența a două porturi USB 2.0 ne permite conectarea la Samsung 48J5500 a mediilor de stocare externe (stick USB / hard disk extern), de pe care să rulăm conșinutul multimedia stocat pe acestea.

Acces foarte ușor și rapid la conținutul preferat

Prin intermediul player-ului multimedia integrat, funcționalitate care pe televizoare Samsung poartă denumirea de ConnectShare Movie, putem urmări filmele și serialele noastre preferate direct de pe un stick USB ori hard disk extern, acesta fiind capabil să recunoască un număr foarte mare de formate.

În plus, ne putem conecta la internet prin intermediul rețelei LAN wireless care este integrată, nefiind așadar nevoie de ale dispozitive care să faciliteze accesul. Odată conectați la internet, putem accesa întregul conșinut pus la dispoziție de acesta. Așadar avem acces la site-urile noastre rpeferate, putem urmări videoclipurile postate pe YouTube, accesa rețelele de socializare, iar lista poate continua.

Samsung 48J5500 (2)

 

Așa cum deja v-am obișnuit prin review-urile noastre, o să vă facem și o scurtă prezentare a fișei tehnice a lui Samsung 48J5500, astfel încât să îl puteți compara mult mai ușor cu celelalte modele prezentate de echipa noastră.

Noul televizor Samsung 48J5500 vine cu un ecran care are diagonala de 121 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, oferă un aspect al imaginii de 16:9, iar ca tehnologii/caracteristici superioare întâlnim HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support.

În ceea ce pirvește partea de sunet, suntem în fața unui sistem audio de tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), care are o putere de 20 W și este ajutat de tehnologiile marca Dolby (DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1), dar și HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect  sau BT Headset Support, fiecare având un rol foarte bine stabilit.

CONCLUZII

Samsung 48J5500 a fost capabil să se descurce excelent în cadrul testelor la care a fost supus, oferind imagini și sunete de calitate, precum și performanțe foarte bune în navigarea pe internet, browser-ul web și sistemul de operare fiind foarte bine optimizate.

Ceea ce îl recomandă este modul în care reușește să ofere experiențe cinematografice de calitate, precum și procesorul puternic care face ca utilizarea televizorului să fie mult mai plăcută.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un televizor inteligent
 diagonala
Seria J5500 a sud-coreenilor este una din care fac parte televizoare din gama de mijloc, care oferă un raport calitate-preț foarte bun, cu prețuri acceptabile dacă ținem cont de dotările acestora. Samsung 48J5500 este unul dintre aceste modele, televizorul fiind fratele mai mare al lui 32J5500, ceea ce înseamnă că oferă aceleași performanțe de top, dar simțitor îmbunătățite datorită ecranului mai mare. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

3 Comentarii
 1. Raspunde Loredan

  Salutare, stie cineva daca acest televizor poate reda filme de pe stick in orice format? Am citit in review mai sus ca putem vedea filme de pe stick, insa nu stiu sigur daca trebuie un format anume.

  • Raspunde Claudiu

   Salut Loredan, merge orice format. Totusi eu iti recomand sa optezi pentru filmele care au cel putin 720p, ca la un astfel de pret pe care il are televizorul merita sa profiti de fiecare caracteristica. 😀

 2. Raspunde flore

  detin acest televizor de un an jumatate, daca nu mai mult, si sunt foarte fericita de achizia facuta. Rezolutiile sunt superbe asa ca am numai pareri bune despre el. Mai stiu pe cineva care are modelul asta http://www.emag.ro/televizor-led-smart-samsung-101-cm-40j5510-full-hd-ue40j5510awxxh/pd/DDF17MBBM/?ref=similar_right-1_1&recid=ihy04noz-8xdmvlx87yo-C.c17_a185.S.SIMILAR.U.3753546-1vupsqi deci se pare ca samsung stie sa faca televizoare bune.

Spune-ti parerea !