Samsung 58J5200 - Review, pret si pareri

Samsung 58J5200
OFERTĂ Samsung 58J5200

Noul televizor Samsung 58J5200 este unul creat special pentru cei care sunt în căutarea unui Smart TV care să vină echipat cu un ecran de dimensiuni mari. Cumpără-l chiar acum la cel mai bun preț din România!

8.3

Noul televizor Samsung 58J5200 este unul care, la fel ca și modelul Panasonic TX-55CX700E, face parte din categoria televizoarelor de dimensiuni mari, ideale pentru sufrageriile de dimensiuni generoase și pentru cei care doresc să aibă parte de unele dintre cele mai bune experiențe cinematografice posibile. Despre aceste calități vei afla mai multe în cadrul acestui review.

Samsung 58J5200
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 58J5200 poate fi considerat ca fiind un televizor LED complet din toate punctele de vedere, oferind dotări care au grijă să te ajute să îți petreci timpul liber într-un mod cât mai plăcut și mai relaxant cu putință.

Un exemplu este dat de prezența funcției ConnectShare Movie, care transformă televizorul într-un adevărat player multimedia, oferind posibilitatea de a rula aproape orice tip de fișier stocat pe un hard disk extern sau un stick USB, prin simpla introducere a acestuia într-un port USB 2.0 cu care vine echipat Samsung 58J5200.

De asemenea avem în față un televizor din gama celor inteligente, Samsung 58J5200 fiind un Smart TV care îți oferă acces la internet, ceea ce înseamnă că vei putea viziona cele mai noi filme și seriale puse la dispoziție de serviciile de streaming, poți naviga pe site-urile tale preferate sau poți pur și simplu discuta cu prietenii tăi de pe rețelele de socializare.

Te poți bucura de cea mai bună calitate a imaginii!

Samsung 58J5200 este un televizor creat în jurul unui ecran care are diagonala de 146 de centimetri, așadar este vorba de un model de dimensiuni foarte mari (și cu un preț pe măsură) ideal pentru cei care obișnuiesc să urmărească foarte multe filme și seriale. De diagonala ecranului profită la maxim rezoluția Full HD pe care o poate afișa TV-ul, iar tehnologiile prezente în dotarea sa asigură cea mai bună calitate a imaginii.

Samsung 58J5200 (2)

Printre tehnologiile la care am făcut referire mai sus se numără HyperReal Engine, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support, fiecare dintre acestea jucând un rol foarte important în ceea ce privește rezultatul final, care se traduce prin imagini clare, cu o paletă largă de culori vii și realiste, precum și cu un nivel al contrastului excelent.

Din punct de vedere al conectivității Samsung 58J5200 stă destul de bine, fiind prezent un set complet de conectori. Pe lângă cel USB 2.0 (la care am făcut referire mai la începutul acestui review) mai găsim de asemenea și două porturi HDMI, o intrare video composite, intrare component, precum și o intrare Scart, iar lista o completează tunerul digital și compatibilitatea CI+ (dacă vrei să afli informații și păreri despre alte modele accesează oferta completă de televizoare).

CONCLUZII

Samsung 58J5200 este un televizor care se îndreaptă către o categorie bine definită, și anume aceea din care fac parte persoane care doresc să aibă parte de o excelentă experiență cinematografică, dar și acces la un conținut multimedia vast, fiind vorba de un televizor cu acces la internet.

Trebuie să recunoaștem faptul că prețul nu este unul dintre cele mai accesibile, așadar, în cazul în care vrei ceva mai ieftin îți poți îndrepta atenția spre Sharp LC-40CFE6242E.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 diagonala mare a ecranului
 este un Smart TV
Noul televizor Samsung 58J5200 este unul care, la fel ca și modelul Panasonic TX-55CX700E, face parte din categoria televizoarelor de dimensiuni mari, ideale pentru sufrageriile de dimensiuni generoase și pentru cei care doresc să aibă parte de unele dintre cele mai bune experiențe cinematografice posibile. Despre aceste calități vei afla mai multe în cadrul acestui review. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Samsung 58J5200 poate fi ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
8.5

1 Comentariu
  1. Raspunde pufy

    este un lcd super tare eu am testat si alte modele mult mai tari sant chiftele asta este racheta la imagine recomand acest produs nu in tot deauna pretul spune calitatea

Spune-ti parerea !