Sony 48W705C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Astăzi un nou televizor Sony a trecut pragul redacției noastre, fiind vorba despre Sony 48W705C, un model lansat în acest an și care vine cu cu funcții Smart în dotare.

Noul model este coleg de generație cu Sony 40W705C, acesta fiind defapt chiar fratele său mai mic, împrumudând de la acesta toate calitățile și integrându-le într-un televizor mult mai mare, astfel încât să ofere un nivel al calității cinematografice mult mai bun.

 

Sony 48W705

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 48W705C oferă toate performanțele de care care a fost capabil și modelul mai mic, doar că de această dată oferă o calitate mai ridicată a experienței cinematografice datorită ecranului cu diagonala de 121 de centimetri.

În plus, dimensiunile mai mari ale televizorului îl fac un model care să fie mult mai potrivit pentru living-urile ceva mai spațioase, spre deosebire de alt coleg de generație, și anume modelul Sony 32W705C. Așadar, după cum observați, la noi pe site puteți găsi review-urile întregii serii, nescăpând nici măcar un model fără a fi analizat. 🙂

Revenim la principalul subiect al acestui review, Sony 48W705C, și vă spunem că ecranul său poate afișa o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, având un raport de 16:9, iar în ajutor vine și funcțiile/tehnologiile X-Reality PRO, Motionflow XR 200 și 24p True Cinema.

Fiind vorba despre un panel IPS, avem parte de unghiuri foarte largi de vizibilitate, iar acesta este de asemenea și rezistent la șocuri. De apreciat este faptul că nu reflectă chiar așa de multă lumină, iar asta este un lucru foarte bun mai ales dacă încăperea unde îl veți utiliza este foarte luminoasă.

Pentru ca acțiunea derulată pe ecran să fie cursivă, cu mișcări foarte fluide și reale, a fost introdusă tehnologia Motionflow XR care se ocupă de acest aspect prin adăugarea unor cadre suplimentare între cele originale, astfel încât imaginile cu mișcări rapide să fie foarte clare și lispide de blur ori un ușor lag. Din câte am putut observa se descurcă foarte bine la acest capitol.

Oferă o calitate ridicată a imaginii și sunetului!

O altă tehnologie pe care o regăsim la Sony 48W705C este X-Reality PRO, care îmbunătățește fiecare pixel în parte, astfel încât în urma procesării imaginii să rezulte o claritate și calitate foarte ridicată. Te poți bucura la maxim de acest televizor tocmai datorită acestor tehnologii de procesare a imaginii, care fac o treabă foarte bună în marea majoritate a cazurilor.

 

Sony 48W705C

 

Un alt aspect la care stă foarte bine Sony 48W705C, pe lângă imagine, este parte audio, unde datorită sistemului audio tip NICAM/A2 ajutat de tehnologiile Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, Clear Phase Speaker și S-Master. Acesta este format din două difuzoare care oferă o putere de 10 W fiecare, ioar rezultatul este unul foarte bun, sunetele fiind unele puternice și clare, mai ales în cazul dialogurilor.

Aici găsim o altă tehnologie interesantă, și anume ClearAudio+ care oferă o audiție extrem de realistă, care vine perfect în completarea imaginilor, astfel încât tu să ai parte de de o experiență completă. Nu sunt foarte multe modele de televizoare ieftine care se pot bucura de acest lucru.

Pe lângă toate cele de mai sus, Sony 48W705C este și un televizor inteligent bun, oferind o navigare foarte plăcută pe internet prin intermediul browser-ului web, precum și performanțe ridicate când vine vorba de redarea video din cadrul serviciilor de streaming.

CONCLUZII

Sony 48W705C este un televizor bun, de generație nouă, care merită cumpărat de cei care doresc un televizor cu un raport calitate-preț bun, al dimensiuni mai generoase. Punctele sale forte sunt calitatea imaignilor și a sunetului, diagonala ecranului și funcțiile inteligente.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 diagonala ecranului
Astăzi un nou televizor Sony a trecut pragul redacției noastre, fiind vorba despre Sony 48W705C, un model lansat în acest an și care vine cu cu funcții Smart în dotare. Noul model este coleg de generație cu Sony 40W705C, acesta fiind defapt chiar fratele său mai mic, împrumudând de la acesta toate calitățile și integrându-le într-un televizor mult mai mare, astfel încât să ofere un nivel al calității cinematografice mult mai bun.   Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
8.5

3 Comentarii
 1. Raspunde doru

  sunet de calitate, imagini de calitate si smart tv. cateva detalii din lista de caracteristici care m-au convins sa-l cumpar.

 2. Raspunde petronel

  eu am cumparat acest televizor de cateva luni iar singura problema a fost cu telecomanda pe care am defectato eu la un meci de fotbal. in rest am numai pareri bune despre el. am cumparat acum alta telecomanda pt el: http://www.emag.ro/telecomanda-hama-universal-8in1-40088/pd/E7S77BBBM/?ref=acc_product-page_electro-template

  • Raspunde petronel

   probabil ca la vreun meci de fotbal ai stricato. daca da, cum se vad meciurile pe el? ca si eu sunt microbist si as vrea un televizor sa se vada fain meciurile pe el, indiferent de pret

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61