Sony 32W705C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Lansat în acest an, Sony 32W705C vine ca o alternativă foarte bună pentru cei care dispun de un buget mai mic, dar care își doresc un nou televizor de calitate pentu dormitor sau living-ul de dimenisiuni medii ori mai mici.

Acesta continuă tradiția începută odată cu seria W705 (din care face parte și Sony 42W705), oferind televizoare la un preț foarte bun și cu performanțe excelente, în special pe partea de imagine, unde aceștia în general stau foarte bine.

Sony 32W705C

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Am observat încă de la început asemănările dintre acesta rudele sale apropiate, venind cu un design foarte asemănător, cu mici îmbunătățiri aduse, însă nu foarte vizibile pentru un ochi neantrenat.

Acesta este un lucru bun ținând cont de faptul că aspectul seriei a fost întotdeauna punctul forte, stand-ul acestora oferind un plus de eleganță și un ușor aspect premium.

După doar câteva minute după ce am început să urmăresc filmul de război The Monuments Men pe Blur-ray-ul conectat la acesta am știut că voi avea parte de o experiență de calitate, chiar dacă ecranul este unul cu diagonala de doar 80 de centimetri.

Imaginile au fost unele clare, lipsite de zgomot, clădirile fiind foarte bine reprezentate, cu margini drepte care de la depărtare nu lasă impresia că sunt întrerupte.

De asemenea, paleta de culori am observat că este și ea una foarte bogată, fiind foarte bine reprezentate diferitele nuanțe, iar nivelul de negru și al contrastului s-au ridicat și ele la nivelul așteptărilor.

Calitate la un preț foarte bun!

Diagonala de 80 cm a ecranului este completată perfect de o rezoluție Full HD a imaginii, care este una mai mult decât suficientă pentru un ecran de aceste dimensiuni. O să aveți parte de redarea unor imagini de foarte bună calitate, lipsite de artefacte, cu toate că în anumite situații o să vă loviți poate de un blur (în special sesizabil în cazul competițiilor sportive), dar nu este ceva foarte enervant.

În plus, oferă o reprezentare foarte naturală, în special în ceea ce privește nuanțele de culori care nu sunt amplificate artifical, astfel încât „să-ți ia ochii” în show room-uri. Aici putem spune că suntem mai mult decât mulțumiți pentru gama de preț din care acest televizor face parte.

 

Sony 32W705C

 

Ca ofertă tv pot spune că portofoliul celor de la Sony este unul de unde chiar poți alege, iar acest model este binevenit, deoarece mai aduce un plus de diversitate, ceea ce este un lucru foarte bun pentru noi, consumatorii.

Pe partea de sunet deși nu pot spune că este chiar o dezamăgire, difuzoarele de doar 5 W le consider a fi insuficiente, mai ales pentru un televizor lansat în anul 2015. Ce-i drept, am observat că foarte multe modele lansate în acest an „suferă” de această problemă, însă ast nu este o scuză. Sper că anul viitor producătorii vor învăța din greșeli și își vor echipa modelele cu un sistem audio mai decent, de cel puțin 10 W.

Un alt televizor din gama acestora pe care noi vi-l recomandăm este Sony 42W656, despre care v-am vorbit într-un review anterior și care mai mult ca sigur va fi pe placul vostru.

CONCLUZII

Sony 32W705C are ca puncte forte imaginile foarte bune redate de acesta, precum și faptul că este un Smart TV care vine la un preț foarte bun, accesibil pentru un număr foarte mare de persoane. În plus, în cea mai mare parte a timpului acesta se află la oferă, unde de obicei discounturi-le ajung și la 700 lei (cum este în momentul de față).

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  difuzoarele de 5W
 player-ul multimedia integrat
 este Smart TV
Lansat în acest an, Sony 32W705C vine ca o alternativă foarte bună pentru cei care dispun de un buget mai mic, dar care își doresc un nou televizor de calitate pentu dormitor sau living-ul de dimenisiuni medii ori mai mici. Acesta continuă tradiția începută odată cu seria W705 (din care face parte și Sony 42W705), oferind televizoare la un preț foarte bun și cu performanțe excelente, în special pe partea de imagine, unde aceștia în general stau foarte bine. Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
8.5

4 Comentarii
 1. Il detin de vreo cateva luni bune acest model si nu pot spune ca are niste specificatii bune, imagini de calitate, pret foarte ok iar mai bine este descris in review. Pe scurt, sunt multumit de el.

  • Raspunde mira

   sunetul cum se aude? vad sus la pareri ca are niste boxe de 5w si ma gandesc ca nu se aude asa bine. daca ai niste opinii, raman datoare.

   • Eu zic ca sunetul este unul decent, cel putin asta e umila mea parere. Desigur ca se putea si mai bine, dar sa e aude ok. Eu l-am gasit si la reducere, asa ca nu am ce sa-i reprosez.

    • mira

     nu vreau sa dau petreceri cu acest televizor :)) deci e ok in mare, voi da si eu o comanda imediat ce il vad la oferta

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61