Samsung 55JU6400 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Un nou televizor al celor de la Samsung a fost lansat în acest an, fiind vorba despre modelul Samsung 55JU6400, care este un televizor de calitate, cu diagonală mai mult decât generoasă și rezoluție 4K.

Dată fiind prezenâa rezoluției 4K, dar și a ecranului mare, putem spune despre Samsung 55JU6400 că reprezintă o excelentă opțiune pentru cei care sunt pasionați de filme și vor să aibă parte de cele mai bune experiențe cinematografice posibile (după cum o face și televizorul Sony 55X8509C).

Samsung 55JU6400

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 55JU6400 este acel tip de televizor care se adresează unui public mai restrâns, dat fiind și faptul că vine la un preț deloc accesibil pentru mulți.

Așadar, în cazul în care ești în căutarea unor TV-uri ieftine, atunci modelul de față cu siguranță nu este unul spre care să îți îndrepți atenția. În caz contrar, dacă ai la dispoziție bugetul necesar unei astfel de achiziții, atunci nu poți greși alegându-l pe Samsung 55JU6400.

Unul dintre punctele tari ale televizorului Samsung 55JU6400 este rezoluția Ultra HD 4K pe care acesta o poate afișa (de 3840 x 2160 pixeli), nivelul de detalii fiind unul pe care cu siguranță nu l-ai m-ai întâlnit până acum (dacă ai avut doar televizoare cu rezoluție Full HD).

O să poți observa încă din prima clipă diferența, dat fiind faptul că rezoluție UHD poate afișa de patru ori mai multe detalii (venind cu un număr de patru ori mai mare al pixelilor), lucru care se traduce printr-o claritate excelentă, culorile fiind realiste și precize.

Nivelul contrastului este și el bineînțeles unul excelent, iar datorită tehnologiei Contrast Enhancer de la Samsung o să ai parte de experiențe extrem de realiste, fiind oferită o adâncime perfectă imaginilor, ceea ce oferă un ușor efect tridimensional scenelor derulate pe ecranul mare al televizorului (această tehnologie o regăsim și la Samsung 50JU6800).

Ai parte de o calitate superioară a imaginii!

În dotarea lui Samsung 55JU6400 mai găsim și tehnologiile Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 900, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode și Natural Mode Support, acestea reușind să optimizeze foarte mult calitatea imaginii.

Samsung 55JU6400 (1)

Printre multe altele, Samsung 55JU6400 mai este și un Smart TV, așadar un televizor care îți pune la dispoziție o serie impreisonantă de funcții inteligente, care să îți ușureze foarte mult viața și să îți permită să te poți relaxa după o zi obositoare la muncă exact așa cum se cuvine. Fie că vrei să vorbești cu prietenii tăi de pe Facebook sau pur și simplu să te poți bucura de cele mai noi filme, modelul de față este exact ceea ce ai tu nevoie.

Avem de asemenea un număr mare de tehnologii/caractersitici superioare și în ceea ce privește partea de sunet, iar aici ne referim la următoarele: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link, TV SoundConnect  și BT Headset Support.

CONCLUZII

Samsung 55JU6400 este una dintre cele mai bune alternative pe care le ai la dispoziție dacă te afli în situația în care ești în căutarea unui televizor 4K UHD, capabil să livreze unele dintre cele mai clare imagini de pe piață.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 este un Smart TV
Un nou televizor al celor de la Samsung a fost lansat în acest an, fiind vorba despre modelul Samsung 55JU6400, care este un televizor de calitate, cu diagonală mai mult decât generoasă și rezoluție 4K. Dată fiind prezenâa rezoluției 4K, dar și a ecranului mare, putem spune despre Samsung 55JU6400 că reprezintă o excelentă opțiune pentru cei care sunt pasionați de filme și vor să aibă parte de cele mai bune experiențe cinematografice posibile (după cum o face și televizorul Sony 55X8509C). ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61