Sony 40W705C - Review, pret si pareri

Sony 40W705C
OFERTĂ Sony 40W705C

Sony 40W705C este un televizor inteligent care merită achiziționat datorită performanțelor sale atunci când vine vorba de partea funcțiilor smart și a sistemului de operare

8.5

Sony 40W705C este genul acela de televizor care știe să ofere o calitate excelentă la cel mai bun preț, astfel încât accesul unui număr cât mai mare de persoane la tehnologiile de ultimă oră să fie garantată.

Nu foarte multe televizoare sunt capabile să ofere un raport calitate-preț atât de bun, iar ceea ce este cel mai tare la Sony 40W705C este faptul că în acest moment, în cadrul celui mai mare retailer online din România, are parte de o reducere de 700 de lei.

Avem așadar șansa să achiziționăm un televizor al anului 2015 la cel mai bun preț posibil în acest moment, acesta fiind și motivul pentru care am hotărât să vi-l prezentăm astăzi. O să aflați în continuarea acestui review de ce este atât de special.

Sony 40W705C
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 40W705C este un televizor care vine cu un ecran care are diagonala de 102 cm, ceea ce îl face potrivit pentru dormitoare sau sufrageriile de dimensiuni medii, iar unghiurile foarte bune de vizionare îl fac perfect pentru serile alături de prieteni sau familie.

O să revin puțin mai târziu la modul în care a reușit să se comporte în testele noastre de imagine, deoarece doresc să vă prezint puțin în detaliu ceea ce apreciez cel mai mult la Sony 40W705C – funcțiile sale Smart!

Exact! Acest televizor vine cu numeroase funții inteligente care ne permit să ne bucurăm la maxim de conținutul nostru multimedia indiferent de mediul de stocare pe care se află.

Ne putem bucura de fotografiile și filmările din vacanță stocate pe smartphone sau tabletă direct pe ecranul televizorului prin simpla conectare a acestora la Sony 40W705C. Știți ce este și mai tare? Faptul că pot fi conectate în același timp până la 10 dispozitive! Acum îți poți petrece cele mai plăcute clipe alături de cei apropiați ție.

De asemenea, putem naviga pe internet ori asculta muzica oferită de YouTube la cea mai bună calitate audio, sunetul captivant cu un bas puternic fiind rezultatul prezenței boxei Bass Reflex, basul fiind astfel unul superior, iar sistemul audio fiind capabil să redea sunete clare și bogate, fiind atinse chiar și sunetele înalte și foarte joase.

Este un excelent televizor pentru seri minunate!

Sony 40W705C este extrem de capabil să ofere imagini de o calitate foarte înaltă, lucru care se datorează nu doar ecranului de 102 centimetri aflat în dotarea sa, ci mai ales rezoluției Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, care oferă foarte multe detalii la un nivel superior.

 

Sony 40W705C - smartphone share

 

O să simți că faci parte din acțiunea de pe ecran, foarte asemănător cu ceea ce oferă în acest moment modelul Samsung 40H6200, așadar foarte aproape de standardul sud-coreenilor de la Samsung, care sunt recunoscuți pentru calitatea produselor acestora.

Pe partea de imagine Sony 40W705C mai vine și cu tehnologii dintre cele mai diverse, precum sunt deja celebrele X-Reality PRO, Motionflow XR 200 sau 24p True Cinema, acestea jucând un rol esențial în rezultatul final.

De exemplu Motionflow XR 200 are rolul de a oferi imagini cu mișcări cât mai cursive și naturale, în special în cazul scenelor de acțiune, când de cele mai multe ori în cazul majorității televizoarelor LED de pe piață se poate observa un blur destul de enervant. La Sony 40W705C acesta lipsește aproape complet!

CONCLUZII

Sony 40W705C reprezintă la acest preț o opțiune excelentă indiferent de tipul de cumpărător, reușind să-i mulțumească pe deplin chiar și pe cei mai pretențioși.

Este de admirat faptul că cei de la Sony au reușit să se mențină prin acest televizor acolo sus și să se ridice la pretențiile anului 2015.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 design-ul
Sony 40W705C este genul acela de televizor care știe să ofere o calitate excelentă la cel mai bun preț, astfel încât accesul unui număr cât mai mare de persoane la tehnologiile de ultimă oră să fie garantată. Nu foarte multe televizoare sunt capabile să ofere un raport calitate-preț atât de bun, iar ceea ce este cel mai tare la Sony 40W705C este faptul că în acest moment, în cadrul celui mai mare retailer online din România, are parte de o reducere de 700 de lei. Avem așadar șansa să ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

3 Comentarii
 1. Raspunde mirel ionescu

  un televizor de familie. asa as descrie eu sony 40w705c. are chiar si un pret pentru familie, deci poate fi un cadou perfect mai ales acum ca urmeaza Craciunul

 2. Raspunde daciana

  Am citit mai multe pareri bune pe internet despre el, chiar si aici, si sincer sa fiu am fost curioasa asa ca l-am cumparat. Concluzia este una la care probabil va asteptati: sunt mai mult decat multumit de acest model.

  • Raspunde valentina

   cam așa a fost și în cazul meu. Tot pe internet l-am găsit, am citit un review, două, trei și am decis să îl cumpăr și nu regret deloc asta.

Spune-ti parerea !