Sony 42W705 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Ce obții când iei tot ce era mai bun la modelul de anul trecut, îmbunătățești ce nu funcționa bine și adaugi câteva opțiuni noi? Pe Sony 42W705, care este un televizor bazat pe modelul W656A lansat acum doi ani, luând de la acesta toate punctele forte.

Noul Sony 42W705 vine cu o interfață îmbunătățită, cu un nou design, meniul fiind acum mult mai arătos și mai aerisit. De asemenea modificările aduse acestuia au au și rolul de a face mult mai ușoară integrarea noilor tehnologii utilizate și noile opțiuni aduse. Cu toate acestea nu se ridică la nivelul lui LG 40LF630V când vine vorba de sistem de operare.

Sony 42W705

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul Sony 42W705 a fost construit în jurul unui ecran LED care are diagonala de 107 centimetri, acesta putând afișa o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Așadar este un model Full HD, acesta eprezentând standardul în acest moment.

Pentru ca acesta să se descurce foarte bine în cele mai multe situații, a fost echipat cu mai multe caracteristici superioare și tehnologii pentru partea de imagine, iar aici ne referim la Face Area Detection, LED Motion Mode, Intelligent Picture Optimizer, X Reality PRO, Motionflow XR 200 Hz, Frame Blinking, Advanced Contrast Enhancer și 24p True Cinema.

De menționat că cele enumerate mai sus sunt tehnologiile și caracteristicile pe care echipa noastră le consideră a fi cele mai importante, numărul acestora fiind unul mai mare, întreaga listă putând fi consultată cu un click pe butonul de la sfârșitul review-ului.

Unghiurile de vizibilitatea sunt cele standar pentru un ecran LED, cu alte cuvinte acestea fiind destul de largi. Am măsurat de asemenea și variațiile luminozității în cazul zonelor întunecate și a celor luminoase, iar rezultatele spun că sunt mult mai bune decât marea majoritate a televizoarelor LED de pe piață, dar totuși la mare distanță de cele OLED.

Este un Smart TV care arată bine ca design și dotări

În ceea ce privește nivelurile de negru, panelul de pe Sony 42W705 face o treabă excelentă în acest caz, fiind perfecte pentru a asigura o calitate foarte bună a vizionarii unor filme în camere întunecate fără ca acel efect de „spălăcire” în cazul culorilor închise să ne deranjeze.

De asemenea gamerii vor aprecia foarte mult televizorul Sony 42W705, acesta oferind un input lag care nu depășește valoarea de 14 ms în Game Mode. Timpul de răspuns al acestuia este de asemenea de 11 ms.

Sony 42W705 (2)

Din păcate Sony 42W705 nu a împrumutat doar aspectele plăcute de la predecesor și le-a îmbunătățit. Sistemul audio din dotarea sa nu a suferit mari schimbări, difuzoarele de 8 W nereușind să ofere o experiență acustică foarte bună.

Desigur, pentru mulți sunt convins că nu va reprezenta un mare minus acest lucru, spunând chiar că este destul de bun, oferind sunete de calitate, dar cineva mai experimentat întotdeauna va fi capabil să observe că nu este așa, precum și că mai degrabă este vorba de un sistem audio mediocru.

În ceea ce privește design-ul, Sony 42W705 arată foarte bine, aspectul său fiind unul deja consacrat pentru televizoarele celor de la Sony, un alt model al acestora care vine cu un design asemănător fiind 40W705C.

CONCLUZII

Sony 42W705 este un Smart TV foarte bun, care a fost capabil să ofere per total o experiență de utilizare foarte plăcută, având ca puncte forte imaginile foarte bun, cu un contrast bun și culori naturale, precum și funcțiile acestuia inteligente, care ne permit să ne petrecem timpul liber nu doar urmărind emisiuni TV ori filme, ci și navigând pe internet.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  sistemul audio
 este Smart TV
Ce obții când iei tot ce era mai bun la modelul de anul trecut, îmbunătățești ce nu funcționa bine și adaugi câteva opțiuni noi? Pe Sony 42W705, care este un televizor bazat pe modelul W656A lansat acum doi ani, luând de la acesta toate punctele forte. Noul Sony 42W705 vine cu o interfață îmbunătățită, cu un nou design, meniul fiind acum mult mai arătos și mai aerisit. De asemenea modificările aduse acestuia au au și rolul de a face mult mai ușoară integrarea noilor tehnologii utilizate și ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61