Sony 49X8005C - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
9.2

Noul televizor Sony 49X8005C a apărut destul de recent și pe piața de televizoare din România, modelul de față fiind unul care reușește să impresioneze prin design-ul extrem de rafinat, modern.

Apreciem faptul că în oferta de televizoare Sony și-a făcut loc un nou model cu Android, de data aceasta fiind unul capabil să afișeze imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli.

Sony 49X8005C

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Iată că pe lângă modelul 40PFH5500/88 al celor de la Philips, a reușit să își facă loc și Sony 49X8005C, fiind de această dată vorba de un televizor mai mult decât interesant, din foarte multe puncte de vedere.

Așadar, un prim lucru care te va atrage instant la Sony 49X8005C este design-ul foarte reușit al acestuia, având un profil subțire și o ramă în jurul ecranului pe care cu greu o poți sesiza. Acest lucru oferă privitului la televizor un aspect/efect extrem de interesant.

Având la bază sistemul de operare Android, noul televizor Sony 49X8005C îți pune la dispoziție posibilitatea de a alege dintre milioanele de aplicații și jocuri disponibile în Google Play Store, iar performanțele în utilizare sunt asigurate de puternicul procesor existent în dotarea sa.

Procesorul 4K Processor X1 joacă un rol foarte important și în ceea ce privește redarea de imagini la o rezoluție impresionantă, și anume de 3840 x 2160 pixeli, fiind așadar vorba de un televizor UHD 4K. Ce reușește să facă mai exact acesta? Ei bine, este capabil să convertească în timp real fiecare sursă, astfel încât aceasta să poată fi vizionată la rezoluția optimă a televizorului (adică 4K), claritatea fiind semnificativ îmbunătățită în cazul în care nu avem la dispoziție o sursă 4K nativă.

Avem parte de un nivel al detaliilor uimitor!

Grație rezoluției Ultra HD 4K, Sony 49X8005C este un televizor capabil să livreze imagini cu un nivel al detaliilor uimitor, de o claritate excelentă, cu un excelent nivel al contrastului și culori realiste, tonurile fiind unele corect redate. Toate acestea fac din privitul la televizor o adevărată plăcere.

Sony 49X8005C (1)

Sony 49X8005C oferă o experiență de audiție la fel de bună ca cea de vizionare, grație lui ClearAudio+ care are rolul de a regla automat sunetul televizorului astfel încât să ai parte de tot ce-i mai bun pe partea de acustică. Printre tehnologii mai regăsim și S-Force Front Surround 3D, S Master, Dolby Digital Plus / Pulse, Dolby Digital și Clear Phase Speaker.

În ceea ce privește partea de conectivitate avem parte de patru porturi HDMI și trei porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, respectiv o ieșire audio RCS, precum și intrările video composite, component, Scart (RGB) ori minijack-ul pentru căști.

CONCLUZII

Trebuie să recunoaștem faptul că dintre toate televizoarele avute la review, Sony 49X8005C este unul care face parte din categoria celor care ne-a lăsat o impresie extrem de plăcută, reușind să ofere un nivel al performanței excelent la toate capitolele posibile.

Îl recomandăm celor care doresc să aibă parte de o calitate excelentă nu doar a imaginii, ci și a sunetelor livrate, dar și pe partea de Smart.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 sistemul de operare Android
 este un Smart TV
Noul televizor Sony 49X8005C a apărut destul de recent și pe piața de televizoare din România, modelul de față fiind unul care reușește să impresioneze prin design-ul extrem de rafinat, modern. Apreciem faptul că în oferta de televizoare Sony și-a făcut loc un nou model cu Android, de data aceasta fiind unul capabil să afișeze imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Iată că pe lângă modelul ...

Pe scurt:

9.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
10

3 Comentarii
 1. Raspunde andrei hilbert

  Sistemul de operare Android s-a dovedit foarte bun in acest sens. Este usor de folosit si ofera foarte multe functii interesante. De asemenea este un televizor la pret mic cu acest sistem de operare care m-a impresionat mult.

  • Raspunde stefan

   si e si foarte fain sa il conectezi la alte dispozitive precum telefonul mobil sau laptopul folosind partea de conectivitate foarte bine realizata. un review bun la un televizor si mai bun. chiar e un televizor ce merita achizitionat

 2. Raspunde stelian

  detin televizorul asta de fix 15 zile si sunt foarte fericit ca lam cumparat. ofera niste imagini foarte bune iar faptul ca e un smart tv ma incanta zilnic.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61