Samsung LT22D390EW - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

În prezent oferta de televizoare este una extrem de bogată, existând modele pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Samsung LT22D390EW este genul acela de televizor perfect pentru cei care doresc să se bucure de calitatea imaginilor FullHD la un preț foarte accesibil, iar ca bonus acesta poate fi folosit ca și monitor!

SSamsung T22D390EW

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung LT22D390EW este un televizor simplu, care oferă exact lucrurile de bază la un preț foarte accesibil, acesta fiind perfect pentru persoanele care nu-și doresc neapărat ceva foarte Smart, ci doar ceva care să fie capabil să redea imagini la o calitate înaltă.

Televizorul afișează imagini la calitate Full HD (la o rezoluție de 1920 x 1080), are o diagonală de 55 cm, iar imaginea este în format 16:9.

Un punct forte al acestuia îl reprezintă unghiul de vizibilitate foarte bun, de 178/178 grade, imaginea păstrându-și astfel calitatea indiferent de unghiul din care urmăriți emisiunea sau filmul preferat. De asemenea, contrastul nativ este de 1000:1, oferă o luminozitate de 250 candeli/mp, iar timpul de răspuns este de 5 ms.

Pe partea de design se observă foarte clar stilul specific celor de la Samsung, care pun accent pe estetica unui televizor (și pe bună dreptate). Rama este fabricată dintr-un plastic lucios, iar suportul îi oferă acestuia un aspect modern și elegant în același timp. Dimensiunea redusă îl face potrivit pentru încăperile nu foarte mari din apartamentul dumneavoastră.

Imagini excelente la un preț accesibil!

Samsung LT22D390EW este un televizor FullHD care îmbină tehnologia Touch of Color și funcția Magic Upscale, așadar imaginile afișate sunt unele excelente,  culorile vii, iar contrastul perfect. Unghiul de vizibilitate foarte bun, de 178/178 grade este un atu al acestuia, scenele privite din orice unghi păstrându-și calitatea, acestea nesuferind distorsionări.

Pe partea de sunet nu putem spune că excelează, totuși trebuie să ținem cont de prețul acestuia și de dimensiunile reduse. Cele două difuzoare de 5W fiecare, combinate cu tehnologiile utilizate, dintre care amintim Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1, rezultă o experiență plăcută, chiar dacă nu de top. Ca o paranteză, trebuie remarcat faptul că există pe piață televizoare care nu oferă toate aceste caracteristici superioare de sunet.

Este compatibil ConnectShare USB 2.0!

Samsung LT22D390EW este fratele mai mic al lui LT24D390EW si permite redarea conținutului multimedia direct de pe un stick usb sau de pe un hard disk extern, nemaifiind nevoie să utilizați un DVD/Blu-Ray Player.

Pe partea de conectivitate stă destul de bine, acesta punându-ne la dispoziție două porturi HDMI, o intrare PC (D-sub 15 pini) – ceea ce înseamnă că poate fi folosit ca și monitor, conectat la PC – , o intrare video composite, o intrare component și o intrare Scart.

De asemenea, dispune de un tuner digital DVB-T, DVB-C pentru ca tu să te poți bucura de televiziunea digitală și HD fără a mai avea nevoie de un decodor special, care să ocupe spațiu în plus. Ca bonus, televizorul are și un Slot CI+ fiind perfect în cazul în care doriți să aveți acces și la canalele TV codate, ca de exemplu HBO, Cinemax, DigiFilm ș.a., pentru care aveți nevoie doar de cartela smartcard introdusă în CAM-ul primit de la operatorul de cablu (UPC sau RCS-RDS).

SAMSUNG LT22D390EW

Un alt atu al acestui tv ieftin este reprezentat de faptul că putem în același timp lucra la calculator, folosind Samsung LT22D390EW ca și monitor, și să vizionăm emisiunea preferată, fiind împărțită imaginea între cele două activități. De asemenea, comutarea între cele două se poate face extrem de rapid.

Tehnologia PIP (picture-in-picture) face din multitasking un lucru obișnuit, combinând în aceeași imagine conținutul de pe TV, PC și dispozitivele audio, sporind astfel productivitatea și comfortul tău.

CONCLUZII

Samsung LT22D390EW este perfect pentru cei care își doresc să se bucure de imaginile la o calitate Full HD fără a scoate prea mulți bani din buzunar. În plus design-ul acestuia modern și dimensinile reduse îl recomandă pentru camerele mai mici, dându-le un strop de eleganță.

 

PRO: CONTRA:
 calitatea imaginii  nimic
 raport calitate/preț bun
✔ TV + Monitor
În prezent oferta de televizoare este una extrem de bogată, existând modele pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Samsung LT22D390EW este genul acela de televizor perfect pentru cei care doresc să se bucure de calitatea imaginilor FullHD la un preț foarte accesibil, iar ca bonus acesta poate fi folosit ca și monitor! Vezi mai multe IMAGINI la rezolutie completă ! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Samsung LT22D390EW este un televizor simplu, care oferă exact lucrurile de ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61