Samsung 48J5510 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

În ultima perioadă am observat că cei de la Samsung au început să pună accent foarte mult nu doar ân ceea ce privește performanțle oferite de televizorele acestora, ci și în privința design-ului, care a devenit unul mult mai bun, mai modern și mai aerisit.

Este de apreciat faptul că eleganța acestora este una care va fura toate privirile celor care vor trece pragul casei tale, iar acest lucru cu siguranță te va motiva și mai mult să îl cumperi.

Samsung 48J5510

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 48J5510 face parte din gama de televizoare Samsung ajunsă pe piață în acest an, această serie remarcându-se prin excelenta îmbinare a performanțelor de top cu aspectul modern și elegant avut.

Din punct de vedere al design-ului, modelul de față concurează de la egal la egal cu televizorul Philips 42PFH5609, însă Samsung 48J5510 plusează destul de mult în ceea ce privește partea de hardware.

Noul Smart TV Samsung 48J5510 îți oferă acces la internet fără ca tu să ai nevoie de alte dispozitive suplimentare, existând posiblitatea de a conecta televizorul direct la rețeaua LAN wireless integrată.

Acest lucru înseamnă că vei avea acces rapid și ușor la întreg conținutul multimedia pus la dispoziția ta online, iar aici nu ne referim doar la capabilitățile televizorului de a permite navigarea pe internet prin intermediul browser-ului web, ci în special la acesul pe care ni-l oferă la serviciile de streaming, VoD (Video-on-Demand), YouTube, iar lista poate continua, existând foarte multe posibilități de petrecere a timpului tău liber.

Ai parte de unele dintre cele mai clare imagini de pe piață!

Samsung 48J5510 este creat în jurul unui display care are o diagonală destul de generoasă, fiind vorba de 121 de centimetri, iar rezoluția Full HD, alături de tehnologiile HyperReal, Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support reprezintă garanția că vei avea parte de unele dintre cele mai clare imagini de pe piață.

Samsung 48J5510 (1)

Sud-coreenii de la Samsung nu au lăsat la o parte nici sistemul de sunet, fiind prezent unul de tip Down Firing + Base Reflex, care poate livra sunete puternice și clare, difuzoarele având o putere totală de 20 W.

Remarcăm de asemenea și prezența unui număr foarte mare de tehnologii/caracteristici superioare sunet, dintre care le amintim pe următoarele: DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link, TV SoundConnect  și BT Headset Support. Toate acestea joacă un rol foarte important în oferirea unei experiențe acustice de neuitat.

CONCLUZII

Despre Samsung 48J5510 putem spune că este un televizor care merită atenția ta, în mare parte datorită design-ului să foarte reușit, aspectul extrem de elegant fiind dat de profilul subțire al acestuia, dar și de ramă aproape insesizabilă care înconjoară ecranul de 121 cm al acestuia.

Dacă ești în căutarea unui bun televizor inteligent, atunci îți recomandăm modelul Samsung 48J5510, însă încercați să „vânați” ofertele de preț, deoarece sunt perioade în care prețul acestui televizor ajunge destul de jos, oferind astfel un și mai bun raport calitate-preț. Un alt model pe care îl recomandăm este și televizorul Samsung 48JU6000.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV
În ultima perioadă am observat că cei de la Samsung au început să pună accent foarte mult nu doar ân ceea ce privește performanțle oferite de televizorele acestora, ci și în privința design-ului, care a devenit unul mult mai bun, mai modern și mai aerisit. Este de apreciat faptul că eleganța acestora este una care va fura toate privirile celor care vor trece pragul casei tale, iar acest lucru cu siguranță te va motiva și mai mult să îl cumperi. Vezi mai multe detalii si informatii la ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9.5

4 Comentarii
  1. Raspunde andrei vizitiu

    Trebuie scos in evidenta numaidecat designul foarte fain al acestui televizor precum si faptul ca are niste specificatii foarte bune. Chiar arata foarte bine.

  2. Raspunde ana florea

    Nu ma gandeam ca un televizor de 121 de centimetri sa arate chiar atat de bine. are un pret bun si un design care infrumuseteaza orice camera. ma bucur ca l-am cumparat

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61