Samsung 48J6300 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Dacă ne citești deja de ceva timp, cred că știi deja faptul că televizoarele cu ecran curbat sunt capabile să redea imagini mult mai reale, iar acest lucru se datorează tocmai curburii care oferă o anumită impresie de adâncime, specifică televizoarelor 3D (totuși, nu trebuie făcută o confuzie în acest caz!).

Samsung 48J6300 este un astfel de televizor, modelul de față fiind capabil să ofere unele dintre cele mai de calitate imagini de pe piață, iar faptul că face parte din gama de televizoare Samsung lansată pe piață relativ recent nu face altceva decât să ofere un și mai mare plus față de concurență.

Samsung 48J6300

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Echipat cu un ecran curbat care are diagonala de 121 de centimetri și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli (deci Full HD), Samsung 48J6300 este capabil să îți încânte ochii prin imaginile extrem de detaliate pe care le livrează.

Acest lucru se datorează și numeroaselor tehnologii care se regăsesc în dotarea sa, dintre care cele mai importante sunt Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode și Natural Mode Support.

Tehnologia Auto Depth Enhancer are un rol important în special atunci când vine vorba de aplicarea unor diferite niveluri de îmbunătățire a constrastului, în funcție de care sunt zonele de pe ecran și obiectele care apar în scenele redate. Acest lucru are ca rezultat oferirea de imagini mult mai profunde și mai realiste.

Avem bineînțeles parte și de un sistem audio pe măsură, de tip Down Firing + Base Reflex, având o putere de 20 W și fiind capabil să ofere o experiență acustică foarte reușită, în perfectă armonie cu imaginile redate de ecranul mare aflat în dotarea lui Samsung 48J6300.

Un design curbat și metalic extrem de elegant!

Ecranul curbat aflat în dotarea lui Samsung 48J6300 este unul care nu doar că oferă o eleganță acestuia, ci și joacă un rol important în ceea ce privește optimizarea experienței de vizualizare, oferind imagini de o calitatea mult mai înaltă datorită impresiei de adâncime datorată design-ului curbat.

Samsung 48J6300 TV (1)

În ceea ce privește partea de conectivitate noul televizor Samsung 48J6300 stă foarte bine, fiind echipat cu un set complet de conectori indispensabili, așadar care nu ar trebui să lipsească de pe nici măcar un model de televizor LED (precum este de exemplu Philips 40PUH6400/88). Aici amintim în special cele patru porturi HDMI, dar și cele două intrări USB 2.0, ideale mai ales pentru faptul că este un Smart TV, așadar ni se oferă posibilitatea de a conecta un mouse sau o tastatură pentru o utilizare mai rapidă.

Acest televizor permite de asemenea conectarea între diferite alte dispozitive pe care le deținem, prin intermediul funcției Samsung Easy Sharing care ne oferă posiblitatea de a transfera mult mai ușor date de pe un smartphone sau tabletă, de exemplu, ori oricare alt dispozitiv inteligent.

CONCLUZII

Samsung 48J6300 este un televizor cu adevărat atrăgător, mai ales datorită design-ului curbat și metalic, care pe lângă faptul că permite o experiență de vizualizare optimizată, este și extrem de elegant (poți găsi aici alte televizoare curbate)

Printre plusurile acestui televizor, care îl recomandă tuturor celor care doresc să aibă parte de cea mai bună experiență de utilizare și vizualizare, se mai numără diagonala de 121 cm a televizorului, rezoluția Full HD a imaginii redate și numeroasele tehnologii care stau la baza lui Samsung 48J6300.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 sunetul livrat
 este un Smart TV
Dacă ne citești deja de ceva timp, cred că știi deja faptul că televizoarele cu ecran curbat sunt capabile să redea imagini mult mai reale, iar acest lucru se datorează tocmai curburii care oferă o anumită impresie de adâncime, specifică televizoarelor 3D (totuși, nu trebuie făcută o confuzie în acest caz!). Samsung 48J6300 este un astfel de televizor, modelul de față fiind capabil să ofere unele dintre cele mai de calitate imagini de pe piață, iar faptul că face parte din gama de ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61