Sony 32R500C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.8

Televizorul despre care o să vă vorbesc astăzi este Sony 32R500C, acesta fiind un televizor inteligent foarte accesibil, care în cea mai mare perioadă a timpului poate achiziționat în cadrul unor oferte foarte interesante, cu reduceri de preț.

Acesta este și motivul pentru care am ales să vă prezint review-ul lui Sony 32R500C, deoarece în acest moment dispune de o reducere de 400 lei (perioadă limitată), iar suma totală de bani ce trebuie scoasă din portofel este una care-l face un must buy, la fel ca și în cazul lui Philips 40PUS6809, care ne-a uimit prin raportul calitate-preț.

Sony 32R500C

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 32R500C este, după cum am spus și mai sus, un Smart TV de calitate inalta, care poate fi achiziționat la un preț foarte bun pentru ceea ce oferă.

Diagonala ecranului este de 80 de centimetri, venind așadar ca un televizor recomandat mai mult pentru dormitoare ori living-urile de dimensiuni nu foarte mari, iar distanța maximă de vizionare pe care o recomandăm în cazul acestuia este de 2-3 metri.

Pe partea de design a lui Sony 32R500C apreciez foarte mult profilul subțire al acestuia, oferind stil și eleganță, iar acest lucru înseamnă de asemenea că se potrivește perfect pe un perete, fiind foarte ușor și arătând foarte bine.

Dacă tot am spus că este foarte subțire, eu zic să vă ofer și cifrele legate de dimensiunile acestuia, nu-i așa? Deci, noul televizor Sony 32R500C are dimensiuni de 738 x 441 x 65 mm, fără stand, iar în cazul în care includem și standul în ecuație rezultă dimensiuni de 738 x 470 x 151 mm.

Sony 32R500C face parte din actuala gamă de televizoare ieftine a celor de la Sony, acesta fiind un model lansat recent în acest an, însă pentru care s-au făcut unele compromisuri pentru ca prețul să se mențină foarte jos, iar despre toate aceste compormisuri o să vă vorbesc mai la sfârșitul review-ului.

Sunt prezenți toți conectorii de bază!

Televizorul dispune de toți conectorii de care are nevoie un consumator obișnuit, fiind așadar prezente două porturi USB 2.0 și HDMI, intrările video composite, component și Scart (RGB), iar pentru a facilita accesul la televiziunea digitală și HD are integrat și un tuner digital DVB-T/C, precum și slotul CI+ compatibil cu principalii operatori de cablu din Rmânia.

 

Sony 32R500C

 

Noul Sony 32R500C oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune, calitatea imaginii rămânând aproape neschimbată indiferent de unghiul din care alegem să privim, iar acesta ne permite de asemenea să ne conectăm dispozitivele inteligente la televizor, astfel încât să putem partaja într-un mod foarte ușor și rapid conținutul favorit.

În urma testelor noastre a rezultat faptul că televizorul se descurcă foarte bine cu toate smartphone-urile și tablete noastre, indiferent de sistemul de operare rulat de acestea, Sony 32R500C fiind compatibil atât cu sistemul de operare Android, cât și cu iOS. Acum te poți bucura de filmările și fotografiile din vacanță direct pe ecranul mare al televizorului, fără a mai fi nevoie  să te încurci în cabluri.

Am spus mai sus că sunt făcute și câteva compormisuri pentru ca prețul să fie ținut jos. Aici m-am referit la partea de imagine, unde s-a optat pentru o rezoluție maximă a imaginii de 1366 x 768 pixeli, destul de puțin pentru anul 2015 chiar dacă vorbim de un ecran de doar 80 de centimetri. De asemenea, a avut de suferit puțin și partea de sunet, unde avem un sistem audio de tip NICAM/A2 cu o putere de doar 5 W. Așadar, în cazul în care doriți ceva mai superior, vă recomandăm pe Sony 40W705C, despre care v-am vorbit mai demult.

CONCLUZII

Putem spune că Sony 32R500C ne-a mulțumit ăntr-un fel, deoarece oferă un raport calitate-preț foarte bun (prin apicarea reducerii), iar în această situație vi-l recomand tuturor celor care doriți un televizor de buget.

 

PRO: CONTRA:
 este un Smart TV  nu are rezoluție Full HD
 player-ul multimedia integrat  sistemul audio
Televizorul despre care o să vă vorbesc astăzi este Sony 32R500C, acesta fiind un televizor inteligent foarte accesibil, care în cea mai mare perioadă a timpului poate achiziționat în cadrul unor oferte foarte interesante, cu reduceri de preț. Acesta este și motivul pentru care am ales să vă prezint review-ul lui Sony 32R500C, deoarece în acest moment dispune de o reducere de 400 lei (perioadă limitată), iar suma totală de bani ce trebuie scoasă din portofel este una care-l face un must buy, ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

3 Comentarii
  1. Raspunde cornelia ilie

    e un televizor foarte ok mai ales la partea de conectivitate si, chiar daca nu vorbim despre un model Full HD, acesta este totusi un televizor cu specificatii mai mult decat ok. e foarte bine ca ne putem conecta mai multe dispozitive astfel incat sa avem mereu surse de continut la indemana.

  2. Raspunde gigel

    Probabil unul dintre cele mai ok televizoare SMART la acest pret despre care am numai pareri bune. Bun este si review-ul, recomand !

  3. Raspunde emil

    Detin si eu acest televizor cam de vreo 3-4 luni si ma declar foarte multumit de el. Lam gasit la oferta si am numai opinii bune despre el.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61