Samsung LT28E310EW - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.3

Din gama de televizoare ieftine face parte și modelul Samsung LT28E310EW, acesta fiind special lansat pe piață pentru cei care doresc un televizor doar pentru funcțiile sale de bază, precum și pentru dimensiunile mai reduse.

Samsung LT28E310EW vine cu un design standard, așadar care nu îl scoate foarte mult în evidență, dar cu toate acestea putem spune că arată destul de bine. Televizorul are dimensiuni de 64.34 x 5.27 x 38.36, fără stand, respectiv de 64.34 x 15.11 x 43.08 dacă vom include și stand-ul, iar greutatea sa este de doar aproximativ 4 kilograme.

Samsung LT28E310EW

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung LT28E310EW vine cu toate funcțiile de bază, pe care ne așteptăm să le întâlnim la toate timpurile de televizoare de pe piață la momentul actual (vezi aici oferta completă de televizoare).

Noul televizor al companiei cu sediul în Coreea de Sud este creat în jurul unui ecran a cărui diagonală este de 68 de centimetri, iar aspectul imaginii este cel standard, și anume de 16:9. În ceea ce privește luminozitatea, aceasta are valori de 300 cd/mp, așadar stă destul de bine.

Pe lângă tehnologiile de bază pe care le regăsim în cazul televizoarelor celor de la Samsung, modelul Samsung LT28E310EW vine și cu modul Sport încorporat, care îți va permite să te poți bucura de sportul preferat exact așa cum trebuie, la cea mai bună calitate a imaginii și a sunetului.

De precizat că acest mod este în special creat pentru cei pasionați de sportul rege, fotbalul. De ce spunem acest lucru? Deoarece poți fi atent la fiecare lovitură liberă și la fiecare fază mai importantă prin împărțirea ecranului în 9 secțiuni și permițându-ți să selectezi exact secțiunea de care ești interesat, mărind-o pe întreg ecranul (la fel ca în cazul lui Samsung LT32E310EW).

Este televizorul perfect pentru multitasking!

Samsung LT28E310EW poate juca de asemenea rolul unui monitor, fiind de asemenea posibilă utilizarea în același timp a acestor două funcții, ceea ce face din modelul de față televizorul perfect pentru cei care obișnuiesc să facă multitasking. Timpul de răspuns al monitorului/televizorului este de asemenea unul excelent.

Samsung LT28E310EW (1)

În ceea ce privește unghiurile de vizualizare, acestea sunt unele destul de largi, nu doar pe orizontală, ci și pe verticală, iar acest lucru îți permite să te poți bucura de filmul sau serialul preferat alături de un prieten, atât tu, cât și prietenul tău având parte de aceeași calitate a imaginii, indiferent de care va fi unghiul din care privim.

Fiind vorba de un televizor Samsung, avem de asemenea prezentă și funcționalitatea ConnectShare, ceea ce înseamnă că vei putea rula fișierele stocare direct de pe un stick USB sau hard disk extern. Întreaga ta colecție de filme este acum la o singură apăsare de buton distanță!

CONCLUZII

Samsung LT28E310EW este un televizor care pentru prețul la care poate fi achiziționat are destul de multe de oferit, fiind practic un model ideal pentru cei care doresc un astfel de produs de buget. O altă recomandare a noastră în acest caz este și televizorul Utok U32HD1.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Full HD
 player-ul multimedia integrat
Din gama de televizoare ieftine face parte și modelul Samsung LT28E310EW, acesta fiind special lansat pe piață pentru cei care doresc un televizor doar pentru funcțiile sale de bază, precum și pentru dimensiunile mai reduse. Samsung LT28E310EW vine cu un design standard, așadar care nu îl scoate foarte mult în evidență, dar cu toate acestea putem spune că arată destul de bine. Televizorul are dimensiuni de 64.34 x 5.27 x 38.36, fără stand, respectiv de 64.34 x 15.11 x 43.08 dacă vom include ...

Pe scurt:

7.3 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7
Design
7.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61