Sony 50W805 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Compania niponă a fost întotdeauna capabilă să ofere o calitate foarte bună prin produsele sale, indiferent că este vorba despre smartphone-uri, televizoare, electrocasnice și așa mai departe.

Un exemplu foarte bun aici este și Sony 50W805, pe care l-am primit foarte recent în teste și despre care am apucat abia acum să vă pun la dispoziție impresiile printr-un review. O să puteți vedea exact de ce sunt în stare japonezii de la Sony.

Sony 50W805

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Sony 50W805 este un Smart TV 3D care vine cu o diagonală foarte generoasă, de 127 cm, aceasta fiind capabilă să ofere experiențe cinematografice de neuitat.

Sunt prezente tehnologiile cu care deja ne-am obișnuit când vine vorba de modelele cu preț mediu ale acestora. Avem deci parte de X-Reality PRO, Motionflow XR 400 Hz, Advanced Contrast Enhancer, Frame Blinking, 24p True Cinema și Scene Optimized Energy Saving.

Ecranul generos oferă o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că o să avem parte de imagini cu detalii bogate, culori vii, precum și un nivel al contrastului foarte bun, care se datorează în mare parte și tehnologiilor amintite mai sus.

Noi când am testat televizorul, la fel ca și atunci când a fost vorba de Sony 48R550, am făcut-o după ce l-am calibrat, astfel încât să fim siguri de faptul că o să putem scoate tot ce-i mai bun de la acesta. Noi vă recomanndăm așadar să faceți același lucru, prin utilizarea unui software special creat pentru așa ceva. Doar procedând astfel o să vă puteți bucura de televizor la adevărata sa valoare.

Reușește să ofere un nivel excelent de negru!

Deci, care a fost rezultatul după calibrare? Am observat că Sony 50W805 este capabil să ofere un nivel înalt al calității vizuale, culorile fiind unele foarte bine reprezentate, neamplificate artificial, iar nivelul de negru mi-a depășit așteptările, scenele întunecate fiind o adevărată plăcere de urmărit, bogăția detaliilor uimindu-te.

Probleme am observat în ceea ce privește contrastul, însă nu unele foarte grave. În timp ce negrul este foarte bine reprezentat, albul nu este chiar… alb. Acesta devine în unele situații de o nuanță mai gri, însă nu este foarte deranjant la ochi, calitatea nefiind afectată foarte mult.

 

Sony 50W805 (1)

 

Am observat ceva foarte interesant la televizoarele japonezilor de la Sony, și anume faptul că în timp ce majoritatea optează pentru televizoare cu difuzoare de 5 ori 10 W, aceștia au ales o cale de mijloc, echipând modelul Sony 50W805 cu un sistem audio de tip Down Firing și Nicam/A2 Stereo, cu difuzoare de 8 W fiecare.

Bineînțeles că nu lipsesc nici tehnologiile care i-au consacrat pe aceștia, precum și următoarele caracteristici superioare: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, S-Force Front Surround și Advanced Auto Volume. Putem spune că avem parte de un set complet, care joacă un rol foarte important în rezultatul final.

Un lucru important pe care trebuie să îl precizăm este acela că, spre deosebire de Samsung 40HU6900, acest televizor rulează sistemul de operare Android, care îți oferă acces la lumea plină de aplicații și jocuri pusă la dispoziție de această platformă a celor de la Google.

CONCLUZII

Având ca puncte forte calitate imaginilor și sunetul puternic și clar, Sony 50W805 este o soluție mai mult decât bună pentru cei care își doresc să aibă parte de o calitate foarte bună atât vizuală cât și acustică.

Diagonala generoasă a acestuia, precum și unghiurile de vizibilitate foarte bune fac din acesta televizorul perfect pentru serile petrecute în familie ori alături de prieteni, urmărind cele mai noi filme de la Hollywood.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  sistemul audio
 este Smart TV
 sistemul de operare Android
Compania niponă a fost întotdeauna capabilă să ofere o calitate foarte bună prin produsele sale, indiferent că este vorba despre smartphone-uri, televizoare, electrocasnice și așa mai departe. Un exemplu foarte bun aici este și Sony 50W805, pe care l-am primit foarte recent în teste și despre care am apucat abia acum să vă pun la dispoziție impresiile printr-un review. O să puteți vedea exact de ce sunt în stare japonezii de la Sony. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61