Samsung 55HU8500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Apărute relativ recent pe piață, televizoarele LED cu ecran Curbat sunt încă la început de drum și nu prea sunt foarte mulți doritori, în special datorită prețurilor cu mult mai mari decât în cazul unor modele cu ecran plat.

Astfel de televizoare cu ecran curbat sunt recunoscute pentru imaginile mult mai bune pe care acestea le redă, în special datorită profunzimii oferite scenelor, precum și a foarte bunei reprezentări a negrului.

Samsung 55HU8500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Când vine vorba de televizoare moderne Samsung 55HU8500 este cap de afiș, acesta venind cu cele mai noi tehnologii și cel mai puternic hardware, astfel încât calitatea să fie una desăvârșită.

Pe lângă faptul că vine cu cele mai noi tehnologii la momentul actual, Samsung 55HU8500 este și Future Ready, adică oferă posibilitatea de a fi mereu în pas cu progresul prin intermediul kitului UHD Evolution. Știți de ce este foarte important acest aspect? Deoarece acum nu mai trebuie să îți cumperi un nou televizor atunci când îți dorești să deții un model compatibil su viitoarele standarde UHD.

De precizat faptul că acest kit se vinde separat, însă mai mult ca sigur nu vei avea nevoie de el cel puțin 2 ani de zile, așadar nu îl vei putea considera ca pe un cost suplimentar adăugat de producător pentru a mai stoarce niște bani de la tine.

Un alt model pe care regăsiți această caracteristică este și Samsung 48JU7500, care mai exact este fratele său mai mic, venind cu exact aceleași dotări de top, însă cu dimensiuni mai mici, precum și cu un preț ușor mai accesibil.

Samsung 55HU8500 oferă un design foarte modern, elegant, iar stilul Aero Design de la Samsung face ca imaginea livrată de ecran să fie una și mai captivantă datorită suportului care lasă impresia de plutire a display-ului. Acesta oferă de asemenea și un look premium, care mai mult ca sigur va atrage toate privirile celor care te vor vizita.

Un design de invidiat și dotări de top!

Pe lista cu dotări ale lui Samsung 55HU8500 se mai adaugă și un procesor foarte puternic, cu patru nuclee (quad-core) care este capabil să ofere cele mai bune performanțe, la fel ca și în cazul modelului 55H8000 produs tot de sud-coreeni.

Acest Smart TV 3D este creat în jurul unui ecran cu diagonala de 138 de centimetri, foarte generoasă și de înaltă calitate, iar rezoluția pe care acesta o suportă este cea Ultra HD 4K (de 3840 x 2160 pixeli).

 

Samsung 55HU8500 (3)

 

Samsung 55HU8500 stă mai mult decât bine și în ceea ce privește partea de sunet, unde pune la dispoziție un sistem audio puternic, care are o putere de 60 W și este de tip Front Firing + New Waveguide. Printre tehnologiile care îl ajută pe acesta se numără cele deja cunsocute de voi, precum Dolby MS11, DNSe+, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound sau Auto Volume Leveler.

De precizat faptul că în ceea ce privește conectivitatea avem de asemenea o mulțime de opțiuni, iar aici nu ne referim doar la tunerul digital DVB-T/C/S2 și slotul CI+, care în 2015 nu concep un televizor fără acestea. Avem parte de nici mai mult, nici mai puțin de patru porturi HDMI, deci mai mult decât suficiente, iar porturile USB 2.0 puse la dispoziție sunt în număr de trei.

CONCLUZII

Pentru cei care își doresc un televizor modern și de o calitate foarte înaltă, Samsung 55HU8500 reprezintă o alegere foarte bună, bineînțeles dacă și bugetul alocat este unul pe măsură, deoarece acesta nu este unul dintre cele mai ieftine modele aflate pe piață în acest moment.

 

PRO: CONTRA:
 rezoluția UHD și ecranul curbat  prețul
 este un Smart TV 3D
Apărute relativ recent pe piață, televizoarele LED cu ecran Curbat sunt încă la început de drum și nu prea sunt foarte mulți doritori, în special datorită prețurilor cu mult mai mari decât în cazul unor modele cu ecran plat. Astfel de televizoare cu ecran curbat sunt recunoscute pentru imaginile mult mai bune pe care acestea le redă, în special datorită profunzimii oferite scenelor, precum și a foarte bunei reprezentări a negrului. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61