Samsung 48JU6000 - Review, pret si pareri

Samsung 48JU6000
OFERTĂ Samsung 48JU6000

Una dintre cele mai bune soluții atunci când vine vorba de alegerea unui Smart TV Ultra HD 4K este televizorul Samsung 48JU6000 al companiei sud-coreene. Achiziționează-l chiar acum!

8.3

Pentru mulți este foarte important ca un televizor să poată reda imagini cât mai reale și la un nivel calitativ cât mai înalt, iar în acest caz este nevoie de cele mai multe ori să scoți o sumă destul de mare din buzunar pentru a te putea bucura pe deplin de această calitate.

Un astfel de televizor excelent este Samsung 48JU6000, model care impresionează prin capabilitatea sa de a reda imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind deci un TV Ultra HD 4K, ajutat și de faptul că vine cu un ecran destul de generos, acesta având o diagonală de 121 de centimetri.

Samsung 48JU6000
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 48JU6000 are dimensiuni care îl fac perfect pentru un living spațios sau pentru un dormitor de dimensiuni mai mari, iar pe partea de imagine găsim mai multe tehnologii care au rolul de a face ca ecranul să profite la maxim de rezoluția 4K a televizorului.

La fel stă treaba și în ceea ce privește sunetul livrat, aici fiind prezente mai multe caracteristici superioare de sunet, printre care se numără Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Multiroom Link, Wallmount Sound Mode și HD Audio.

După cum este cazul mai multor televizoare ale celor de la Samsung, și Samsung 48JU6000 poate deveni un adevărat asistent personal prin faptul că îți va oferi în fiecare dimineață informații referitoare la oră, activitățile pe care le ai programe pe parcursul zilei, precum și informații despre vreme sau evenimentele de peste zi.

De asemenea există posiblitatea de a conecta televizorul cu toate dispozitivele tale inteligente (așadar nu doar cu smartphone-ul și tableta ta), prin intermediul funcției Samsung Easy Sharing, astfel încât să poți, de exemplu, să arăți familiei tale pozele din vacanță sau filmările pe care le ai realizate alături de cei dragi ție.

Un televizor inteligent care îți este alături și te ține conectat

Pe lângă cele evidențiate mai sus, Samsung 48JU6000 îți oferă și posibilitatea de a vizita site-urile tale favorite prin intermediul browser-ului web integrat (care este foarte bine optimizat), dar și să vizionezi milioanele de videoclipuri uploadate zilnic pe YouTube ori alte servicii de streaming la care ai acces.

Samsung 48JU6000 (1)

La fel de bine stă Samsung 48JU6000 și din punct de vedere al design-ului, fiind vorba despre un aspect simplu, dar care arată foarte bine în orice tip de încăperre te vei hotărâ să îl folosești.

Este de asemenea prezent și tunerul digital, alături de slotul CI+, ceea ce înseamnă că dacă ești genul de persoană care preferă să se uite la emisiunile preferate o să ai parte de o surpiză plăcută, Samsung 48JU6000 fiind capabil să ofere acces la noul standard al televiziunii digitale și HD. Restul opțiunile de conectivitate includ și trei porturi HDMI și două intrări USB 2.0.

CONCLUZII

Trebuie să recunoaștem faptul că seria JU6000 din care face parte Samsung 48JU6000 (dar și alte televizoare Samsung), este una foarte reușită, modelele fiind unele de calitate, performante, echipate cu cele mai noi tehnologii care să îți ofere cele mai bune condiții pentru a avea parte de un divertisment de calitate.

Unul dintre cele mai importante aspecte la Samsung 48JU6000 este faptul că poate afișa pe ecranul mare al său imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, așadar ai parte de patru ori mai multe detalii decât în cazul rezoluției Full HD (precum este cea întâlnită la acest televizor de la Panasonic).

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV
Pentru mulți este foarte important ca un televizor să poată reda imagini cât mai reale și la un nivel calitativ cât mai înalt, iar în acest caz este nevoie de cele mai multe ori să scoți o sumă destul de mare din buzunar pentru a te putea bucura pe deplin de această calitate. Un astfel de televizor excelent este Samsung 48JU6000, model care impresionează prin capabilitatea sa de a reda imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind deci un TV Ultra HD 4K, ajutat și de faptul că vine cu ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
8

3 Comentarii
 1. Raspunde vasilica ion

  Daca mancati filme pe paine atunci televizorul asta ar trebui deja sa se afle in dormitorul vostru. Are ditamai diagonala, pret decent, rezolutii inalte si multe alte specificatii care au fost deja laudate si in review.

  • Raspunde bela

   Dupa cum scrie si mai sus la detalii, seria JU6000 este una de-a dreptul foarte reusita despre care am numai pareri bune. Nici nu am cuvinte sa pot spune cat de multumita sunt de acest televizor.

 2. Raspunde george ionut

  Perfect pentru filme! asa as descrie eu acest televizor marca Samsung pe care il detin deja de ceva timp si am o parere foarte buna despre el. L-am gasit si la oferta, asa ca ma simt un norocos.

Spune-ti parerea !