Sharp LC42LE761E - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Japonezii de la Sharp sunt cunoscuți în special datorită calității televizoarelor cu diagonală mare a acestora, ele reușind să ofere o experiență vizuală cu mult peste concurență.

Sharp LC42LE761E deși nu are un ecran foarte mare, acesta se încadrează în categoria televizoarelor destinate încăperilor mai spațioase. Acest model reușește să exceleze în toate privințele, în special prin livrarea unei experiențe vizuale și acustice excelente, precum și prin raportul calitate-preț cu care vine.

Sharp LC42LE761E

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sharp LC42LE761E este un televizor inteligent si totodată 3D, reușind așadar să ofere mai multe modalități de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut.

Acest model este echipat cu cele mai noi tehnologii ale japonezilor, reușind să se descurce excelent la toate capitolele. Puține sunt televizoarele pe care le-am întâlnit și au reușit să-mi lase o impresie atât de bună, și, credeți-mă, am testat destule.

Anul 2014 îl consider unul foarte bun din punct de vedere al modelelor apărute pe piață, datorită performanțelor acestora, precum și a diversitățiii gamelor de preț, existând practic un model pentru fiecare buzunar și pentru fiecare persoană în parte.

Sharp LC42LE761E face parte din această generație și, așa cum au precizat chiar japonezii, reprezintă o mândrie tehnologică.

Ecranului de 106 cm face echipă cu rezoluția Full HD de 1920 x 1080, o luminozitate de 300 cd/mp, precum și cu următoarele tehnologii: Active Motion 300, Tehnologie panou RGB, Procesare color panou: 8 biti, RGB și Lumina de fundal pentru eliminarea sacadarii filmului. Suficiente pentru a livra imagini de cea mai înaltă calitate.

Imagini de cea mai bună calitate!

Am avut plăcerea de a testa Sharp LC42LE761E timp de aproape o săptămână, perioadă în care am apucat să văd mai multe filme și episoade din serialul preferat. De asemenea, televizorul mi-a venit în teste fix în perioada în care s-a desfășurat finala Europa League, așadar, m-am putut bucura la maxim de spectacolul fotbalistic, exact așa cum trebuie.

Sharp LC42LE761E

Imaginile sunt de o calitate ne mai întâlnită, iar sunetul este și el pe măsură, reușind să întregească experiența, astfel încăt să ai parte de o experiență de neuitat. Nivelele de negru sunt unele foarte bune, ceea ce înseamnă că scenele mai întunecate sunt foarte bine reprezentate. Umbrele sunt extrem de detaliate, iar, per total, adâncimea imaginii este foarte bună.

În privința paletei de culori mă declar, de asemenea, mulțumit, acestea fiind extrem de exacte, dând impresia de realism deoarece nu sunt amplificate artificial (tehnică la care apelează unele brand-uri pentru a lua ochii cumpărătorului).

Sunet de invidiat pentru o experiență de neuitat!

Sunetul este asigurat de două difuzoare care au puterea de 8 W fiecare, iar tehnologia care ajută foarte mult în această privință este Dolby Digital Plus. Pe partea de acustică mă declar mulumit, sunetele livrate fiind clare, puternice și cu un bass la nivel acceptabil.

Sharp LC42LE761E (3)

Sharp LC42LE761E este un tv led inteligent, așadar permite accesul într-o lume nouă pentru cei obișnuiți doar cu televizoarele standard. Ai posibilitatea de a accesa o multitudine de conținut online, naviga pe site-urile tale favorite, să discuți cu pritenii tăi de pe Facebook și să vezi ce mai fac, iar excemplele pot continua.

Prin intermediul lui AQUOS NET+ cu care vine Sharp LC42LE761E, divertismentul prinde viață, tu având acces la cel mai nou conșinut, la numeroase aplicații ș.a.m.d.

Deși nu mă declar fan al conținutului 3D, pentru acest review am testat și această funcție. Pot spune că imaginile sunt profunde și dau impresia de adâncime, reușind să mă mulțumească pentru scurta perioadă de timp cât am vizionat o producție 3D. Sunt absolut sigur că amatorii divertismentului tridimensional nu vor regreta nici o clipă achiziția făcută.

Televizorul Sharp LC42LE761E vine bogat în opțiuni și pe partea de conectivitate, unde ni se pun la dispoziție toate intrările și ieșirile de care avem nevoie pentru a extinde capabilitățile televizorului. Cu ce au echipat japonezii acest televizor? Cu patru porturi HDMI și două porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală (optică), o intrare Scart, una component și o intrare PC (D-sub 15 pini).

CONCLUZII

Sharp LC42LE761E vine cu un raport calitate-preț foarte bun, oferind toate opțiunile pe care te aștepți să le găsești pe un astfel de televizor, poate chiar ceva în plus. Punctele ce-l recomandă sunt calitatea imaginilor, a sunetului, precum și faptul că este un televizor inteligent.

Dacă ești în căutarea a ceva mai ieftin, te invităm să accesezi întreaga noastră ofertă și vei găsi exact ce ai tu nevoie.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și a sunetului  nimic
 este un SmartTV 3D
Japonezii de la Sharp sunt cunoscuți în special datorită calității televizoarelor cu diagonală mare a acestora, ele reușind să ofere o experiență vizuală cu mult peste concurență. Sharp LC42LE761E deși nu are un ecran foarte mare, acesta se încadrează în categoria televizoarelor destinate încăperilor mai spațioase. Acest model reușește să exceleze în toate privințele, în special prin livrarea unei experiențe vizuale și acustice excelente, precum și prin raportul calitate-preț cu care vine. ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61