Samsung 48JU7500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Samsung 48JU7500, subiectului prezentului review, este fratele mai mic al lui Samsung 55JU7500, acesta venind cu aceleași performanțe de invidiat, dar de această dată la dimensiuni mai reduse și la un preț ușor mai mic.

Acestui televizor i s-a aplicat în această perioadă un discount de 600 de lei, astfel că prețul său a scăzut cu mult sub pragul de 7.000 lei, acesta devenind ușor mai prietenos cu buzunarul nostru. Totuși, pentru majoritatea a rămas destul de ridicată suma necesară achiziționării acestui televizor.

Samsung 48JU7500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 48JU7500 este un televizor inteligent care vine cu un ecran curbat, acesta fiind perfect pentru cei care doresc să aibă parte de experiențe cinematografice de neuitat, astfel că putem considera televizorul ca fiind cel mai bun prieten al cinefililor.

Rezoluția Ultra HD 4K pe care o poate afișa televizorul oferă un nivel impresionant al detaliilor, acesta fiind cu mult peste ceea ce oferă în acest moment rezoluția Full HD, precum cea de pe LG 47LB670V. Profunzimea scenelor a avut și ea de „suferit”, bineînțeles în bine, oferind de această dată un mult mai puternic efect tridimensional.

Ecranul de înaltă calitate a lui Samsung 48JU7500, care este ajutat nu doar de rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, ci și de numeroase tehnologii, oferă imagini mai clare ca oricând, fiind vizibile chiar și cele mai mici detalii care până acum mai mult ca sigur ne-au scăpat, iar culorile sunt și ele mult mai realiste și mai precise.

Un lucru pe care l-am observat pe perioada de testare a fost faptul că Samsung 48JU7500 chiar te face să simți că ești parte din acțiune, acesta reușind să de transpună într-o nouă lume captivantă, perfectă pentru adevărații cinefili, care doresc să simtă din plin filmul pe care îl vizionează.

Oferă cele mai puternice experiențe!

Până în prezent mi-au trecut prin mâini un număr foarte mare de modele de televizoare, însă nici unul nu a fost capabil să mă facă să simt adrenlina cum îmi curge prin vene în cazul filmelor de acțiune, iar aici pot spune că este punctul forte al televizoarelor cu ecran curbat, precum este Samsung 48JU7500.

Ai pur și simplu o altfel de viziune asupra a ceea ce se derulează pe ecran, iar faptul că Samsung 48JU7500 oferă unghiuri de vizionare excelente, culori cu nuanțe foarte precise și un negru profund, împreună cu un contrast de invidiat, fac din acesta un televizor mai mult decât perfect.

Samsung 48JU7500 (1)

Samsung 48JU7500 este și un televizor Smart, iar acest lucru înseamnă că te ajută să fii mereu la curent cu cele mai noi știri, să navighezi pe internet, precum și să discuți cu prietenii tăi de pe rețelele de socializare.

În plus, televizorul Samsung 48JU7500 vine cu o funcție foarte interesantă, care îl transformă într-o adevărată agendă personală, una imensă chiar. Acesta poate fi sincronizat cu alarma smartphone-ului tău, iar în acest caz televizorul pornește în mod automat oferind toate informațiile necesare pentru a începe cu succes noua zi (vremea, cele mai importante știri, bursa, aniversările prietenilor tăi etc.).

De asemenea, maestrii sud-coreeni de la Samsung au știut să asculte de cerințele clienților săi și au reușit să îmbunătățească semnificativ sistemul de operare al lui Samsung 48JU7500, care de această dată este unul mult mai intuitiv și mai bine optimizat.

CONCLUZII

Samsung 48JU7500 este un televizor perfect din toate punctele de vedere, acesta fiind în același timp un adevărat prieten, dacă putem spune acest lucru. De ajută nu doar să te relaxezi după o zi obositoare la lucru, ci chiar să fii mai productiv, prin intermediul aplicațiilor prezente.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 ecranul curbat de calitate
 este Smart TV 3D cu funcții speciale
Samsung 48JU7500, subiectului prezentului review, este fratele mai mic al lui Samsung 55JU7500, acesta venind cu aceleași performanțe de invidiat, dar de această dată la dimensiuni mai reduse și la un preț ușor mai mic. Acestui televizor i s-a aplicat în această perioadă un discount de 600 de lei, astfel că prețul său a scăzut cu mult sub pragul de 7.000 lei, acesta devenind ușor mai prietenos cu buzunarul nostru. Totuși, pentru majoritatea a rămas destul de ridicată suma necesară ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

3 Comentarii
 1. Raspunde mihail

  Este un televizor extraordinar! Filmele se vad suberb, am numai pareri bune despre rezolutiile inalte precum si despre faptul ca are un ecran curbat, de tip LED. Sunetul nici nu mai zic… specificatii de top iar pretul remarca specificatiile. Ce poti sa ceri mai mult ?

 2. Raspunde liliana

  eu ma uit des la filme asa ca am decis sa caut un televizor despre care sa existe numai pareri bune dar si care sa fie cat mai performant. asa am ajuns la acest televizor 3D pe care am ajuns sa il iubesc. la randul meu, am numai opinii bune si il recomand tuturor

  • Raspunde emil ionut

   intr-adevar, faptul ca este un televizor SMART, 3D dar si curbat, face ca acest televizor sa fie perfect pentru cei care isi doresc imagini cat mai placute. de aceea am ajuns sa recomand acest review oricarui prieten care vrea sa-si ia un televizor nou si cauta o oferta cat mai convenabila.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61