Sony 42W656 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Acest model al japonezilor vine cu un raport calitate-preț foarte bun, oferind performanță și tehnologie la un preț foarte bun.

Sony 42W656 este un televizor care face parte din gama de televizoare lansată în anul 2013, așadar destul de recent, printre punctele forte ale acestuia numărându-se diagonala și claritatea imaginilor, faptul că este un Smart TV, precum și prețul foarte bun raportat la ceea ce poate oferi acest model.

Sony 42W656

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să încep prin a preciza că, chiar dacă acest model a fost lansat acum doi ani, acest lucru nu trebuie să vă pună pe gânduri privind actualitatea tehnologiilor folosite.

Noi vă asigurăm că vă oferă tot ceea ce trebuie să ofere un televizor, poate chiar mai mult. O să vedeți în cele ce urmează de ce spun aceste lucruri.

Sony 42W656 vine cu un ecran care are diagonala de 107 cm și este un televizor led Full HD, cu rezoluția de 1920 x 1080 pixeli și contrast foarte bun. De asemenea, unghiul de vizualizare este de 178/178 grade, așadar unul care permite aceeași calitate a imaginii din aproape orice unghi am privi.

Pe lista cu caracteristicile superioare de imaginie găsim X-Reality PRO, Motionflow XR 200 Hz, Detectarea fetei, Detectare arie video, Advanced Contrast Enhancer, Tehnologie Live Colour, Deep Colour, Reducere inteligenta a zgomotului MPEG, Scene Select și 24p True Cinema.

Experiență cinematografică excelentă!

Noi am supus și acest model la mai multe teste, printre care și vizionarea unui film/serial, precum și a unui meci de fotbal. Pentru a vedea cât de bine se descurcă la redarea imaginilor cu mișcare rapidă, am ales un film din seria Fast & Furious, tocmai pentru că este un film de acțiune cu multe imagini redate rapid. Nu putem spune decât că am simțit adrenalina din plin, iar imaginile au fost foarte clare și fluide, lipsite de blur.

Pe lângă asta am ales și să urmărim un episod din Game of Thrones, nu pentru că am fi foarte mari fani, ci pentru a vedea cât de bine sunt redate nuanțele de negru. Noi am fost mulțumiți de ceea ce este capabil acest televizor, scenele întunecate fiind foarte bine reprezentate.

În privința competițiilor sportive, de asemenea, avem doar cuvinte de laudă, fiind o adevărată plăcere să-ți susții echipa/sportivul preferat, simțind atmosfera și emoțiile din plin.

Sony 42W656 (2)

Pe partea de sunet suntem puțin dezamăgiți, în sensul că nu este unul foarte puternic, însă pentru un televizor este destul de bun, cu toate că, cel mai probabil, pentru ca experiența să fie una perfectă veți simți nevoia să utilizați un sistem audio extern. Televizorul este echipat cu două difuzoare care oferă o putere de 5W fiecare, iar printre caracteristicile superioare se numără: Clear Phase Speaker, S-Force Front Surround 3D, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus și Dolby Digital Pulse.Sony 42W656 (4)

Conectivitatea pe Sony 42W656 este una destul de bună. Japonezii ne pun la dispoziție WiFi integrat, două porturi HDMI, o intrare USB 2.0, o intrare Scart (RGB), minijack pentru căști și un slot pentru card PCMCIA. Lista este completată cu un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, respectiv un slot CI+. În ceea ce privește slotul CI+, noi l-am testat cu un CAM de la RCS-RDS și a funcționat foarte bine. Nu cred că ar exista probleme nici cu cel de la UPC, așadar din acest punct de vedere puteți sta liniștiți.

Mai sus am spus că are WiFi integrat. Deci Sony 42W656 este un televizor inteligent care permite accesul la o întreagă lume a divertismentului online de calitate. Puteți naviga pe internet, accesa și reda conținut disponibil pe Sony Entertainment Network, precum și accesa aplicații precum Twitter, Facebook, YouTube sau Skipe.

Design-ul acestuia este unul extrem de reușit, modern și elegant, dând un plus de personalitate încăperii în care îl folosiți. Televizorul are dimensiuni de 954 x 568 x 69 mm, fără stand, respectiv de 954 x 595 x 197 mm cu stand, iar greutatea este de 11 kilograme, așadar foarte ușor.

CONCLUZII

Sony 42W656 reprezintă o opțiune foarte bună de luat în considerare, care îți oferă tot ceea ce ai nevoie pe partea de televiziune, precum și în ceea ce privește partea de Smart.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  sunetul
 este Smart TV
  design-ul modern
Acest model al japonezilor vine cu un raport calitate-preț foarte bun, oferind performanță și tehnologie la un preț foarte bun. Sony 42W656 este un televizor care face parte din gama de televizoare lansată în anul 2013, așadar destul de recent, printre punctele forte ale acestuia numărându-se diagonala și claritatea imaginilor, faptul că este un Smart TV, precum și prețul foarte bun raportat la ceea ce poate oferi acest model. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61