Sharp LC-22CFE4000E - Review, pret si pareri

Sharp LC-22CFE4000E
OFERTĂ Sharp LC-22CFE4000E

Sharp LC-22CFE4000E poate fi considerat ca fiind un televizor bun, datorită raportului calitate-preț pe care îl oferă acesta. Cumpără-l chiar acum la cel mai mic preț din România!

7.2

În cazul în care nu ai suficient de mulți bani la dispoziție pentru a putea achiziționa un nou televizor mai performant, atunci trebuie să știi faptul că o soluție de compromis foarte bună este Sharp LC-22CFE4000E.

Modelul de față deși nu reușește să exceleze la vreun capitol, reprezintă totuși o alternativă care se dovedește a fi destul de bună. Desigur, nu trebuie să ai așteptări foarte mari de la acesta, dar în cea mai mare parte a timpului nici nu vei simți faptul că ai achiziționat un televizor LED foarte ieftin.

Sharp LC-22CFE4000E
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ca design Sharp LC-22CFE4000E nu aduce nicio noutate, având un aspect clasic pentru un astfel de televizor, cu o ramă care înconjoară ecranul nu foarte groasă (dar, ce-i drept, nici foarte subțire) și culori închise.

Televizorul are dimensiuni de 510 x 314 x 53 mm, în cazul în care nu includem în cadrul măsurătorilor și stand-ul, iar dacă facem acest lucru atunci dimensiunile ajung la 510 x 355 x 140 mm. Acest model are o greutate de doar 4 kilograme, iar în ceea ce privește consumul energetic, acesta este unul destul de redus, și anume de doar 20 W.

Pe partea de imagine Sharp LC-22CFE4000E vine echipat cu un ecran care are o diagonală de 55 de centimetri, acesta putând afișa imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

Fiind un televizor din gama Full HD (asemeni lui Akira B12HU24F) avem garanția că nivelul de detalii al imaginilor va fi unul foarte bun, iar dată fiind diagonala destul de mică putem spune că imaginile redate sunt unele foarte clare și bine definite.

Sharp LC-22CFE4000E oferă imagini de calitate!

Spre surprinderea noastră (trebuie să recunoaștem acest lucru) Sharp LC-22CFE4000E a reușit să redea imagini la o calitate decentă, chiar bună putem spune, ceea ce înseamnă că ne vom putea bucura de emisiunea preferată sau de cel mai nou film. Desigur, nu se ridică la nivelul televizorului Samsung 32J4100, îsnă la această sumă de bani oferă maximul posibil.

Sharp LC-22CFE4000E (2)

Noul televizor Sharp LC-22CFE4000E nu stă însă la fel de bine în ceea ce privește partea de sunet, fiind prezent un sistem audio NICAM/A2 cu difuzoare de doar 3 W, iar acest lucru, precum și absența unor tehnologii/caracteristici de sunet mai avansate se simt destul de mult în ceea ce privește rezultatul final. Totuși, ținând cont de faptul că modelul de față este mai degrabă unul de buget, precum și potrivit pentru încăperile mici, putem spune că nu reprezintă un minus chiar atât de mare.

Pe partea de conectivitate avem parte de opțiunile standard, iar aici apreciem faptul că sunt prezente două porturi HDMI (precizăm faptul că am întâlnit televizoare mai scumpe ca acesta care aveau doar un port HDMI în dotare), dar și portul USB 2.0. Acestea, alături de intrarea video composite, component, Scart (RGB), tunerul digital DVB-T/C și slotul CI+ asigură un set de conectori decent.

CONCLUZII

Sharp LC-22CFE4000E este o soluție de buget destul de bună, potrivită pentru cei care nu au la dispoziție o sumă foarte mare de bani dar își doresc totuși acces la noul standard al televiziunii digitale și HD.

 

PRO: CONTRA:
 prețul  sistemul audio
 player-ul multimedia integrat
 rezoluția Full HD
În cazul în care nu ai suficient de mulți bani la dispoziție pentru a putea achiziționa un nou televizor mai performant, atunci trebuie să știi faptul că o soluție de compromis foarte bună este Sharp LC-22CFE4000E. Modelul de față deși nu reușește să exceleze la vreun capitol, reprezintă totuși o alternativă care se dovedește a fi destul de bună. Desigur, nu trebuie să ai așteptări foarte mari de la acesta, dar în cea mai mare parte a timpului nici nu vei simți faptul că ai achiziționat un ...

Pe scurt:

7.2 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7
Design
7

6 Comentarii
 1. Raspunde Ioana

  Am cumparat acest televizor Sharp LC 22CFE4000E si sunt mai mult decat multumita de achizitia facuta. Mi-a placut faptul ca are un pret mic, deci nu am dat prea multi bani pe el, si in schimb am primit un televizor care ma incanta mereu cand vizualizez un film sau o emisiune.

 2. Raspunde Andrei

  Salut Ioana. Ajută-mă și pe mine cu un răspuns te rog: imaginile acestui televizor sunt Full HD, precum spune review-ul de mai sus? Cum se văd filmele?

 3. Raspunde Florin

  Stie cnv daca acest televizor are o durata de viata mare? Intreb pentru ca vad numai pareri bune despre el si sunt curios daca chiar nu are niciun defect… cas mai pesimist de fel.

 4. Raspunde Bogdan

  Eu am televizorul de un an de zile si sunt foarte multumit de el. Are un pret mic si ofera imagini de calitate, ce iti poti dori mai mult decat atat? Recunosc ca poate ar fi putut lucra ceva mai mult la partea de sunet, insa la un astfel de produs nu prea mai poti gasi defecte. Totusi daca sunteti in cautarea unui model ceva mai performant, va recomand modelul asta: http://www.emag.ro/televizor-led-sharp-125cm-49cfe5001e-full-hd-lc-49cfe5001e/pd/DN496MBBM/
  Iar ca raspuns la intrebarea lui Florin pot s pune faptul ca eu nu am avut nicio problema cu el, doar telecomanda i-am schimbato ca pe cea veche a stricato ala micu.

 5. Raspunde Dorin

  Am televizorul Sharp-LC22CFE4000E in bucatarie pentru a vizualiza stirile dimineata si, cand nu am loc la tv sa vad un meci in dormitor, fug in bucatarie. Sunt mai mult decat multumit de achizitia facuta si il recomand tuturor ca are niste specificatii foarte tari!

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61