Samsung LT24D391EW - Review, pret si pareri

Samsung LT24D391EW
OFERTĂ Samsung LT24D391EW

Samsung LT24D391EW este unul dintre cele mai aratoase televizoare de buget pe care le-am întâlnit până acum. Comandă-l chiar acum la unui dintre cele mai bun prețuri din România!

8.5

Samsung LT24D391EW este unul dintre acele televizoare care se adresează în special celor care nu doresc un model foarte pretențios (după cum este și Philips 32PHH4200), însă care pun totuși accent pe calitatea unui astfel de produs, reușind de asemenea să ofere și posibilitatea de a fi folosit ca un înlocuitor al monitorului, ceea ce ne face să îl catalogăm drept un produs 2 în 1.

Samsung LT24D391EW
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

La noi pe site am mai prezentat review-uri la astfel de televizoare ieftine, ele fiind de asemenea unele care fac parte din gama de modele ale celor de la Samsung.

La adresa modelului de față, atât noi, cât și cei care și-au exprimat părerile pe forumurile de specialitate, avem doar cuvinte de laudă, reușind să ofere un excelent raport calitate-preț, lucru căutat de foarte multe persoane atunci când vine vorba de segmentul IT&C, dar nu numai.

Samsung LT24D391EW este un televizor care iese în evidență mai ales prin design-ul elegant Touch of Color, după cum este denumit de către cei de la Samsung, subiectul review-ului nostru fiind special conceput pentru a reflecta lumina din jur într-un mod cât se poate de plăcut, oferind acea eleganță la superlativ.

Televizorul dispune de un ecran cu diagonala de 59 de centimetri, acesta fiind capabil să livreze imagini la o calitate foarte înaltă, și anume Full HD, rezoluția fiind una de 1920 x 1080 pixeli, iar luminozitatea are o valoare de 250 cd/mp. Unghiurile de vizibilitate sunt unele foarte bune, de 178 / 178 grade, iar timpul de răspuns este și el unul bun, lucru excelent dacă stăm să ne găndim la faptul că avem în față un televizor care poate juca și rol de monitor.

Este un televizor/monitor care merită toată atenția ta!

Samsung LT24D391EW oferă un sunet suficient de puternic și clar (pentru un model din această categorie de preț), fiind vorba despre o ieșire a sunetului stereo, formată din două difuzoare de 5 W fiecare (avem așadar parte de o putere totală de 10 W), iar ca tehnologii regăsim toată suita Dolby, ca să spunem așa, și anume Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1.

Samsung LT24D391EW (1)

Fiind vorba de un televizor Samsung, avem parte și de posibilitatea de a viziona întreaga colecție de conținut multimedia prin simpla conectare a unui mediu de stocare extern (ca de exemplu un HDD sau stick USB), lucru care se datorează prezenței funcției ConnectShare specifică televizoarelor companiei cu sediul în Coreea de Sud.

Dacă optăm pentru televizorul Samsung LT24D391EW o să ne putem bucura și de existența unei conectivități extinse, fiind prezente numeroase posibilități de extindere a capabilității acestui model supus review-ului. Mai exact televizorul este practic compatibil cu orice tip de conținut, lucru care nu poate decât să ne bucure.

CONCLUZII

Pentru gama de preț din care face parte, televizorul Samsung LT24D391EW poate fi considerat ca fiind o alegere cât se poate de bună, fie că ești în căutarea unui televizor compatibil CI+ și cu noul standard al televiziunii digitale (la fel ca și Samsung LT28E310EW), fie că ești în căutarea unui monitor de calitate.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și prețul  nimic
 funcția monitor
 player-ul multimedia integrat
Samsung LT24D391EW este unul dintre acele televizoare care se adresează în special celor care nu doresc un model foarte pretențios (după cum este și Philips 32PHH4200), însă care pun totuși accent pe calitatea unui astfel de produs, reușind de asemenea să ofere și posibilitatea de a fi folosit ca un înlocuitor al monitorului, ceea ce ne face să îl catalogăm drept un produs 2 în 1. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII La noi pe site am mai ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
9.5

    Spune-ti parerea !