Samsung 55H8000 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Astăzi continuăm seria dedicată televizoarelor cu ecran curbat, pe care am început-o cu televizorul Samsung 55JU6500, și îl aducem în fața reflectoarelor pe Samsung 55H8000, model de top care a fost lansat anul trecut.

Samsung 55H8000 reușește să impresioneze nu doar prin diagonala generoasă a ecranului, ci mai ales prin ecranul curbat de o calitate înaltă, marca Samsung, care oferă o profunzime excelentă imaginilor derulate pe ecran.

Samsung 55H8000

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 55H8000 este televizorul perfect în primul rând prin faptul că vine nu doar cu performanțe acustice și vizuale de invidiat, dar mai ales prin faptul că aspectul său exterior este unul plin de personalitate.

Mai mult ca sigur oricine îți vca trece pragul casei va avea privirea „furată” de acest model ultra modern, design-ul său elegant reușind să lumineze și mai mult living-ul tău proaspăt renovat.

Pentru cei care pun mare preț pe design, pot spune că Samsung 55H8000 este alegerea perfectă.

Sunt de părere că am spus tot ce era de spus legat de design, așadar eu zic să trecem la partea cea mai importantă, și anume imaginea.

Calitatea imaginii este susținută de rezoluția Full HD (de 1920 x 1080 pixeli) împreună cu diagonala foarte generoasă, de 138 de centimetri, acestea fiind cele responsabile de claritatea și multitudinea de detalii afișabile pe display.

În plus, ecranul curbat al lui Samsung 55H8000 asigură imaginii o profunzime greu de egalat de modelele convenționale, cu un negru foarte bine reprezentat (lucru care se datorează de asemenea curburii), iar acest lucru înseamnă că experiențele cinematografice vor fi unele incredibile, la fel ca cele din sala de cinema.

O sală de cinema direct la tine acasă!

Despre cum funcționează ecranul curbat al televizorului și de ce este capabil să îmbunătățească semnificativ experiența de vizionare am discutat în acest articol, pe care vi-l recomand dacă doriți să aflați mai multe detalii legate de acest aspect, întrebările de genul „Se merită?” fiind destul de dese în ultima perioadă, datorită dezvoltării acestei noi piețe de televizoare cu ecran curbat.

Revenim la Samsung 55H8000 și vă spunem că performanțele vizuale ale acestuia sunt susținute nu doar de cele amintite mai sus, ci și de numeroasele tehnologii și caracteristici superioare care se regăsesc în dotarea acestora. Acestea sunt: Clear Motion Rate 1000, Mega DCR, Micro Dimming M/D Ultimate, Wide Color Enhancer (Plus), PurColor, Auto Depth Enhancer, Film Mode și Natural Mode Support.

Samsung 55H8000 (3)

Din toate testele la care l-am supus eu și colegii mei a rezultat faptul că este un televizor perfect din toate punctele de vedere, iar singurul „minus”, dacă putem să-i spunem așa, este prețul destul de piperat, care face din Samsung 55H8000 un model destul de greu accesibil pentru mulți.

Dacă vă aflați printre cei norocoși, care își permit o astfel de bijuterie, atunci vă sfătuim să profitați cât mai puteți de prețul promoțional (la ora la care scriu acest review, discount-ul aplicat este de 2.000 lei!) deoarece scade destul de mult din prețul inițial al televizorului.

Samsung 55H8000 este, printre multe altele, și un adevărat centru multimedia, care pune la dispoziția noastră o mulțime de modalități de petrecere a timpului liber. De ce spun acest lucru? Pentru că, dacă nu știați deja, acesta este un Smart TV 3D, așadar nu doar că ai acces la o mulțime de funcții specifice televizoarelor inteligente, ci și la noua dimensiune tridimensională a divertismentului.

În dotarea lui Samsung 55H8000 se mai află și modul Fotbal, care joacă un rol important în oferirea unor experiențe fotbalistice de neegalat, astfel încât să te simți ca un adevărat suporter atunci când joacă echipa ta preferată. Televizorul știe să își regleze singur setările de imagine și sunet, astfel încât tu să ai parte de cea mai extraordinară experiență alături de prietenii tăi.

În plus, nu mai ratezi nici o fază, televizorul știind să înregistreze și, la nevoie, să-ți ofere reluări suplimentare în cazul fazelor controversate de pe teren. Niciodată nu a fost mai ușor ca acum să fii un suporter adevărat!

CONCLUZII

Samsung 55H8000 este alegerea perfectă pentru mulți, dotările sale de lux recomandăndu-l tuturoro celor care sunt pretențioși când vine vorba de a avea parte de experiențe cinematografice.

O recomandare mult mai accesibilă pentru cititorii noștri este Samsung 40H6240 review-ul acestuia fiind prezent la noi pe site.

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 rezoluția Full HD
 este un Smart TV 3D
Astăzi continuăm seria dedicată televizoarelor cu ecran curbat, pe care am început-o cu televizorul Samsung 55JU6500, și îl aducem în fața reflectoarelor pe Samsung 55H8000, model de top care a fost lansat anul trecut. Samsung 55H8000 reușește să impresioneze nu doar prin diagonala generoasă a ecranului, ci mai ales prin ecranul curbat de o calitate înaltă, marca Samsung, care oferă o profunzime excelentă imaginilor derulate pe ecran. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitatea / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61