Sharp LC-40CFE5100E - Review, pret si pareri

Sharp LC-40CFE5100E
OFERTĂ Sharp LC-40CFE5100E

Sharp LC-40CFE5100E este un televizor LED care face parte din gama de buget a companiei, oferind capabilitatea de a reda imagini la o rezoluție Full HD. Cumpără-l chiar acum la cel mai bun preț!

7.8

Televizor care face parte din gama anului 2015, Sharp LC-40CFE5100E este un model care se adresează în primul rând către cei care sunt în căutarea unui televizor de buget, care să fie capabil să ofere o calitate destul de ridicată, fără a te face să scoți din buzunar o sumă foarte mare de bani.

Sharp LC-40CFE5100E
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sharp LC-40CFE5100E nu vine cu foarte multe tehnologii, așadar nu poți avea foarte multe așteptări de la un acest model, dar pentru scopul pe care îl are (și anume să ofere acces facil la televiziunea digitală și HD) putem spune că este perfect.

Acest model de televizor Sharp este unul creat în jurul unui ecran care măsoară în diagonală 100 de centimetri, fiind așadar un televizor cu dimensiuni standard, care se potrivește foarte bine într-o încăpere nu foarte spațioasă, dar mai ales într-un dormitor.

Televizorul Sharp LC-40CFE5100E (asemeni modelului LC-49SFE7451E al companiei) este capabil să afișeze imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, deci este un model Full HD, iar ca tehnologie găsim Active Motion 100, aceasta având ca principal rol acela de a oferi imaginilor derulate rapid (specifice scenelor de acțiune sau competițiilor sportive) fluență, realism, precum și un nivel de blur cât mai scăzut. Precizăm aici faptul că, fiind un televizor de buget, Sharp LC-40CFE5100E se descurcă destul de bine în această privință.

Este un televizor care oferă un set complet de conectori!

Deoarece nu este un televizor foarte „deștept”, ca să spunem așa, Sharp LC-40CFE5100E încearcă să recupereze acest mic „handicap” oferind foarte multe opțiuni de extindere a capabilităților sale. De exemplu, primim trei porturi HDMI, un port USB 2.0, o ieșire audio digitală (optică), o intrare PC (D-sub 15 pini), intrare video composie, component, precum și un minijack pentru căști. De exemplu Sharp LC-40CFE5100E poate fi transformat foarte ușor într-un Smart TV prin intermediul unuia dintre intrările HDMI, achiziționând un mini PC, care nu este foarte scump.

Sharp LC 40CFE5100E (1)

Sharp LC-40CFE5100E este, așa cum am spus și la începutul acestui review, un televizor care are ca principal rol oferirea accesului la televiziunea digitală și HD, venind așadar echipat cu un tuner digital DVB-T/C, beneficiind de asemenea de compatibilitate CI+, care poate fi folosită fără probleme cu o cartelă de la UPC România sau RCS-RDS (pe cele două am testat noi, dar compatibilitatea este una mai largă). Nu a fost niciodată mai ușor să te poți bucura de canalele tale preferate la cea mai bună calitate!

Pe final mai se merită a fi precizat și faptul că sistemul audio de tip NICAM/A2 (întâlnit și la Sharp 49CFE5001E),deși pe hărtie pare a nu fi suficient de puternic, acesta este capabil să livreze sunete de calitate, de acest lucru fiind „vinovate” cele două difuzoare de 8 W și tehnologiile Dolby Digital și Dolby Digital Plus.

CONCLUZII

Sharp LC-40CFE5100E este un televizor de buget care are destul de multe de oferit, iar punctul său forte este dat de prețul la care poate fi achiziționat din magazinele online din România.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Smart TV
 player-ul multimedia integrat
Televizor care face parte din gama anului 2015, Sharp LC-40CFE5100E este un model care se adresează în primul rând către cei care sunt în căutarea unui televizor de buget, care să fie capabil să ofere o calitate destul de ridicată, fără a te face să scoți din buzunar o sumă foarte mare de bani. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Sharp LC-40CFE5100E nu vine cu foarte multe tehnologii, așadar nu poți avea foarte multe așteptări de la un ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !