Sony 40W605 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.8

Sony 40W605 este noul televizor din gama W600 a celor de la Sony, iar modelul de anul trecut, despre care o sa va vorbesc astazi, este unul care merită atenția celor care își doresc un Smart TV accesibil.

Acest televizor este unul care merită toată atenția noastră nu doar datorită prețului, ci și a aspectului elegant, după cum deja ne-a obișnuit deja Sony prin modelele sale.

Sony 40W605

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul Sony 40W605 are un display tip Direct LED, iar diagonala acestuia este de 102 cm, făcându-l o opțiune bună pentru cei care nu dispun de un spațiu foarte mare.

Ecranul oferă o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli, televizorul fiind unul Full HD, iar acest lucru înseamnă că oferă imagini clare, viu colorate și cu un contrast excelent.

Sony 40W605 pune la dispoziție mai multe tehnologii/funcții pe partea de imagine, iar pe listă le regăsim pe următoarele: LED Motion Mode, Face Area Detection, Intelligent Picture Optimizer, X-Reality PRO, Motionflow XR 200, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Live Colour, Deep Colour, Intelligent MPEG Noise Reduction și 3D Comb Filter.

Pentru a testa la maxim capabilitățile televizorului Sony 40W605, am folosit un software special pentru calibrare, și anume CalMAN 5, cel mai cunoscut și mai apreciat astfel de soft pentru calibrarea televizoarelor noastre.

De precizat că la fel ca în cazul celorlalte televizoare Sony Bravia, și în situația de față am avut cele mai bune rezultate la setarea “Cinema”, așadar chiar dacă nu folosiți un soft special, recomand ca reglarea imaginii să aibă la bază această setare.

Așadar, care sunt concluziile în urma calibrării? Culorile sunt unele foarte bine reprezentate și plăcute ochiului uman, iar faptul că setările avansate de culoare sunt inexistente nu reprezintă o problemă, deoarece vine direct din fabrică cu cea mai bună alegere a setărilor.

Este perfect pentru cinefili!

Din testele la care Sony 40W605 a fost supus, a rezultat că este un model fantastic pentru cei care doresc să vizioneze imagini cât mai apropiate de cele reale și de cele pe care directorii de film și echipa de post-producție le văd. Pe scurt: este perfect pentru cinefili!

În cazul rulării de filme SD (Standar Definition) nu au fost probleme privind procesul de „upscaling”, materialul video fiind redat perfect, fără a fi foarte mult sacrificată calitatea acestuia. Totuși, pentru experiențe desăvârșite, recomand utilizarea doar a surselor HD sau Full HD, pentru a te putea bucura la maxim de acest televizor.

Dacă totuși doriți ceva și mai ieftin (sau mai mic) atunci vă recomand să citiți și review-ul televizorului Sony 32R410, deoarece și el este o opțiune foarte bună.

 

Sony 40W605 (3)

 

Trecând la partea de sunet, observăm că la acești bani primim o experiență acustică foarte bună, oferită de cele două difuzoare de 8 W fiecare și de sistemul audio tip Down Firing. De asemenea, dispune și de tehnologiile Dolby Digital, Dolby Digital Plus și Dolby Digital Pulse, precum și alte funcții, printre care S-Force Front Surround, Clear Phase Speaker, Signal-to-Sound Architecture, Reflector, Magnetic Fluid Speaker și Advanced Auto Volume.

Pe lângă toate cele de mai sus, Smart TV-ul Sony 40W605 oferă și funcții inteligente, printre care posibilitatea de a naviga pe internet (prin intermediul browser-ului web integrat), dar și de a viziona videoclipuri pe YouTube, filme și seriale puse la dispoziție de serviciile de streaming (ca de exemplu HBO GO, voyo.ro ș.a.m.d.), precum și posibilitatea de a conecta o multitudine de alte dispozitive inteligente la acesta, într-un mod extrem de ușor și fără probleme.

Dotările sale sunt unele extrem de generoase pentru un televizor low/mid-range, în special pe partea de conectivitatea unde oferă patru porturi HDMI, dintre care unul este MHL-enabled, iar unul oferă suport ARC (audio return channel).

De asemenea ni se pun la dispoziție și două porturi USB 2.0, intrări Scart (RGB), component, video composite, precum și o ieșire audio digitală. Din peisaj nu lipsesc nici tunerul digital DVB-T/T2/C/S/S2 și slotul CI+. Așadar, este un televizor de calitate complet, care merită.

CONCLUZII

Calitatea înaltă a imaginii precum și prețul foarte scăzut al televizorului Sony 40W605, îl fac o opțiune populară printre cumpărătorii cu buget redus, oferind un raport calitate-preț excelent, la fel ca în cazul lui Sony 48R550.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și a sunetului  nimic
 este un Smart TV
 prețul
Sony 40W605 este noul televizor din gama W600 a celor de la Sony, iar modelul de anul trecut, despre care o sa va vorbesc astazi, este unul care merită atenția celor care își doresc un Smart TV accesibil. Acest televizor este unul care merită toată atenția noastră nu doar datorită prețului, ci și a aspectului elegant, după cum deja ne-a obișnuit deja Sony prin modelele sale. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Televizorul Sony 40W605 are ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
7.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61