Samsung 48JU6400 - Review, pret si pareri

Samsung 48JU6400
OFERTĂ Samsung 48JU6400

Samsung 48JU6400 este un televizor Ultra HD 4K de buget, perfect pentru cei care doresc acces accesibil la noul standard al calității. Comandă-l la ofertă!

8.3

Versiune cu diagonala de 121 a seriei de buget JU6400 a celor de la Samsung a ajuns la noi în redacția, iar astăzi a venit rândul să vă prezint review-ul acestuia.

Din această serie a televizoarelor 4K de buget face parte și Samsung 40JU6400, despre care v-am vorbit, iar în urma experienței avute cu acesta pot spune că am fost mai mult decât nerăbdător să îl testez și pe fratele său mai mare, care venind cu dimensiuni mai mari avea și un potențial mai mare.

Samsung 48JU6400
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

După cum v-am spus de mai multe ori, pentru ca o rezoluție Ultra HD 4K să se facă simțită este nevoie de un ecran mai mare, iar aici Samsung 48JU6400 putem spune că stă foarte bine, având în dotare un ecran de 121 de centimetri.

Samsung 48JU6400 vine cu un set interesant de caracteristici, ceea ce îl fac o opțiune foarte bună pentru cei care doresc să dețină un Smart TV care pe deasupra să vină și cu o rezoluție 4K (de 3840 x 2160 pixeli), precum și la un preț ceva mai accesibil decât în mod normal.

În prezent conținutul 4K a cunoscut o destul de mare dezvoltare, acesta fiind în prezent destul de ușor de găsit (în mare parte) ceea ce înseamnă că o să te poți bucura la maxim de capabilitățile lui Samsung 48JU6400.

De precizat faptul că acest model de televizor ieftin face o treabă foarte bună și când vine vorba de upscaling, astfel încât să ai parte de o calitate la fel de bună a imaginii și atunci când nu dispui decât de conținut Full HD. Putem spune că diferențele sunt destul de greu de sesizat, ceea ce reprezintă un mare plus (desigur, nici diagonala ecranului nu putem spune că este imensă).

Oferă funcții Smart la cel mai bun preț!

Samsung 48JU6400 este un televizor inteligent, asemeni lui LG 65UF850V, iar acest lucru mai mult ca sigur știți ce înseamnă: avem posibilitatea de a naviga pe internet, iar cel mai important aspect aici este legat de faptul că putem să urmărim filmele și serialele noastre preferate oricând dorim prin intermediul serviciilor de streaming (unele contra cost, altele nu).

Avem așadar multiple opțiuni de petrecere a timpului liber în cel mai plăcut mod posibil, deoarece pe lângă cele de mai sus avem și acces la o serie de aplicații și jocuri, astfel încă să simțim că am cheltuit banii într-un lucru de cea mai bună calitate.

 

Samsung 48JU6400 (3)

 

Samsung 48JU6400 se descurcă foarte bine pe partea de imagine, acesta oferind imagini clare, cu un nivel al contrastului foarte bun, precum și cu o reprezentarea foarte bună a negrului, Paleta de culori este una bogată, iar nuanțele acestora sunt unele foarte realiste, lipsind amplificarea artifcială.

Televizorul este unul creat strict pentru conținutul 4K și atât. Adică lipsesc capabilitățile sale de a reda filme 3D, însă acest lucru nu îl consider a fi un mare inconvenient, deoarece sud-coreenii au pus suficient de mult tehnologii pe acesta astfel încât să nu îi simțim lipsa. În plus, televizoarele 3D, precum este Philips 55PUS7809, nu putem spune că au prins foarte bine la public, nefiind la o atât de mare căutare.

CONCLUZII

Samsung 48JU6400 este un televizor 4K Ultra HD de buget, care face mult mai accesibil pentru mulți accesul la noul standard al calității imaginii.

Acest model oferă o calitate foarte bună, atât vizuală cât și acustică, iar modul în care s-a descurcat în cadrul testelor noastre ne face să vi-l recomandăm și vouă, acesta oferind un raport calitate-preț excelent, foarte greu de egalat de concurență.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 design-ul
 rezoluția Ultra HD 4K
Versiune cu diagonala de 121 a seriei de buget JU6400 a celor de la Samsung a ajuns la noi în redacția, iar astăzi a venit rândul să vă prezint review-ul acestuia. Din această serie a televizoarelor 4K de buget face parte și Samsung 40JU6400, despre care v-am vorbit, iar în urma experienței avute cu acesta pot spune că am fost mai mult decât nerăbdător să îl testez și pe fratele său mai mare, care venind cu dimensiuni mai mari avea și un potențial mai mare. Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

3 Comentarii
  1. Raspunde andreea fabia

    am cumparat si eu acest televizor si sunt multumita de el, are niste specificatii bune. am totusi o intrebare, voi ce produse folositi sa ii stergeti ecranul ca sa fie mereu curat? e destul de mare asa ca trebuie ingrijit bine.

  2. Raspunde vladut

    eu am folosit asta sa il curat, http://www.emag.ro/kit-de-curatare-colorway-pentru-ecrane-tft-include-lichid-si-pensula-cw-4107/pd/DNVS5MBBM/?ref=acc_product-page_electro-template are un pret mic si curata foarte bine. de asemenea tin sa recomand si eu acest televizor, chiar merita fiecare leu

  3. Raspunde costel

    Am cumparat televizorul samsung 49ju6400 datorita acestui review si va multumesc de recomandare. chiar este o achizitie foarte buna.

Spune-ti parerea !