Samsung 55JU6500 - Review, pret si pareri

Samsung 55JU6500
OFERTĂ Samsung 55JU6500

Samsung 55JU6500 este o alegere excelentă, oferind cel mai înalt standard al calității vizuale în prezent. Comandă-l și profită de discount!

8.7

De-a lungul timpului, în cadrul ofertelor de televizoare ieftine v-am prezenta și mai multe modele premium, deoarece am considerat că printre voi se află și doritori de astfel de modele.

Așadar, din gama celor de la Samsung la noi și-au făcut loc și cinci televizoare UHD, premium, printre acestea numărându-se și modelul Samsung 50HU6900. Astăzi am hotărât să aducem în atenția voastră un nou model de cea mai bună calitate, și anume pe Samsung 55JU6500.

Samsung 55JU6500
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Prin ce reușește Samsung 55JU6500 să se diferențieze față de concurență? Foarte simplu! Prin calitatea excelentă la toate capitolele, începând cu materialele din care este fabricat și terminând cu o desăvârșită claritate a imaginii și sunetului.

Samsung 55JU6500 este un televizor Ultra HD, așadar cu o rezoluție maximă a imaginii de 3840 x 2160 pixeli.

De această rezoluție știe să profite diagonala ecranului de 138 de centimetri, după cum v-am explicat deja în cadrul review-ului lui Philips 55PUS7909.

În plus, acestea nu sunt singurele lucruri care joacă un rol important în livrarea unora dintre cele mai bune imagini de pe piața din România (și din lume) la momentul actual, la fel de importante fiind și tehnologiile care se regăsesc în dotarea televizorului.

Despre ce tehnologii și funcții vorbesc? Cele marca Samsung, care și-au dovedit eficiența de-a lungul a multor generații de televizoare ale sud-coreenilor. Aici avem în vedere în special pe următoarele: Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 1100, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, PurColor, Auto Depth Enhancer și Auto Motion Plus.

Un alt lucru foarte important de remarcat la Samsung 55JU6500 este ecranul curbat al acestuia, care se dovedește a fi principalul atu al televizorului. De ce? Pentru că pur și simplu te va lăsa fără cuvinte profunzimea pe care o oferă imaginii un astfel de ecran. O să îți dai seama încă din primele minute că a meritat fiecare bănuț pe care l-ai scos din buzunar pentru un astfel de model de ultimă generație.

Cumpără și crează propriul tău cinema, direct la tine acasă!

Calitatea experienței de vizionare este una cinematografică, acea curbură a ecranului producând un efect de panoramare, oferind chiar și un ușor aspect tridimensional a ceea ce se întâmplă pe ecran. Nu consider necesar să intru în foarte multe detalii tehnice, ținând cont că despre televizoarele cu ecran curbat există un întreg articol la noi pe site.

 

Samsung 55JU6500 (1)

 

Pe lângă imaginile de vis de care o să te poți bucura odată cu achiziționarea televizorului Samsung 55JU6500, urechile tale vor fi la fel de răsfățate, lucru care se datorează unui sistem audio performant care se află în dotarea sa.

Sistemul audio este unul tip 2CH(Down Firing + Base Reflex), format din difuzoare de 20 W, care sunt capabile să ofere o experiență acustică pe care rar o mai poți găsi pe un televizor. În plus, ai parte de tehnologii dintre cele mai diverse, ca de exemplu Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1.

Prin ce mai reușește să impresioneze Smart TV-ul Samsung 55JU6500? Prin faptul că este și un televizor inteligent, fiind capabil să ofere accesul la un bogat conținut multmedia, tu nefiind astfel limitat doar la ce îți oferă oepratorul de cablu.

Ai posibilitatea să navighezi liber pe internet și să citești cele mai noi știri sau să vezi ce au mai făcut prietenii tăi de pe Facebook și Twitter. Te poți bucura de numeroasele aplicații puse la dispoziție, precum și de milioanele de clipuri video și chiar filme întregi oferite de platforma arhicunoscută YouTube. Poți de asemenea accesa serviciile de streaming disponibile pe piața din România, precum este HBO GO, iar acest lucru se traduce simplu: cele mai noi filme și seriale la o apăsare de buton distanță!

Și, pentru că nu este niciodată de ajuns, Samsung 55JU6500 îți mai pune la dispoziție și patru porturi HDMI, împreună cu trei porturi USB 2.0. Foarte tare, nu-i așa?

CONCLUZII

Prin televizorul Samsung 55JU6500 sud-coreenii au reușit să creeze ceva frumos, aspectul elegant și liniile gri reușind să-l scoată în evidență, dar și ceva capabil de performanțe uimitoare pe partea de livrat conținut de cea mai bună calitate. Merită toată atenția noastră!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 ecranul curbat
 este un Smart TV
De-a lungul timpului, în cadrul ofertelor de televizoare ieftine v-am prezenta și mai multe modele premium, deoarece am considerat că printre voi se află și doritori de astfel de modele. Așadar, din gama celor de la Samsung la noi și-au făcut loc și cinci televizoare UHD, premium, printre acestea numărându-se și modelul Samsung 50HU6900. Astăzi am hotărât să aducem în atenția voastră un nou model de cea mai bună calitate, și anume pe Samsung 55JU6500. Vezi mai multe detalii si informatii ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !