Samsung 65JU7500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Gama de televizoare curbate a celor de la Samsung este una extrem de variată, existând foarte multe modele, din diferite categorii de preț, pe care cei care sunt în căutarea unui astfel de model le pot alege, în funcție de preferințele fiecăruia și, bineînțeles, în funcție de bugetul pe care fiecare dintre noi îl are la dispoziție.

Astăzi o să prezentăm review-ul lui Samsung 65JU7500, un alt model de televizor curbat, de data aceasta fiind vorba despre unul care face parte din gama premium a companie, venind la un pre pe măsură, nu foarte accesibil pentru foarte multe persoane.

Samsung 65JU7500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 65JU7500 vine cu un design simplu, care este extrem de elegant totuși, motiv pentru care va reuși cu siguranță să atragă multe priviri.

Ecranul curbat în jurul căruia este creat televizorul Samsung 65JU7500 reușește să ofere un plus de personalitate încăperii unde este amplasat, în același timp având și un important rol practic, deoarece rama curbată a televizorului nu face altceva decât să ofere o profunzime care va intensifica destul de mult acțiunea care se derulează pe ecran.

Modelul de față are o diagonală de 163 de centimetri (deci avem în față un televizor de dimensiuni foarte mari, ideal pentru sufrageriile spațioase), iar pentru ca totul să fie perfcet, Samsung 65JU7500 este un televizor Ultra HD, fiind capabil să livreze imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, cu un aspect al imaginii de 16:9, după cum o face și televizorul Samsung 48JU7500, tot al companiei cu sediul central în Coreea de Sud.

Este un Smart TV care are la bază un procesor performant!

După cum este și în cazul altor televizoare ale companiei (de exemplu vezi televizorul Samsung 55J6300) avem parte de un procesor cu patru nuclee, acesta fiind suficient de puternic pentru a oferi o experiență de utilizare lipsită de lag și performanțe ridicate în ceea ce privește rularea aplicațiilor și jocurilor, dar și în multitasking, fiind mai ușor ca niciodată să treci de la o activitate la alta fără a pierde nimic.

Samsung 65JU7500 (2)

Samsung 65JU7500 este un Smart TV foarte performant, iar faptul că avem acces la un număr mare de aplicații nu reprezintă decât un bonus, deoarece vom avea mereu la îndemână tot ceea ce ne dorim în materie de divertisment de calitate, mai ales datorită accesului la întreg conținutul multimedia care este disponibil online.

Legat de partea de conectivitate, după cum bine știi deja, este important ca un televizor să pună la dispoziție cât mai multe soluții de extindere a capabilităților multimedia, iar acest lucru înseamnă că este necesar să avem un set complet de conectori, ceea ce Samsung 65JU7500 ne și oferă.

CONCLUZII

Reușind să exceleze la absolut toate capitolele, iar aici evidențiem în special partea de imagine și sunet, dar și faptul că este un televizor 3D care ne oferă posibilitatea de a trăi la maxim senzații reale atunci când vine vorba de filmul preferat, Samsung 65JU7500 este unul dintre cele mai bune televizoare LED ale momentului.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV 3D
 ecranul curbat
Gama de televizoare curbate a celor de la Samsung este una extrem de variată, existând foarte multe modele, din diferite categorii de preț, pe care cei care sunt în căutarea unui astfel de model le pot alege, în funcție de preferințele fiecăruia și, bineînțeles, în funcție de bugetul pe care fiecare dintre noi îl are la dispoziție. Astăzi o să prezentăm review-ul lui Samsung 65JU7500, un alt model de televizor curbat, de data aceasta fiind vorba despre unul care face parte din gama premium a ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
9
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61