Samsung 55JS9000 - Review, pret si pareri

Samsung 55JS9000
OFERTĂ Samsung 55JS9000

Samsung 55JS9000 face parte din noua gamă de televizoare SUHD de la Samsung care oferă unele dintre cele mai clare imagini de pe piață. Comandă-l chiar acum la ofertă!

8.8

Cu toate că încă nu sunt la foarte mare căutare – iar dacă privim la prețurile acestora ne dăm seama și de ce – există totuși persoane care își doresc să cumpere un televizor care nu doar să vină cu cele mai noi tehnologii pe partea de hardware, ci și cu un design atrăgător și, mai nou, un ecran curbat care să știe să afișeze o rezoluție Ultra HD 4K.

Pentru cei din urmă sud-coreenii de la Samsung au lansat seria de televizoare SUHD, care vin cu ecran curbat, o rezoluție Ultra HD 4K, precum și un sistem audio pe măsură, astfel încât să avem parte de experiențe complete.

Samsung 55JS9000
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 55JS9000 este echipat cu un ecran care are diagonala de 138 de centimetri, așadar este o dimensiune standard pentru un astfel de televizor.

Spun standard în sensul că o rezoluție Ultra HD 4K dă cele mai bune rezultate (ca să mă exprim așa) doar în momentul în care diagonala depășește 120 cm. Practic, cu cât este mai mare, cu atât este mai bine. Aici vă dăm ca exemplu pe Samsung 40JU6400, care nu poate profita la maxim de pe urma rezoluției UHD.

Avem așadar parte de o rezoluție a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, precum și de următoarele tehnologii/caracteristici superioare pe partea de imagine: UHD Upscaling, PQI 2000, Mega Contrast, Ultra Clear Panel: Pro 10bit Support, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Nano Crystal Color, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus și Film Mode.

Samsung 55JS9000 este practic un televizor al superlativelor din toate punctele de vedere, acesta oferind imagini extrem de clare, iar curbura ecranului le oferă imaginilor o adâncime care le îmbunătățește semnificativ, astfel încât să ai parte de un nivel ridicat al realismului.

În plus, acesta este și un televizor inteligent excelent, așadar avem parte de un pachet multimedia complet, punându-ne la dispoziție un număr impresionant de opțiuni de petrecere a timpului liber.

Imagini foarte clare, cu un nivel excelent al contrastului

Ca de fiecare dată, pentru a putea testa la maxim capabilitățile unui televizor am optat pentru o calibrare, astfel încât să fim siguri că oferă tot ce are mai bun în el. Bineînțeles că rezultatele au fost unele pe măsură, imaginile fiind foarte mult îmbunătățite față de modul în care erau cu setările standard.

 

Samsung 55JS9000 (3)

 

În urma testelor am observat că livrează imagini de o claritate cu mult peste medie, iar acest lucru nu pot spune că era ceva neașteptat, ținând cont de faptul că vorbim de un televizor Samsung premium și cu rezoluție Ultra HD 4K. Aici putem da un alt exemplu pe Samsung 55HU8500, care de asemenea s-a descurcat exemplar în cadrul testelor noastre, de aici și încrederea ridicată pe care noi o acordăm acestui producător.

Dacă mai aruncați o privire peste lista de pe la începutul review-ului, o să observați că acolo se află și tehnologia UHD Upscaling, care asigură ca orice tip de conținut, indiferent că vorbim de o sursă SD, HD ori Full HD, să fie redat exemplar pe ecranul mare al acestuia, Samsung 55JS9000 făcând un upscaling la rezoluția Ultra HD 4K fără a se pierde foarte mult din detalii.

CONCLUZII

Samsung 55JS9000 s-a dovedit a fi un televizor extrem de bun, capabil să ofere cele mai bune experiențe cinematografice, de o calitate cu mult peste medie. Desigur, acest lucru vine la un preț pe măsură, ceea ce înseamnă că nu este un televizor foarte accesibil, însă acesta este dotat cu cele mai noi tehnologii existente în acest moment pe piață. Așadar este de înțeles.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este Smart TV 3D
 ecranul curbat
Cu toate că încă nu sunt la foarte mare căutare - iar dacă privim la prețurile acestora ne dăm seama și de ce - există totuși persoane care își doresc să cumpere un televizor care nu doar să vină cu cele mai noi tehnologii pe partea de hardware, ci și cu un design atrăgător și, mai nou, un ecran curbat care să știe să afișeze o rezoluție Ultra HD 4K. Pentru cei din urmă sud-coreenii de la Samsung au lansat seria de televizoare SUHD, care vin cu ecran curbat, o rezoluție Ultra HD 4K, precum ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
9

    Spune-ti parerea !