Sony 43W808C - Review, pret si pareri

Sony 43W808C
OFERTĂ Sony 43W808C

Sony 43W808C este un nou televizor care vine cu sistem de operare Android precum și cu performanțe vizuale și acustice de top. Comandă-l!

8.3

După cum bine știți, în special dacă ne urmăriți deja de câteva luni, cei de la Sony lansează periodic noi game de televizoare cu sistemul de operare Android, iar din aceasta face parte și Sony 43W808C, cel despre care o să vă vorbesc astăzi.

Am ales acest model deoarece am observat că în România sunt foarte multe persoane care apreciază faarte mult acest sistem de operare Android, în special prin prezența sa pe terminalele mobile, iar faptul că acesta își face simțită prezența tot mai des și pe piața de televizoare nu poate decât să ne bucure.

Sony 43W808C
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 43W808C aduce un plus de stil locuinței noastre prin faptul că vine cu un design foarte reușit, care îti va fura privirea încă de la început.

La fel ca în cazul celorlalte modele Sony recent lansate, acesta are un aspect tipic acestora, fiind destul de ușor să îl deosebești de alte televizoare de la alte branduri prezente pe piață.

Prezentul televizor, despre care este vorba în acest review, oferă un nivel foarte înalt al calității video, grație tehnologiile încorporate, astfel încât să ne putem bucura de cele mai bune imagini.

Noi am efectuat mai multe teste, astfel încât să ne putem da seama într-un mod cât mai precis de care sunt limitele acestuia. Precizăm faptul că înainte de a începe, am parcurs mai mulți pași pentru calibrarea televizorului (imaginii) pentru a fii sigur că vom scoate tot ce-i mai bun din el. Vă recomandăm și vouă să procedați la fel pentru a vă putea bucura de cea mai bună calitate.

Ne putem declara mai mult decât mulțumiți de ceea ce Sony 43W808C a avut de oferit, reușind să ne încânte prin claritatea imaginilor redate de acesta. Am observat de asemenea faptul că s-a descurcat mai mult decât onorabil în cazul scenelor de acțiune, care au fost foarte intense și naturale, blur-ul lipsind cu desăvârșire.

Este un Smart TV cu Android aproape perfect!

Spun aproape perfect deoarece în ceea ce privește partea de sunet Sony 43W808C nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor noastre, sistemul audio de tip NICAM/A2, format din difuzoare de 10 W neoferind o calitate foarte convingătoare. Totuși, nu putem spune că a fost chiar un dezastru, fiind cu mult peste alte modele, însă parcă se putea mai mult aici. O alternativă mai bună d.p.d.v. audio este LG 50LF652V.

 

Sony 43W808C (1)

 

Trebuie remarcat faptul că noul televizor Sony 43W808C vine pe partea de audio cu mule tehnologii marca Dolby, iar aici ne referim la Dolby Digital, Dolby Digital Plus și Dolby Digital Pulse, care fac o treabă excelentă îmbunătățind semnificativ rezultatul final, astfel încât să avem parte de o experiență acustică de o mai bună calitate decât poate duce în mod normal acest sistem audio.

Sony 43W808C vine cu un ecran care are diagonala de 108 centimetri, așadar nici foarte mare nici foarte mică, iar rezoluția maximă pe care o suportă acesta este una Full HD (de 1920 x 1080 pixeli), fiind prezente de asemenea și tehnologiile deja obișnuite pentru televizoarele Sony, și anume X-Reality PRO, Motionflow XR 1000, Advanced Contrast Enhancer (ACE) și 24p True Cinema.

CONCLUZII

Fanii Android vor aprecia mai mult ca sigur televizorul Sony 43W808C, care vine ca o completare a terminalelor mobile care rulează sistemul de operare Android, întregind în acest mod experiența de utilizare a acestuia. Un alt astfel de televizor este și modelul Sony 50W805, despre care puteți citi mai multe în review-ul dedicat acestuia.

Faptul că ai acces la o gamă foarte variată de aplicații, precum și calitatea imaginilor și a sunetelor redate de acesta reprezintă cele mai mare câștiguri pe care îl poți avea achiziționând acest televizor de calitate marca Sony.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV 3D
După cum bine știți, în special dacă ne urmăriți deja de câteva luni, cei de la Sony lansează periodic noi game de televizoare cu sistemul de operare Android, iar din aceasta face parte și Sony 43W808C, cel despre care o să vă vorbesc astăzi. Am ales acest model deoarece am observat că în România sunt foarte multe persoane care apreciază faarte mult acest sistem de operare Android, în special prin prezența sa pe terminalele mobile, iar faptul că acesta își face simțită prezența tot mai des ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

5 Comentarii
 1. Raspunde andrei

  mereu am zis despre cei de la Sony ca stiu sa ofere un sunet de calitate, iar acest lucru e valabil si in cazul televizorului Sony 43W808C. Trebuie sa puneti accent in articol pe faptul ca ofera un sunet foarte bun, ca asa e.

 2. Raspunde ionut laurentiu

  In review scrie ca sunetul nu e asa bun, eu ce sa mai cred acum?

  • Raspunde andrei

   crede-ma pe mine pe cuvantul, partea audio e foarte buna. bine, poate nu se poate mandri cu aceleasi caracteristici ca ale altor televizoare din gama Sony, ceva mai scumpe, dar este in continuare un televizor cu sunet misto.

 3. Raspunde ionut laurentiu

  Imi poti recomanda tu totusi un televizor cu niste specificatii mai bune la partea audio decat asta?

Spune-ti parerea !