Sony 43W756C - Review, pret si pareri

Sony 43W756C
OFERTĂ Sony 43W756C

Sony 43W756C îți pune la dispoziție un sistem de operare extrem de iubit, precum și numeroase alte tehnologii de care te vei îndrăgosti instant. Comandă-l chiar acum la o super ofertă!

8.7

Deoarece știm cât de mult apreciați televizoarele Smart care rulează sistemul de operare Android am hotărât să prezentăm un nou astfel de model, de data aceasta fiind vorba despre Sony 43W756C, un televizor cu un bun raport calitate-preț.

Acesta vine cu un design extrem de elegant, având un profil foarte subțire, astfel încât să se integreze perfect într-un living decorat modern, oferind un plus de personalitate acestuia.

Sony 43W756C
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Performanțele vizuale ale lui Sony 43W756C (la fel ca în cazul televizorului Sony 32W705C) sunt unele excelente, îmbunătățirile față de generațiile anterioare de televizoare fiind mai mult decât vizibilie.

Tehnologiile de procesare a imaginii ale celor de la Sony sunt unele care, din câte se pare, își fac treaba mai mult decât bine, fiecare parte a fiecărei scene fiind analizată în detaliu astfel încât nivelul de zgomot să fie unul redus la minim (acest lucru se datorează tehnologiei numite X-Reality Pro).

Un alt element foarte important în această ecuație care are ca rezultat oferirea unei experiențe vizuale de neuitat este și Motionflow XR, tehnologia care se ocupă de procesarea imaginilor derulate rapid (specifice filmelor de acțiune) astfel încât acestea să fie unele redate fluid, fără a interveni efectul de blur sau acea senzație de mișcare în reluare.

Rămenem pe partea de imagine și evidențiem faptul că Sony 43W756C este echipat cu un ecran capabil să ofere unghiuri largi de vizualizare, cu o diagonală de 108 centimetri și capabil să livreze imagini la o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli. Un alt exemplu de astfel de televizor este și acest model (Samsung 48J6300), pe care de asemenea ți-l recomandăm pentru calitatea oferită de acesta.

Experiența cinematografică este una completă!

Datorită sistemului audio de tip NICAM/A2 care se află în dotarea televizorului Sony 43W756C, experiența cinematografică este una completă, deoarece avem parte nu doar de imagini excelent de bine livrate de ecranul performant, ci și un sunet pe măsură, puternic și clar. Ce îți poți dori mai mult de atât?

Sony 43W756C

Sony 43W756C dispune pe partea de sunet de mai multe tehnologii, dintre care cele mai importante noi le considerăm a fi cele marca Dolby, și anume Dolby Digital, Dolby Digital Plus și Dolby Digital Pulse. După cum puteți observa avem o colecție destul de bogată în ceea ce privește acest aspect, mai ales că listei respective i se mai adaugă și Clear Phase Speaker. Putem spune că acest lucru reprezintă standardul ultimelor modele de televizoare Sony din această gamă de preț.

Opțiunile de conectivitate sunt și ele foarte bine reprezentate, Sony 43W756C luptându-se de la egal la egal cu toate modelele celorlați producători. Remarcăm în principal cele patru porturi HDMI și cele trei porturi USB 2.0, dar și intrările Scart (RBG), video composite, component, tunerul digital și slotul CI+. Toate acestea aduc o contribuție semnificativă în ceea ce privește extinderea capabilităților acestui televizor.

CONCLUZII

Pe final putem concluziona faptul că Sony 43W756C este un excelent televizor Smart cu sistem de operare Android, acesta punându-ți la dispoziție o gamă extrem de variată de aplicații și jocuri ce poate fi accesată prin intermediul magazinului Google Play Store. Recomandăm modelul de față tuturor celor care doresc un Smart TV de calitate.

 

PRO: CONTRA:
 sistemul de operare rulat  nimic
 este un Smart TV
 calitatea imaginilor și a sunetului
Deoarece știm cât de mult apreciați televizoarele Smart care rulează sistemul de operare Android am hotărât să prezentăm un nou astfel de model, de data aceasta fiind vorba despre Sony 43W756C, un televizor cu un bun raport calitate-preț. Acesta vine cu un design extrem de elegant, având un profil foarte subțire, astfel încât să se integreze perfect într-un living decorat modern, oferind un plus de personalitate acestuia. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

3 Comentarii
  1. In review scrie ca este alegerea ideala. La fel o consider si eu. Specificatii foarte bogate, imagini detaliate si sunet bun. Mai este si smart tv, deci nush ce pareri negative ai putea avea despre acest televizor. eu il recomand tuturor celor care citesc acest comentariu.

  2. Raspunde iancu constantin

    am ales sa cumpar televizorul asta de la sony dupa ce am citit multe opinii bune pe internet despre el. pt mine parerea altora conteaza, si de aceea m-au ajutat nr mare de pareri de pe forumuri si bloguri. eu ce pot sa mai zic… pretul este unul foarte bun si il puteti gasi si la oferta acum de sarbatori mai ales

  3. Raspunde florin boss

    cel mai tare televizor!!! il recomand tuturor celor care vor un tv cu specificatii bune si pe care sa il gaseasca si la reducere.

Spune-ti parerea !