Sharp LC-40CFE6242E - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Sharp LC-40CFE6242E este unul dintre puținele televizoare care arată atât de bine, venind la un preț atât de bun. Remarcăm faptul că în cazul acestuia avem parte pe lângă design-ul extrem de reușit, performanțe hardware care vin perfect în completare.

Modelul de față este așadar unul care poate fi considerat ca fiind un centru multimedia complet, grație tehnologiilor încorporate.

Sharp LC-40CFE6242E

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sharp LC-40CFE6242E are o ramă care înconjoară ecranul de 100 de centimetri foarte subțire, acest lucru oferind un plus de eleganță acestuia, iar profilul este de asemenea unul foarte subțire.

Dimensiunile televizorului sunt unele care îl recomandă celor care au un living de dimensiuni medii, dar și dormitoarelor, fiind așadar ideal în cazul apartamentelor din România.

Calitatea lui Sharp LC-40CFE6242E este dată de faptul că acesta face parte din categoria de televizoare cu rezoluție Full HD, oferind așadar imagini bune din punct de vedere calitativ, ceea ce înseamnă că ai parte de o experiență cinematografică mai mult decât reușită.

Apreciem în cazul acestuia faptul că regăsim tehnologia Active Motion 400, aceasta având rolul de a oferi performanțe foarte bune în cazul scenelor cu imaigni derulate rapid (specifice filmelor de acțiune), mișcările fiind reproduse foarte exact, fluide și fără ca efectul de blur să fie prezent.

Sunetul livrat este unul de calitate!

După cum ne-am obișnuit în cazul televizoarelor celor de la Sharp, modelul Sharp LC-40CFE6242E vine echipat pe partea de sunet cu tehnologiile Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 și DTS TruSurround, care au rolul de a asigura o audiție la o calitate înaltă. La acest aspect un rol important îl joacă și sistemul audio pe care îl regăsim la acesta.

Sharp LC-40CFE6242E (2)

Sharp LC-40CFE6242E are un alt mare avantaj față de unele modele de televizoare din această gamă de preț, și anume faptul că este un Smart TV (la fel ca și modelul LG 43UF6807) ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de întreaga colecție de conținut multimedia disponibil online.

Așadar, televizorul se poate conecta la rețeaua de internet de acasă (are Wi-Fi integrat), iar astfel ai acces permanent la un număr foarte mare de posibilități de petrecere a timpului tău liber. De exemplu poți naviga pe internet, pe site-urile tale preferate, poți accesa întreaga colecție de videoclipuri pusă la dispoziție de platforma YouTube, precum și un număr de multe alte servicii de streaming, dar și rețele de socializare.

CONCLUZII

Noul televizor Sharp LC-40CFE6242E (face parte din gama lansată în acest an de companie) este unul foarte capabil când vine vorba de oferirea unui excelent raport calitate-preț, iar acest lucru ne face să ți-l recomandăm.

Ce vei aprecia cel mai mult la acesta? Faptul că vine cu un aspect foarte elegant, design-ul modern făcând toți banii, precum și capabilitatea acestuia de a oferi imagini clare, de calitate, cu o foarte bună reprezentare a culorilor, dar și sunete puternice, cu dialoguri clare și ușor de înțeles. Toate acestea se datorează numeroaselor tehnologii pe care le găsim în dotarea sa.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV
Sharp LC-40CFE6242E este unul dintre puținele televizoare care arată atât de bine, venind la un preț atât de bun. Remarcăm faptul că în cazul acestuia avem parte pe lângă design-ul extrem de reușit, performanțe hardware care vin perfect în completare. Modelul de față este așadar unul care poate fi considerat ca fiind un centru multimedia complet, grație tehnologiilor încorporate. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Sharp LC-40CFE6242E ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61