Sony 40R550C - Review, pret si pareri

Sony 40R550C
OFERTĂ Sony 40R550C

Sony 40R550C îți oferă un ecran de 102 cm și funții inteligente care îți vor asigura cele mai tari experiențe de utilizare pentru un TV din această gamă de preț. Comandă-l chiar acum!

8.2

Televizoarele inteligente au devenit foarte accesibile în ultimul an, prețul ajungând în unele situație (în urma unor oferte) chiar și în jurul sumei de 1.000 lei, așadar foarte puțin în comparație cu prețurile practicate în urmă cu câțiva ani.

Astăzi o să vă prezint review-ul unui televizor inteligent care vine și la un preț inteligent, astfel încât să fii sigur că vei primi ceva de calitate fără a face o gaură foarte mare în buget.

Sony 40R550C
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 40R550C este un televizor care face parte din seria R550, asemeni modelului 48R550, o serie cunoscută pentru raportul calitate-preț foarte bun la care vin televizoarele care fac parte din această.

Subiectul review-ului de față îl recomand tocmai pentru acest lucru: primim un Smart TV foarte bun, la un preț excelent.

Trebuie remarcat faptul că producătorul Sony, spre deosebire de Samsung care lansează anual câteva zeci de televizoare, a ales să prezinte anual un număr mai redus de modele, însă la o calitate foarte bună, iar aici intră și Sony 40R550C, care reprezintă un upgrade binevenit al seriei de anul trecut, venind de această dată cu tehnologii demne de anul 2015.

Așadar, Sony 40R550C este un Smart TV creat în jurul unui ecran de 102 centimetri, care poate afișa o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080, oferă un aspect al imaginii de 16:9, iar printre caracteristicile superioare se numără Motionflow XR 100, Advanced Contrast Enhancer (ACE) și 24p True Cinema.

Un upgrade binevenit al seriei!

Dacă mai țineți minte, predecesoarele modele din această serie deși erau de bună calitate, nu reușeau de fiecare dată să reproducă foarte exact culorile, iar funcțiile Smart aveau uneori un lag sesizabil în special în cadrul site-urilor cu mult conținut.

În cazul lui Sony 40R550C am observat că mare parte din aceste probleme au fost rezolvate, de această dată oferind nuanțe de culori mult mai realiste, precum și un nivel al contrastului foarte bun. Adâncimea imaginii este asigurată și ea de negrul care este foarte bine reprezentat.

 

Sony 40R550C (3)

 

Un alt lucru care trebuie menționat este faptul că televizorul a reușit să se descurce foarte bine la redarea scenelor de acțiune, cu mișcări rapide, aici tehnologia Motionflow XR 100 reușind să facă o treabă excelentă. Cu toate acestea nu a reușit să se ridice la nivelul lui Samsung 40H6200.

De asemenea, am fost puțin dezamăgit de faptul că producătorul a ales să echipeze televizorul cu un sistem audio nu foarte performant, care are o putere de doar 5 W pentru fiecare difuzor. Sistemul audio este unul tip NICAM/A2, iar trebuie totuși lăudat faptul că Sony a echipat modelul 40R550C cu tehnologiile S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus și Dolby Pulse.

În ceea ce privește conectivitatea, îmi place faptul că Sony 40R550C vine echipat cu toate opțiunile pe care te aștepți să le găsești pe un astfel de televizor. Acesta oferă așadar două porturi HDMI și două USB 2.0, o intrare component și una Scart (RGB), iar cei care doresc să aibă acces la televiziunea digitală și HD, au la dispoziție tuner-ul digital DVB-T/C și slotul CI+. Observăm așadar faptul că avem în față un televizor complet.

CONCLUZII

Sony 40R550C este o opțiune foarte bună, acest Smart TV venind cu un raport calitate-preț foarte bun. Peste micile scăpări ale producătorului sunt de părere că se poate trece foarte ușor, în special datorită faptului că la acest preț dacă ar fi să facem o comparație nu mai sunt foarte multe alte alternative.

Recomand televizorul Sony 40R550C tuturor celor care doresc un nou model Smart, cu design elegant și performanțe care fac să merită suma plătită pentru acesta.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un televizor inteligent
 prețul
Televizoarele inteligente au devenit foarte accesibile în ultimul an, prețul ajungând în unele situație (în urma unor oferte) chiar și în jurul sumei de 1.000 lei, așadar foarte puțin în comparație cu prețurile practicate în urmă cu câțiva ani. Astăzi o să vă prezint review-ul unui televizor inteligent care vine și la un preț inteligent, astfel încât să fii sigur că vei primi ceva de calitate fără a face o gaură foarte mare în buget. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8

3 Comentarii
  1. Raspunde roberta

    Este al doilea televizor din seria R550 pe care il detin si ma declar foarte multumita de el. Am avut si televizoare Samsung insa nu am aceleasi pareri bune despre ele, cu toate ca nici ele nu m-au dezamagit. Sony insa reuseste mereu sa ma surprinda cu niste specificatii foarte bine puse la punct precum si cu un pret de nerefuzat.

  2. Raspunde gica

    Daca e sa facem un concurs intre Samsung si Sony cei din urma ar castiga detasat. Acest televizor din review este numai un exemplu pentru afirmatia ca Sony chiar face niste televizoare bune care aduna numai opinii pozitive in randul cumparatorilor.

  3. Raspunde mircea andrei

    Totusi nu ar trebui chiar sa aruncam cu noroi in cei de la Samsung, pentru ca la randul lor si acestia au o oferta diversificata de unde ai de ce alege.

Spune-ti parerea !