Samsung 55HU7500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Lansat anul trecut, Samsung 55HU7500 a reușit să atragă încă de la început toate privirile asupra sa datorită dotărilor sale de top, acesta fiind un televizor premium de cea mai bună calitate.

Samsung 55HU7500 se potrivește perfect în cadrul unor living-uri spațioase și proaspăt renovate, oferind un plus de eleganță și personalitate acestora, iar datorită caracteristicilor sale o să ai întotdeauna parte de cele mai puternice senzații.

Samsung 55HU7500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

La o diagonală de 139 de centimetri, Samsung 55HU7500 este televizorul perfect pentru cei care sunt mari amatori de filme, acesta reușind să ofere cele mai bune imagini și sunete de pe piață la momentul actual.

În plus, diagonala foarte generoasă a lui Samsung 55HU7500 este completată în mod firesc și de o rezoluție capabilă să te uimească prin calitatea pe care o oferă scenelor rulate pe ecran, și anume cea Ultra HD 4K.

Despre acest nou standard al calității noi v-am vorbit în nenumărate rânduri la noi pe site făcându-și loc foarte multe astfel de modele 4K, așadar tu ai de unde alege dacă ești în căutarea unui astfel de model.

Trebuie remarcat încă de la început faptul că Samsung 55HU7500 are unul dintre cele mai bune sisteme audio (tip Front Firing + New Waveguide), acesta fiind unul foarte puternic, cu o putere de 60 W. Sunt bineînțeles prezente și tehnologiile Dolby MS11, DTS, Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler și Woofer, acestea neputând lipsi aici, nu-i așa?

Un sistem audio puternic, pentru experiențe puternice!

Samsung 55HU7500 este capabil să livreze unele dintre cele mai bune experiențe acustice la momentul actual, chiar și în condițiile în care este deja pe piață de aproape un an de zile, iar acest lucru spune multe.

Echipa aflată în spatele acestui site de tv ieftine întotdeuna a apreciat televizoarele care oferă un set complet, ca să-l numim așa, și anume care să ofere cele mai bune performanțe atât pe partea de imagine, cât și pe cea de sunet, deoarece cele două merg mână în mână.

 

Samsung 55HU7500 (2)

 

Fiind, așa cum am spus și mai sus, un televizor complet, Samsung 55HU7500 are nu doar un sistem audio de cea mai bună calitate, ci și tehnologii/caracteristici superioare de imagine care să ofere cele mai bune experiențe cinematografice, cu un nivel al contrastului foarte bun și un negru foarte profund, care îmbunătățește semnificativ calitatea finală a imaginii.

Printre aceste tehnologii se numără Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, Clear Motion Rate 1000, Mega DCR, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support. Despre multe dintre acestea ați auzit și atunci când v-am prezentat review-ul lui Samsung 55JU7500, aceste caracteristici fiind unele prezente pe toate modelele de top ale sud-coreenilor.

Samsung 55HU7500 este un televizor foarte atrăgător și pentru microbiști, acesta fiind capabil să facă mult mai interesantă vizionarea unui meci de fotbal prin faptul că este echipat cu modul Fotbal care îți va aduce tot entuziasmul de e stadion direct la tine în sufragerie. Prin activarea acestui mod, televizorul va seta în mod automat imaginea și sunetul, foarte asemănător cu ce ați mai întâlnit și la alte modele ale acestora, printre care și modelul 40H6670, dar în cazul subiectului acestui review funcția este mult mai bine implementată.

CONCLUZII

Pentru persoanele care își doresc un televizor de cea mai bună calitate, precum și care să arate extrem de bine, nu pot greși alegând modelul Samsung 55HU7500, care le oferă accesul la o nouă lume plină de conținut multimedia, precum și la numeroase funcții inteligente.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 sistem audio puternic
 rezoluția Ultra HD 4K
Lansat anul trecut, Samsung 55HU7500 a reușit să atragă încă de la început toate privirile asupra sa datorită dotărilor sale de top, acesta fiind un televizor premium de cea mai bună calitate. Samsung 55HU7500 se potrivește perfect în cadrul unor living-uri spațioase și proaspăt renovate, oferind un plus de eleganță și personalitate acestora, iar datorită caracteristicilor sale o să ai întotdeauna parte de cele mai puternice senzații. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61