Sharp LC-55SFE7452E - vezi acest televizor Smart 3D la ofertă!

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.7

Sharp LC-55SFE7452E este unul dintre acele televizoare complete, în sensul că este capabil să ofere foarte multe opțiuni pentru a ne putea bucura la maxim de cel mai bun divertisment de calitate, iar faptul că acesta este, de asemenea, creat în jurul unui ecran cu dimensiuni foarte generoase nu poate decât să ne bucure.Sharp LC-55SFE7452E (2)

Ei bine, totul pare perfect, nu-i așa? Dacă în cele ce urmează o să oprim review-ul la partea de imagine, atunci da, Sharp LC-55SFE7452E este cu siguranță televizorul perfect.

Din păcate nu putem face acest lucru, iar pe parcurs ce va curge recenzia o să observi faptul că modelul de față nu este deloc unul pe care să îl recomand, dat fiind faptul că pe partea de software acesta este… ei bine, este un dezastru total, bug-urile fiind practic prezente pretutindeni (nu doar noi avem această părere, ci și consumatorii obișnuiți care și-au spus experiențele pe forumuri și site-urile magazinelor).

Desigur, este bine de știut faptul că acest televizor are și destul de multe părți bune, iar dacă stăm se ne gândim, ceea ce nu mi-a plăcut deloc la Sharp LC-55SFE7452E poate fi ușor remediat printr-un update de software.

Ce părere am de imaginea redată de TV-ul Sharp LC-55SFE7452E?

După cum am spus și mai sus, una foarte bună, Sharp LC-55SFE7452E fiind unul dintre acele televizoare Sharp care se descurcă excelent în această privință, reușind să redea imagini clare, bogate în culori și cu un nivel al contrastului aproape perfect, lucru care va spori foarte mult realismul vizionării. Așadar, din acest punct de vedere pot spune că recomand acest televizor tuturor celor care doresc să aibă parte de o experiență de vizionare plăcută.

Sharp LC-55SFE7452E - Review si Imagini

Televizorul este unul construit în jurul unui display cu diagonala de 140 de centimetri, fiind deci un model care se potrivește perfect sufrageriilor de dimensiuni mai generoase. Avem de asemenea parte de o rezoluție Full HD a imaginii, deci de 1920 x 1080 pixeli, iar luminozitatea are o valoare de 300 cd/mp, ceea ce este bine. Nu am avut parte de probleme atunci când am urmărit filme de acțiune sau un meci de fotbalul, mișcările fiind unele bine redate și realiste, destul de fluente, iar negrul este unul destul de bine reprezentat, ceea ce, din nou, reprezintă un plus.

Ce am mai apreciat la acest televizor?

Îmi place mult la faptul că Sharp LC-55SFE7452E este un televizor pe care îl pot considera ca fiind complet, deoarece nu este doar un Smart TV (la fel ca televizorul LG 43LF630V), ci și un televizor 3D, lucru care ne va „adăuga o dimensiune suplimentară divertismentului”, după cum ne spune chiar producătorul.

Sharp LC-55SFE7452E (3)De asemenea, partea de conectivitate reprezintă și ea un punct forte al acestui televizor, punându-ne la dispoziție toți conectorii necesari pentru un consumator obișnuit, și nu numai. Pe lângă faptul că primim un tuner digital și slot CI+, Sharp LC-55SFE7452E mai oferă și trei porturi HDMI, respectiv două porturi USB 2.0, alături de intrările video composite, component, Scart și PC, iar ca ieșiri găsim una audio digitală (optică).

Ce nu mi-a plăcut deloc la Sharp LC-55SFE7452E?

Cred că știi deja răspunsul la această întrebare, deoarece am precizat de câteva ori pe parcursul review-ului. Ei bine, nu îmi place deloc la televizorul Sharp LC-55SFE7452E faptul că vine cu foarte multe probleme pe partea de software, fiind plin de buguri, cu un meniu dificil și prost implementat.

De exemplu, nu de puține ori nu mi s-a permis să mai schimb posturile TV (în bara de jos apărea că s-a schimbat canalul, dar imaginea a rămas tot pe cel actual). De asemenea, ordinea canalelor este dată peste cap din senin, fără niciun motiv anume. Un alt lucru deloc plăcut este faptul că soft-ul nu este deloc bine optimizat, lag-ul fiind practic omniprezent, iar navigarea pe internet realizându-se, din nou, cu dificultate.

Sincer, îmi doresc să cred că asta este doar un caz izolat și că, defapt, televizorul pe care eu l-am avut în teste a fost unul cu probleme, dar la o simplă căutare pe internet putem găsi foarte mulți utilizatori care au parte de aceste probleme. Așadar, până când nu va apărea un update la soft, nu recomand televizorul Sharp LC-55SFE7452E (îți poți îndrepta atenția spre Sony 55S8005C, despre care am vorbit mai demult).

 

Sharp LC-55SFE7452E (4)

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  software plin de bug-uri
 este un Smart TV 3D  optimizare foarte proastă pe partea de software
 are un design plăcut
Sharp LC-55SFE7452E este unul dintre acele televizoare complete, în sensul că este capabil să ofere foarte multe opțiuni pentru a ne putea bucura la maxim de cel mai bun divertisment de calitate, iar faptul că acesta este, de asemenea, creat în jurul unui ecran cu dimensiuni foarte generoase nu poate decât să ne bucure. Ei bine, totul pare perfect, nu-i așa? Dacă în cele ce urmează o să oprim review-ul la partea de imagine, atunci da, Sharp LC-55SFE7452E este cu siguranță televizorul ...

Pe scurt:

7.7 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61