Samsung LT24E390EW - Review, pret si pareri

Samsung LT24E390EW
OFERTĂ Samsung LT24E390EW

Noul televizor Samsung LT24E390EW este o alternativă foarte bună la alte modele din această gamă de preț, reușind să ofere un foarte bun raport calitate-preț. Comandă-l chiar acum la cel mai bun preț!

8

Televizorul Samsung LT24E390EW lansat în acest an reprezintă o opțiune mai mult decât bună pentru cei care doresc să achiziționeze un televizor modern, de dimensiuni mai reduse și capabil să fie folosit ca un înlocuitor al monitorului.

Așadar, Samsung LT24E390EW reușește să fie un produs 2 în 1, fiind ideal în cazul în care ai un spațiu nu foarte mare la dispoziție și vrei ca televizorul să îl folosești, pe lângă funcțiile sale de bază și ca monitor, economisind astfel spațiu.

Samsung LT24E390EW
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Noul model al producătorului de televizoare Samsung vine echipat cu un ecran de 59 de centimetri, fiind deci ideal pentru a fi folosit în ambele situații descrise mai sus.

Un mare plus în cazul lui Samsung LT24E390EW este reprezentat de capabilitatea acestuia de a afișa imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, fiind deci un model Full HD (asemeni lui Philips 32PFH5300/88).

Unghiurile de vizibilitate sunt și ele unele foarte bune, de 178 / 178 de grade, iar timpul de răspuns de doar 5 milisecunde îl face ideal și în scenariul în care îl folosim ca un înlocuitor al monitorului. La modelul de față avem parte de o luminozitate de 200 cd/mp, ceva mai scăzută decât în cazul altor modele prezentate de noi, însă nu am găsit foarte deranjant acest aspect.

Samsung LT24E390EW este un televizor care face ca multitasking-ul să se realizeze cu o mult mai mare ușurință. grație tehnologiei PIP+ (Picture-in-Picture) care permite lucrarea cu mai multe aplicații în același timp urmârind și emisiunea preferată sau ascultând muzică.

Funcția ConnectShare face toți banii!

Modelul Samsung LT24E390EW este de asemenea echipat cu funcția ConnectShare pe care cu siguranță o știi dacă ai citit și celelalte review-uri ale noastre sau dacă ești un fan al televizoarelor Samsung. Ce face mai exact aceasta? Pe scurt îți permite să te poți bucura de filmele și serialele tale preferate direct de pe un HDD sau stick USB, prin conectarea acestora la portul USB 2.0 prezent în dotarea televizorului.

Samsung LT24E390EW (1)

Putem spune că, într-un fel, televizorul acesta este o continuare a modelului Samsung LT32E310EW, cu precizarea că dintre cele două noi îl recomandăm pe subiectul acestui review, Samsung LT24E390EW reușind performanâa să vină cu un design foarte atrăgător, elegant, cu o ramă subțire și o lumină albastră discretă.

Samsung LT24E390EW dispune de un finisaj albastru semitransparent care nu lasă să se vadă faptul că avem în față un televizor care nu este chiar așa de scump. Un alt plus este reprezentat și de faptul că acest televizor este pregătit din toate punctele de vedere pentru fanii sportului rege (și nu numai), fiind echipat cu modul Sport, care pe lângă o calitate foarte bună a imaginii permite și împărțirea ecranului în 9 secțiuni, astfel încât să admirăm faza exact așa cum trebuie.

CONCLUZII

Pe final trebuie să recunoaștem faptul că Samsung LT24E390EW este un televizor care a reușit să ne lase o impresie mai mult decât excelentă, iar acest lucru se datorează specificațiilor foarte bune pe care le încorporează, mai ales dacă ne raportăm la alte modele ale gamei. Recomandăm celor care au un buget nu foarte generos, dar vor ceva de calitate.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul
Televizorul Samsung LT24E390EW lansat în acest an reprezintă o opțiune mai mult decât bună pentru cei care doresc să achiziționeze un televizor modern, de dimensiuni mai reduse și capabil să fie folosit ca un înlocuitor al monitorului. Așadar, Samsung LT24E390EW reușește să fie un produs 2 în 1, fiind ideal în cazul în care ai un spațiu nu foarte mare la dispoziție și vrei ca televizorul să îl folosești, pe lângă funcțiile sale de bază și ca monitor, economisind astfel spațiu. Vezi mai ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
7.5
Design
8

3 Comentarii
 1. Raspunde mihaita

  Acest televizor Samsung se bucura de o parte a conectivitatii foarte bine realizata, asa ca sunt bucuros ca il pot conecta, dupa cum scrie si in review, la o multime de dispozitive. Despre filme nu pot sa zic decat ca se vad genial, la asemenea pret, este unul din cele mai bune televizoare de pe piata si am numai opinii bune despre el.

  • Raspunde dorinel

   Cum e modul sport al televizorului? Am vazut la specificatii ca are acest mod, insa as vrea cateva pareri inainte de a-l cumpara. Mersi anticipat.

   • Raspunde mihaita

    Nu sunt eu mare fan al fotbalului, insa se mai uita asta micu pe la meciuri din cand in cand si vad ca meciurile se vad foarte bine. Vezi ca daca te decizi sa il cumperi acum, am impresia ca e si la reducere.

Spune-ti parerea !