Sharp LC-43SFE7452E - Review, pret si pareri

Sharp LC-43SFE7452E
OFERTĂ Sharp LC-43SFE7452E

Sharp LC-43SFE7452E este un televizor Smart și 3D, așadar unul complet, un adevărat centru multimedia la cel mai bun preț posibil. Cumpără-l chiar acum!

8

Ținând cont de prețul la care poate fi achiziționat în momentul de față Sharp LC-43SFE7452E. putem spune despre acesta că este un televizor care chiar merită atenție, reușind să ofere extrem de multe la un preț ce nu depășește cu mult pragul de 2000 lei (desigur, trebuie ținut cont de faptul că este disponibil la un preț promoțional, așadar este posibil ca pe viitor acesta să crească ușor).

Sharp LC-43SFE7452E
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sharp LC-43SFE7452E este o alegere foarte bună în cazul în care ești genul de persoană care pune foarte mult accentul pe design, modelul despre care este vorba în acest review reușind să impresioneze la acest aspect.

Televizorul vine cu un design extrem de elegant, cu un profil subțire și o ramă care înconjoară ecranul aproape insesizabilă, acest lucru oferind un efect foarte interesat în momentul în care privim la acesta.

În ceea ce privește dimensiunile, Sharp LC-43SFE7452E este un televizor de dimensiuni standard, putem spune, venind cu un ecran de 109 centimetri și dimensiuni de 1098.5 x 686.2 x 229.5 mm (este inclus și standul în măsurători).

În ceea ce privește calitatea imaginilor redate, aceasta este asigurată de faptul că televizorul este capabil să redea o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli (poți găsi aici alte modele Full HD bune), iar la dimensiunile modelului de față este arhisuficient, nivelul de detalii fiind unul destul de ridicat, culorile având parte de tonuri realiste, iar contrastul foarte bun.

Îți oferă acces la o nouă dimensiune a divertismentului!

La fel ca în cazul televizorului Panasonic TX-40CX700E, modelul de față îți aduce direct acasă cea de-a treia dimensiune pentru home entertainment, Sharp LC-43SFE7452E fiind televizorul perfect pentru cei care preferă să urmărească filme și emisiuni 3D. Este prezent de asemenea și un player multimedia integrat, ceea ce înseamnă că accesul la sursele 3D se va realiza foarte ușor, fără multe bătăi de cap.

Sharp LC-43SFE7452E (1)

Sharp LC-43SFE7452E este de asemenea și un Smart TV, însă aici trebuie să recunoaștem faptul că am fost puțin dezamăgiți, în sensul că sistemul de operare instalat nu ni s-a părut a fi unul dintre cele mai bine realizate de pe piață, fiind destul de vizibilă proasta optimizare a acestuia. Ce-i drept, sunt șanse destul de mari să fie defapt vorba de o problemă regăsită doar în cazul modelului primi în teste.

Meniul de utilizare este în cea mai mare parte ușor de utilizat, chiar dacă uneori meniurile dorite par a fi destul de greu de găsit, iar pe parte de sunet nu putem spune că excelează foarte mult, fiind vorba despre un sistem de sunet destul de slab, de tip Nicam/A2 Stereo și cu doua difuzoare de 8 W fiecare. În ceea ce privește tehnologiile găsite aici, întâlnim Dolby Digital Plus, DTS 2.0 și DTS TruSurround.

CONCLUZII

Sharp LC-43SFE7452E este un televizor destul de ok, mai ales dacă ne raportăm la numărul de funcții puse la dispoziție. Totuși, în cazul în care nu poți să treci peste minusurile scoase în evidență în acest review, atunci poate că te interesează să accesezi întreaga ofertă de TV ieftine a noastră.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  OS prost optimizat
 este un Smart TV  calitatea sunetului
 este un televizor 3D
Ținând cont de prețul la care poate fi achiziționat în momentul de față Sharp LC-43SFE7452E. putem spune despre acesta că este un televizor care chiar merită atenție, reușind să ofere extrem de multe la un preț ce nu depășește cu mult pragul de 2000 lei (desigur, trebuie ținut cont de faptul că este disponibil la un preț promoțional, așadar este posibil ca pe viitor acesta să crească ușor). Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Sharp ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7.5
Design
9

    Spune-ti parerea !