Samsung 50HU6900 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Sincer am rămas puțin surpins de faptul că, în România, au început să fie la mare căutarea televizoarele premium, în special cele cu rezoluție Ultra HD 4K, iar acest lucru m-a determinat să vi-l prezint pe Samsung 50HU6900.

Prețul acestuia este unul foarte ridicat și nu toți vor fi dispuși să cheltui o sumă atât de mare de bani pentru un televizor, tocmai de aceea dacă doriți un model mai ieftin, dar să fie tot unul Ultra HD 4K, vă recomand să citiți acest review, și veți găsi în Philips 40PUS6809 exact ceea ce căutați, la preț accesibil.

Samsung 50HU6900

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Să trecem totuși la subiectul nostru de astăzi, Samsung 50HU6900, care reușește să te impresioneze încă din primele secunde prin design-ul foarte modern.

De asemenea, un alt lucru care îți va atrage atenția este ecranul imens al televizorului, care are o diagonală de 125 centimetri.

Așa cum am spus și început, atracția principală a lui Samsung 50HU6900 este rezoluția Ultra HD 4K (3840 x 2160 pixeli). Ce înseamnă mai exact acest lucru? Faptul că poți vedea de 4 ori mai multe detalii decât în cazul standardului Full HD, faptul că vine cu un contrast vizibil îmbunătățit, culori mult mai vii, realiste, dar și cu o luminozitate de calitate.

De obicei o diagonală mare a ecranului înseamnă și probleme cu redarea scenelor cu mișcări rapide, însă nu este cazul atunci când vine vorba de Samsung 50HU6900, deoarece acesta folosește cea mai nouă versiune a tehnologiei Clear Motion Rate (CMR) care se ocupă de acest aspect.

Faptul că are o rată CMR mare, reprezintă garanția faptului că nu o să te lovești niciodată de acel efect de blur, iar filmele de acțiune, dar și competițiile sportive vor reprezenta un adevărat deliciu. Până la urmă la un asemenea preț trebuie să primim tot ce-i mai bun, nu-i așa?

Pe lângă CMR, mai întâlnim și alte tehnologii/caracteristici speciale de imagine, după cum urmează: UHD Upscaling, Mega DCR, Micro Dimming: UHD Dimming, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support.

Dotări la fel de interesante se regăsesc și pe partea de sunet, unde avem parte de un sistem audio de tip Down Firing, cu două difuzoare de 10 W și tehnologii precum Dolby MS11, DTS Studio Sound sau DTS Premium Sound 5.1. În cadrul testelor nu am întâlnit probleme, fiind excelent redate chiar și înaltele, lucru destul de rar întâlnit pe un televizor. Experiența acustică este una foarte bună, sunetele fiind puternice și foarte clare, astfel încât să nu ratezi nici o replică memorabilă din filmele tale preferate.

 

Samsung 50HU6900 (3)

 

Un alt plus pentru Samsung 50HU6900 este reprezentat de prezența modului Fotbal, care își aduce direct la tine în sufragerie întreg entuziasmul unui meci de fotbal, astfel încât să simți din plin bucuria de a-ți susține echipa preferată. Toate setările de imagine și sunet sunt reglate automat în cadrul acestui mod, astfel încât să ai parte de un sunet puternic, multi-surround, care să aducă la viață întreaga mulțime din tribune. Astfel de dotări se regăsesc și pe un alt televizor al acestora, mai exact modelul Samsung 48HU7500.

Samsung 50HU6900 este și un televizor Smart, așadar ai acces la o gamă mult mai largă de posibilități de petrecere a timpului liber decât în cazul unui model standard. Poți naviga pe internet, verifica rețelele de socializare și chiar discuta cu prietenii tăi, totul întâmplându-se pe ecranul mare al televizorului.

Prezența conectorilor, precum 4 x HDMI sau 3 x USB 2.0 asigură extinderea capabilităților acestuia, dar și conectarea unei tastaturi sau a unui mouse care să-și ușureze utilizarea multitudinilor de funcții din dotarea lui Samsung 50HU6900. Pot spune că din acest punct de vedere acest televizor este unul mai mult decât complet!

CONCLUZII

Samsung 50HU6900 este o alegere perfectă pentru cei care dețin bugetul necesar pentru a achiziționa un astfel de produs premium. Excelează la absolut toate capitolele și reușește să impresioneze încă din prima clipă prin design-ul extrem de atrăgător, elegant și modern.

Dacă totuși bugetul nu permite achiziționarea acestuia, platforma noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de review-uri la televizoare ieftine, astfel încât să aveți de unde alege indiferent de suma de bani de care dispuneți.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 design-ul
Sincer am rămas puțin surpins de faptul că, în România, au început să fie la mare căutarea televizoarele premium, în special cele cu rezoluție Ultra HD 4K, iar acest lucru m-a determinat să vi-l prezint pe Samsung 50HU6900. Prețul acestuia este unul foarte ridicat și nu toți vor fi dispuși să cheltui o sumă atât de mare de bani pentru un televizor, tocmai de aceea dacă doriți un model mai ieftin, dar să fie tot unul Ultra HD 4K, vă recomand să citiți acest review, și veți găsi în Philips ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanțe
9
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61